-13-

13.4K 485 12
                                    

"O taip." Zayn nenustojo judėjęs.

Juodaplaukis padėjo delną man ant nugaros, tarp menčiu, ir spaudė prie sienos kol judėjo. Mano skruostais riedėjo ašaros, jau kelias dienas iš eilės, ir mėginau neišleisti nei garso, nes nenoriu, kad jis man trenktu.

Malik patraukė delną nuo nugaros ir suėmė mano plaukus į kumšti ir timptelėjo atgal, kad mano nugara būtų išriestą ir galva atloštą atgal. Jis pasilnekė ir atrėmė savo galvą man į petį, kol gyliai kvėpavo. Šiandien jis jau antrą kartą mane prievartauja. Aš prikandau apatinę lūpa, kad sulaikyčiau savo kūkčiojimą. Zayn priglaudė savo lūpas man prie kaklo ir suurzgė.

"O taip, taip, taip..." jis urzgė man į ausį.

Jis paleido mano plaukus ir įsikibo man į klubus. Savo krūtinę prispaudė man prie nugaros ir pradėjo judėti dar greičiau. Aš atsirėmiau savo kaktą į siena ir mėginau nusiraminti, nes Zayn jau netoli pabaigos. Tikiuosi šiandien jau mane paliks ramybėje. Pagalvojau mintyse.

"Umm." jis užbaigė ir dar kelis sykius lietai įėjo. "Na ką, nebuvo taip blogai ar buvo?" jis juokdamasis atsitraukė nuo manęs ir išmetęs apsaugą apsirengė. "Iki kito karto mažytę." jis mirktelėjo ir išėjo.

Aš atsirėmiau į siena ir lėtai ją nuslydau. Mano plaukai suveltį, akys ištinusios ir man žiauriai skaudą klubus, bei papilvę. Sulenkiau kelius ir padėjau ant jų galvą leisdama ašaroms lengvai ristis mano skruostais. Dabar kai Malik išėjo man nereikia slėpti savo kūkčiojimu ir galiu normaliai verkti.

Apsiraminusi pasirėmiau į sieną ir lėtai atsistojau. Mano kojos drebėjo ir meldžiau, kad pavyktų nueiti iki lovos. Pilnai atsistojau ir gyliai įkvėpus dėjau žingsnį link lovos. Kojos sudrebėjo, bet neparkritau. Dar syki gyliai įkvėpiau ir žingsnis po žingsnio nusigavau iki lovos. Palindau po kaldra ir susisukau į kamuoliuką.

Apsisukau ant kito šono, kad žvelgčiau į užkaltą langą. Gaila, kad Reyos nėra. Sumautas Malik turėjo ją išsiusti atlikti užduoties. Aš net nežinau kada ji grįš. Man vienai lūdna, kad bent šokt galėčiau. Ne, per Malik jau trečia dieną kaip nešokų, nes vos paeinu. Šiandien ketvirtą dieną kaip jis manęs nepalieką ramybėję. Man jau viskas atsibodo.

*-*-* ZAYN *-*-*

"Kur mano cigaretės?" garsiai sumurmėjau ieškodamas savo cigarečių pakelio.

Jau tikrinu paskutinį stalčių, bet nerandu. Jei Styles ir vėl paėmė aš jį nudėsiu. Neradęs pakelio užtrenkiau stalčių ir atsistojęs nuo kėdės nužingsniavau link durų. Jas atidariau ir išėjęs užrakinau, nereikia, kad kas nors ten knistusi.

Pasisukau į kairę ir nužingsniavau koridoriumi link baro pusės. Jei neklįstų jis turėtų sedėt prie baro ir gert, nes o brangioji Reya išvykus. Idiotas įsimilėjo. Meilė jį tik pražudys, aš jam tai paaiškinau, bet viskas ką jis pasakė man buvo: palauk kol tu įsimylėsi. Syki buvau, blogiausi metai mano gyvenime, tik vienas dalykas iš to išėjo geras ir tai ją galiu pamatyti retai dėl savo veiklos. Bet dabar man reikia surasti Styles.

"Styles!" sušukau įėjęs pro duris. Kaip ir sakiau jis sedėjo prie baro ir gėrė.

"Ko nori?" sumurmėjo kai priėjau.

"Vėl mano paskutines cigaretes paėmei?" atsisėdau ant kėdės ir pamojau ranką, kad barmenas atneštų viskio su ledukais.

"Kas daugiau." jis užsivertė stiklinę.

"Galėjai palikti raštelį." sumurmėjau ir paėmiau savo viskį. "Turi su savimi?"

"Mhm." jis įkišo ranką į kišenę ir ištraukė pakelį. "Še." padėjo ant baro ir toliau žvelgė į sieną.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now