-28-

12.6K 621 28
                                    

Prieš skaitydami šia dalį pasileiskit One Direction - Infinity ;)

----------------------------------------------------------------------


"Tavo mama?" jis pažvelgė į mane.

"Mhm." linktelėjau ir jis nuleido ginklą.

"Aš taip ir žinojau." nusijuokė Moretis. "Zayn tu toks nuspėjamas." jis suplojo delnais. "Todėl tu šianakt ir mirsi."

"Ir toliau taip manyk, jei tai tau padės ramiai numirti." jis su urzgė.

"Oi kokie mes šmaikštus." jis pasakė sarkastiškai ir pavartė akis. "Maiklai nusitaikyk į Malik." jis liepė tam vyrui kuris buvo nusitaikęs į mano mamą.

"Nemanyčiau." Zayn iškėlė ginklą ir nusitaikė į Moreti. "Dabar manęs niekas nestabdo tavęs nušauti. - jis pasakė išsišiepęs."

"Tikrai?" pasirodė Sheya ir nusitaikė į mano mamą. "Man ta kalė niekada nepatiko, todėl man bus nesunku nuspausti gaiduką."

"Rose?" Zayn sustingo ją pamatęs.

"Rose." ji susiraukė. "A." ji pažvelgė į juodaplauki ir nusišypsojo. "Rose mirusi. Aš Sheya."

"Bet tu... tu atrodai... tu ir ji..." jo rankos pradėjo drebėti ir jis negalėjo pasakyti normaliai sakinio.

"Mes panašios?" ji paklausė ir jis kaip durnius linktelėjo galvą. "Nes aš apsimečiau ją." ji nusijuokė ir Zayn veidas atrodė taip tarsi visas kraujas iš ten būtų dingęs. Jo odą pabalo ir akys išsipletė.

"Žinai mane užkniso vaidinti Rose." ji pradėjo žaistis su šautuvų. "Tavęs klausyti, žiūrėti koks tu geras." ji su vaidino, kad jai bloga. "O dar kai aš pastojau." ji pavartė akis. "Visa laiką toks švelnus ir mielas, tai mane pykino." ji susiraukė.

"Bet tu gi..." jis į ją žiūrėjo kaip į vaiduoklį.

"Miriau?" ji nusijuokė. "Ten buvo suvaidinta. Kodėl tavo manymų tau neleido pamatyti mano kūno kelias dienas? O tu naivus berniuk." ji papurtė galvą.

Zayn nuleido galvą ir ranką, kuria buvo nusitaikęs į Moreti. Jis užsimerkė ir aš mačiau kaip jo skruostu nerieda viena ašarą išdavikė. Jis tikrai ją mylėjo. Aš niekada nesulaukčiau iš jo tokios pačios meilės kaip ji. Nors aš jį ir myliu, bet jis manęs niekada taip nemylės.

Mano kūna sustingo, o akys išsiplietė. Aš ką tik pripažinau, kad myliu Malik. Tą pati vaikiną, kuris mane skriaudė, tą pati vaikiną, kuriam mano patėvis atidavė mane už skolą, tą pati vaikiną, kurio vaikų aš laukiuosi. Nemaniau, kad aš galėsiu jį pamilt ir žiūrėkit pati ką tik pripažinau, kad aš myliu jį.

"Užteks." su urzgė Moretis. "Man jau visko pakaks. Išžudykit juos, palikit tik Mia ir Ponia Moreti." jis pasakė ir jo pakalikai nusitaikė į Zayn ir žmonės, kurie atėjo su juo.

"Aš taip nemanau." pasakė Sheya ir nusitaikė į mano mamą.

Aš iš galvos trenkiau vaikinui, kuris mane laikė ir jo rankoms atsipalaidavus iš alkūnės trenkiau į šoną ir pradėjau bėgti link mamos.

Šūviui nuaidėjus viskas atrodė tarsi vyktų lėtai. Visi šaukė, o aš stovėjau sustingusi. Lėtai pakėliau ranką ir priglaudžiau prie šono kur mačiau bėgantį kraują. Tada pajutau skausmo bangą. Jausmas buvo toks tarsi kažkas mane degintu iš vidaus.

Šiltam kraujau tekant pradėjau matyti juodus taškučius ir susvyravus pradėjau kristi atgal, bet mane sugavo švelnios ir gležnos rankos. Pakreipiau galvą į šoną ir mačiau savo savo mamos nuostabų veida, kuriuo tekėjo ašaros. Ji kažką sakė, bet aš negirdėjau.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now