Hoofdstuk 43

5.3K 170 44
                                    

Ik wordt wakker en zie dat de tv nog aan staat.
Ik kijk op en hoor helemaal niks in huis, of Aiden lag nog te slapen of hij was er van door. Ik gooi de deken van me af en ga rechtop de bank zitten. Ik voelde m'n hoofd bonken, het was al half 12 zag ik op de klok . De tv druk ik uit en sta op om naar de keuken te lopen.
In de keuken zie ik een briefje liggen van Aiden. 'Ben zo terug, boodschappen doen  A' ik glimlach om het briefje. Het was best ouderwets om nog briefjes achter te laten in plaats van een sms'je te sturen. Maar ik vond het leuk dat hij d'r überhaupt aan dacht om mij te laten weten dat hij weg was.
Ik ga op de bank zitten en zet de tv aan, ik leg een dekentje over mezelf heen omdat het best fris was binnen. Ik hoor de bel en zucht , waarom vergeet Aiden nou weer z'n huissleutel. Ik loop naar de deur en open hem, ik kijk verbaasd naar de persoon die voor de deur staat. 'Amelia' ik kijk d'r aan zonder nog wat te zeggen. Ze slikt even 'Stef' zegt ze zacht 'het spijt me ontzettend van alles' mompelt ze. Ik gooi de deur dicht en zucht, ik kon dit nog niet. Niet na wat ze heeft gedaan, alles met Justin. Ik had geen idee wat ze d'r nu mee wilde bereiken, ik kon op dit moment nog niet fatsoenlijk met d'r praten. Justin was d'r nog niet eens op gekomen om met me te praten. Ik had hem al een lange tijd niet gezien en dat was misschien maar beter ook.

Na een halfuur hoor ik de deur open gaan, dit moest Aiden zijn.
'He , Amelia was hier?' Hoor ik hem zeggen.
Ik knik, ik zeg verder niks maar kijk naar de tv.
'Ik weet dat er iets is tussen jullie' mompelt hij en zet de doos met boodschappen op de tafel.
Ik wilde het hem uitleggen , maar twijfelde zo erg. 'Ik vertel je vanavond alles bij het eten' mompel ik. 'Oeh dat wordt een romantisch dinertje' hoor ik Aiden lachen. 'Wat heb je gekocht voor vanavond?' Vraag ik hem en kijk in de boodschappen tassen. 'Varkensvlees, broccoli en aardappels, oke?' Hij kijkt me vragend aan. Ik knik 'zeer gezond' ik laad alles uit 'dus jij gaat koken?' Vraag ik hem.
Hij kijkt me aarzelend aan 'als jij je begrafenis plant vanavond wel' hij lacht kort en doet al het drinken in de koelkast. Ik lach kort 'dan kook ik wel voordat het mis gaat.'
Het was pas middag en ik verveelde me zo erg, om wat leuks te doen met Aiden zag ik nu ook niet bepaald zitten. Het was net een beetje oke tussen ons en dat wilde ik niet meteen verpesten. Morgen moest ik weer naar school dus ik wilde wel wat nuttigs doen vandaag, dat zat er waarschijnlijk niet in vandaag.
Ik zie dat Aiden bezig is in de keuken, ik was eerlijk gezegd best benieuwd wat hij aan het doen was. 'Wat doe je?' Vraag ik hem. 'Eten maken' hij kijkt me vragend aan 'wat doe je anders in een keuken?'
Ik haal m'n schouders op 'basketbal' mompel ik bijna onverstaanbaar. Aiden komt de keuken uitgelopen met 2 borden. 'Hier' hij zet er een op tafel en gaat zelf ook zitten met z'n eigen bord. Ik ga aan tafel zitten en bewonder het broodje. Hij had een broodje gezond gemaakt wat er heerlijk uit zag. 'Dit ziet er wel eetbaar uit, bedankt' zeg ik tegen hem. 'Dit is ook eten, je mag het verhaal ook nu vertellen' mompelt hij en neemt een hap van z'n broodje.
Ik twijfel even maar knik dan , ik besluit te vertellen over wat Justin en ik meegemaakt hadden met Brandon. Dat Amelia en Justin van allee hadden uitgespookt en dat Amelia deed alsof het niks was.

'Het komt wel goed, jullie "zussen" dat is niet voor niks' Aiden pakt onze borden en zet ze in de keuken. 'Zullen we iets gaan doen?' Vraagt hij aan mij. Zonder dat ik antwoord heb kunnen geven op wat hij hier voor zei.
'Zoals?' Ik kijk hem vragend aan.
'Laten we...' Hij kijkt om zich heen 'op stap gaan vanavond' grijnst hij.
'Ik ben geen 18' zeg ik en grijns terug.
'Dat maakt niet uit, je ziet er echt wel ouder uit dan 17' mompelt hij. Ik haal m'n schouders op 'weet je Aiden, na die ene nacht lijkt het me niet verstandig.'
'We kunnen ook een film kijken' zegt Aiden en legt even z'n hand op de mijne.
Ik knik zonder te veel m'n ogen naar onze handen te bewegen.
'Dat is wel een mogelijkheid'

----
Jongens ik zit zo vast😭
Kom please met inspirerende momenten en stuur me een privé bericht

Verliefd op mijn nieuwe broer.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu