Hoofdstuk 41

6.6K 232 30
                                    

Aiden drukt op de deurbel en we wachten tot er open gedaan wordt. 'Hoeveel mensen komen d'r?' Vraag ik hem. Er stonden al enorm veel fietsen. 'Stuk of 100, deze gast is gek op feesten' hoor ik Aiden zeggen 'z'n ouders zijn bijna nooit thuis.' De deur vliegt open en er staan een aantal jongens met flesjes bier in hun hand. We lopen naar binnen en het was al aardig druk. Aiden trekt me mee door de menigte en haalt wat drankjes voor ons.
Ik proefde dat er enorm veel drank in zat, snel zat worden dus.
'He Aiden' een jongen komt naar ons toe en geeft hem een handdruk 'hoe is het man' hoor ik hem zeggen. 'Wie is je nieuwe chick?' De jongen kijkt kort naar mij. Aiden lacht en fluistert wat in het oor van de jongen. De jongen gaat voor me staan en steekt z'n hand uit. Ik schud z'n hand 'ik ben Josh' hoor ik hem zeggen. Ik dacht even na over z'n naam 'ik ben Stefanie' zeg ik dan en laat z'n hand los.
Ik had niet eens in de gaten dat Aiden weg was. 'Dus jij woont met Aiden samen in een appartement?' Josh kijkt me geïnteresseerd aan. Ik knik 'ja het is wel gezellig' ik glimlach en zie dat Aiden weer terug is met een nieuw drankje. 'Thanks' ik glimlach en pak het aan. Ik voelde de alcohol nog niet dus goot ik dit drankje wat sneller naar binnen. Ik loop naar het kleine barretje en haal nog een drankje. Nu was ik alleen wel Aiden kwijt én Josh. Ik kijk rond en voel de mensen steeds dichter op mekaar. De drukte wordt erger en het wordt steeds warmer. Ik drink wat van m'n drinken of af te koelen. Ik voel de drank nu lichtelijk en ik blijf op m'n plaats staan om te kijken of ik een van de jongens zie. Aiden schiet voorbij en ik loop hem achterna. Ik zie hem bij een groep jongens staan. 'Aiden' ik tik op z'n arm en hij draait zich om. Aiden lacht en legt z'n arm om me heen 'dit is Stefanie, jongens' hoor ik hem in de groep schreeuwen omdat de muziek ontzettend hard stond. ik voel de alcohol inslaan als een bom als ik het laatste drankje achterover giet. Het werd een beetje draaierig en ik zag 1 uitweg 'de bank.'
Ik loop er op af en plof er op neer. In de verte zie ik Josh en hij kijkt me grijnzend aan.
Hij wurmt zich tussen de mensen en komt uiteindelijk bij me zitten op de bank.
Ik voel m'n ogen dichtvallen, ik was zo diep in gedachten. Ik open m'n ogen weer en zie dat ik opeens in een andere kamer was. Alles draaide en ik had weer een nieuw drankje in m'n hand. Ik neem een aantal grote slokken en kijk om me heen. Het was een slaapkamer en ik was d'r helemaal alleen.
Ik hoor opeens de deur open gaan en zie Josh binnen komen. 'Hee schoonheid' hoor ik hem zeggen. Ik lach en kijk hem lief aan. Ik kon op het moment alleen maar lachen, als ik drank op had was alles leuk. Josh komt dichterbij en duwt me tegen het bed aan zodat ik ga zitten. 'Dus , jij en Aiden?' Hij kijkt me vragend aan.
Ik schud m'n hoofd ' nee nee, hij is een broer voor me' zeg ik lacherig. Ik voel Josh' hand op m'n been 'oh dan wordt het een ander verhaal' hij glimlacht naar me en komt steeds dichterbij. 'Je ogen zijn zo mooi' hoor ik hem zeggen. Ik voel de rode wangen op m'n gezicht en bijt zachtjes op m'n lip. 'En je bent zo sexy' hoor ik hem zeggen. Z'n lippen komen steeds dichterbij en dan opeens raken ze de mijne.
Ik leg m'n hand op z'n wang en zoen hem terug. 
Hij duwt me achterom op bed en ik giechel alleen maar. Z'n hand glijd zachtjes heen en weer over m'n been. 'Hmm' ik hoor hem af en toe kreunen tussen het zoenen door. Z'n hand gaat omhoog en ik voel dat hij onder m'n shirtje gaat. Ik haal diep adem en kan een kreun niet onderdrukken. Ik schiet overeind als opeens de deur open vliegt. 'Vieze vuile flikker' hoor ik een bekende stem roepen. Aiden. 'Sex met Stefanie, serieus!?' Ik hoor dat hij razend is. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat hij zat is. Echt zat. 'Jij gaat nu met me mee!' Aiden pakt m'n arm en sleurt me de kamer uit.
Eenmaal het feestje te hebben verlaten lopen we naar huis is stilte.

'Waarom Stefanie?' Aiden kijkt me aan. We zitten samen op bed. Ik voel een traan over m'n wang 'ik weet het niet Aiden, na alles wat ik mee had gemaakt vond ik het misschien weer fijn om mooi gevonden te worden, gezoend te worden.' Aiden grinnikt 'je bent mooi Stef, stop daarmee' hij legt z'n hand op m'n wang en kijkt me aan. Ik kon niks zeggen , de alcohol maakte het alleen maar erger. 'Je bent prachtig Stef' ik hoor dat z'n stem anders is. Ik kijk hem aan en zie een twinkeling in z'n ogen. 'Dat moet je geloven' z'n hand verdwijnt naar m'n nek en z'n lippen bewegen zich naar de mijne. Wat deed ik. Ik zoen met m'n 'broer' dit was zo raar, maar ook weer niet na m'n gevoelens voor Justin. Ik voelde me op dit moment zo veilig bij Aiden. Z'n warme lichaam tegen het mijne.

Verliefd op mijn nieuwe broer.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu