-12-

13.1K 468 18
                                    

Po jo žodžių norėjau, kad atsivertų žemė ir mane prarytų. Sugalvodama pašokti jam viliotinį aš neturėjau omenyje, kad viskas pasibaigtu lovoje, tikrai ne, man užtenka jau. Man reikia kažkaip išsisukti. Gal Reya padės? Viltingai pagalvojau. Norėtum. Prunkštelėjo mano pasąmonė ir ji teisi. Net jei Reya ir norėtų padėti negalėtu. Gaila nebėra tos paslaptingos merginos, jei ji būtų, tai Zayn prie manęs nelystų. Jei ji būtų čia, tikriausiai man nereikėtų... Pala. Aš galėčiau jo paklausinėti apie ją, vietoj to, kad atsidurtumėm lovoje.

Pasitraukiau nuo jo ir pradėjau žingsniuoti link scenos. Užlipau ant jos ir kol dar daina nesibaigė pajudinau klubus. Pažvelgiau į Malik, kuris neatitraukė akių nuo manęs.

"Eime." juodaplaukis pagavo mane už rankos ir pradėjo temptis. "Ar tu žinai kaip aš dabar noriu tave išpisti?" jis suurzgė.

"Ne." atsakiau.

"Nesistebiu." jis nusijuokė ir įsuko į koridorių, kuris vedą į jo kambarį. "Tu per daug nekalta, kad numanytum bent mažą dalelę to ką aš noriu su tavimi padaryti." jis prisitraukė mane prie savęs ir atrėmė į duris.

"Kai mes įeisim į vidų aš noriu, kad tu be jokių spardymusi nusirengtum savo apatinius ir atsigultum į lovą, supratai?" jis prisiglaudė arčiau manęs ir aš puikiai jutau jo draugužį.

"Supratau." linktelėjau. "Bet aš..."

"Gerai, kad supratai." jis mane nutraukė ir atidarė duris. "Užeik." jis mane stumtelėjo vidun ir uždaręs duris atsistojo man už nugaros.

"Zayn ne." pradėjau prieštarauti kai jis siekė liemenėlės sagties.

"Tu sakiai, kad supratai." jis suurzgė ir apsivijęs rankomis mani liemenį prisitraukė arčiau savęs.

"Bet aš turiu..." jis priglaudė pirštą man prie burnos ir pradėjo bučiuoti mano kaklą.

"Ššš, aš nenoriu girdėti nieko iš tavo gražių lūpų išskyrus mano vardą." jis sušnabždėjo man į ausį.

"Bet.." jis neleido man tęsti. Aš patraukiau jo rankas ir žengiau žingsnį į priekį, kad tarp mūsų liktų vietos.

"Ką tu darai?" jis susiraukė ir vėl apsikabino iš galo. "Mes čia atėjom nesikalbėti." jis suurzgė ir suspaudęs savo glėbį pradėjo kandžioti mano kaklą.

"Zayn aš..."

"Ša." jis suurzgė man į ausį ir skaudžiai sukando ausies spenelį.

"Zayn palei..." jis su vienu delnu skaudžiai suspaudė mano krūtį ir sukando odos lopinėlį ant kaklo. "Za... "

Jis įžnybė man į krūtinę ir aš užsičiaupiau. Aš mėginau pasipriešinti, bet jis nesikrutino toliau nuo manęs. Aš suurzgiau ir mėginau patraukti jo rankas, bet tokiu atvejų kentėjo mano krūtis. Mėginau dar pasakyti, kad turiu klausimą, bet jis vis man neleido. Mėginau pasijudinti į šonus, bet jis stipriau suspaudė mano šoną ir man jį suskaudo.

"Zayn palei..." jis vėl man sutrukdė ir pagaliau mane sunervino. "Apie kokia mergina šnekėjo Karmen?!" garsiai paklausiau ir jis sustingo.

"Ką?" jis atsitraukė ir apsuko mane, kad žvelgčiau į jį. "Ką ji sakė?"

"Ji pasakė, kad tu buvai pametęs galvą dėl vienos merginos." ramiai pasakiau ir mačiau kaip jis supykstą. "Kas ji? Tą mergina?"

"Ne tavo reikalas." jis suurzgė pro sukąstus dantis.

"Man niekas neatsako į šį klausimą." suburbėjau. "Zayn kas ji tokia?"

"NE TAVO REIKALAS!" jis pakėlė ranką ir trenkė man per veidą.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now