Capitolul 3- Cina

17.1K 688 27
                                    

Francesca P.o.v

Dupa ce mi-am revenit din himnoza provocata de acest barbat ce imi suceste mintile cu orice miscare pe care o face, l-am impins de pe mine cu putere.

-I-ati mainile de pe mine! strig la el.

-Eu zic ca nu vrei sa te pui cu mine, printesa! spune amenintatot si cu o privire rece.

Gata trebuie sa scot la iveala partea mea rea. Nimeni nu se ia de mine, asta sa fie clar.

-Cine te crezi ha? il intreb eu.

-Stapanul tau! spune si eu incep sa rad de el.

El ma priveste confuz, o sa-i dau acestui inganfat ce merita.

-Ce e asa amuzant? intreaba restit.

-Amuzant este faptul ca tu crezi ca ma poti tine pe mine aici! spune spre el tare, clar si raspicat pe tonul meu rece si superior.

El rabufneste si ma impinge intr-un perete si ma prinde de gat, acesta ridicandu-ma. Incerc sa scap de stransoara lui in timp ce el spune:

-Poate ca tu crezi ca eu sunt ca tata, nu, in niciun caz! Eu sunt fara mila si de asta sa fii sigura. Putin imi pasa cine esti printesa. Daca te mai comporti astfel cu mine fii sigura ca un glonti iti este rezervat. spune el si ma strange din ce in ce mai tare.

Ii dau cu piciorul in stomac si acesta imi da drumul din stransoara ametitoare. Imi trag sufletul si el la fel. Il mai lovesc o data dar de data aceasta in coaste si fug spre iesire, mai intai luand un pistol de pe birou. Deschid usa si observ patru barbati cu armele indreptate spre mine printre care si blondul si brunetul din masina. Ridic mainile in semn de predare si acestia isi lasa armele in jos, iar eu actionez rapid si impusc una din matahale, apoi fug spre iesire, dar se pare ca brunetul din masina sare pe mine se ma imobilizeaza la pamant si imi arunca arma.

-Aaaah! Lasciami andare, idioti! strig spre ei.(lasati-ma sa plec idiotilor!)

Aud niste pasi apasati ce se indrept spre mine. Acum chiar ca am incurcat-o. Acea persoana se apleaca spre mine si brunetul de deasupra mea ma ridica in genunchi tragandu-ma de par puternic. Dau de niste ochi de zmaral ce ma infioara.

-Pricipessa, credevo potessimo comprendere, ma sembra che mi sbagliavo! spune Danilo.(printesa, credeam ca ne putem intelege, dar se pare ca m-am inselat)

Ii face semn brunetului sa termine aceasta conversatie, dar nu inainte ca eu sa-i reprosez.

- Tu marcisca all'inferno, phooey! strig eu la el in timp ce se indeparteaza. (Sa putrezesti in iad, drace!)

Tot ce mai aud eate rasul lui malefic ce ma inspaimanta, apoi simt o durere la ceafa ce ma face sa adorm si sa cad pe gresia rece a holului imens.

*****

Durere. Asta simt cand incerc sa imi deschid ochii. In cele din urma reusesc si incep sa analizez camera in care ma aflam. Este o camera mare varuita in alb mobilata modern in alb si negru, cu un bat din saten negru, moale si confortalib. Ma ridic cu greu si observ ca sunt singura in camera. Ma ridic in capul oaselor si deschid draperiile, este intuneric. Am dormit mult, se pare.

Incerc sa deschid geamul, dar observ ca sunt la etajul trei. Finestra stupida!(fereastra proasta). Vreau sa plec odata de aici. Sar pe usa si incep sa bat in ea si sa tip.

-Fammi usciri, bastardi! Marcire all'inferno! Ho sentito, bastardi?! (Dati-mi drumul, bastarzilor! Putreziti in iad! M-ati auzit, nenorocitilor?)

Dupa ce mai bad mult timp ma oun in pat si incep sa plang. Ii urasc. Prendiamo inferno!(sa-i ia dracu!). Nu mai vreau sa stau aici. Ami cred ca este ingrijorata, facutatea! Mai aveam putin si o terminam. Ih! Miros ca naiba! Trebuie sa-mi fac un dus!

Cand ma ridic din pat, imi sterg lacrimile si il vad pe...brunetul acela intrand in camera mea.

-Te-ai calmat? ma intreaba el.

Nu-i raspund. Il ignor si ma uit pe fereastra.

-Eu sunt Abel, spune si ma intorc spre el. Sa fii gata pentru cina, sa fii eleganta, vei lua masa cu seful. spune el si eu ma incrunt.

-Adica cu Danilo! spun eu.

-Da! spune el. Te misti bine pentru o fata. Am crezut ca esti antrenata mai bine. continua acesta.

-Nu stiu ce va place voua la acest joc nesfarsit. Brutalitatea nu este solutia, diplomatia si dreptatea sunt pentru mine. spun eu.

-Nu asa mi s-a parut atunci cand l-ai impuscat pe Hulio! spune el.

-Nu pune sare pe rana, imi este deajuns ca il am pe constiinta. Am avut un moment de adrenalina si cred ca m-a luat valu si genele Marino m-au acaparat! spun eu.

-A murit! Tu chiar ai tinta! spune el amuzat.

-Nu este ceva cu care sa ma laud. spun eu hotarata.

-Wow, dar ma intreb de ce ti se zice printesa mafiei?

-Crede-ma nici eu nu stiu, adica eu nu fac parte din mafie si de cand am plecat de acasa fratele meu nu a mai omorat pe nimeni in bataie ca s-a luat de mine sau ceva. ii spun eu brunetului, desi am de ce sa mi se zica, nu o sa-i marturisesc lui asta.

-Pentru toate exista un motiv!

-Asa este! Oricum eu ma duc sa fac un dus! spun spre brunet si acesta se aseaza pe pat. Ce faci? il intreb eu.

-Danilo mi-a ordonat sa te astept pana esti gata si sa te conduc in sala de bal.

-Bine! spun si intru in baie.

Imi fac un dus fierbinte si imi iau halatul pe mine, apoi imi usuc parul. Ies din baie si intru in dresing. Este urias si sunt numai rochii elegante. Imi aleg o rochie de un rosu aprins si niste pantofi negrii. Am intrat iar in baie si m-am imbracat. Mi-am dat cu rimel si tus le care le-am gasit in sertarul din baie si mi-am buclat parul. M-am incaltat si am iesit din baie. Abel era inca acolo.

-Aaa...este tot ce poate sa spuna.

Eu chicotesc usor si il iau de brat. Acesta imi deschide usa si coboram treptele. Pantofii astia sunt frumosi dar incomozi. Eu fiind o fire ce accepta si tenesi la rochii elegante nu ma prea descurc pe tocuri. Intr-un final ajungem in sala de bal. Si aceasta era imensa, aranjata ca pentru regi intr-o parte a salii este o masa aranjata doar pentru doi. In mod normal nu as fi acceptat aeasta "cina", dar nu ma pun cu dracul.

Ai uite-l acolo, dracul cu ochi de jad ce ma inspaimanta. Are o privire de milioane cu gura formand un O perfect. Pot sa jur ca am auzit un chicot din partea lui Abel. Ajungem langa Danilo si acesta imi ia mana pentru a ma conduce la locul meu, Abel luandu-si talpasita. Se aseaza si el la masa si apoi ne privim in ochi ceva timp.

O sa fie o seara lunga...

******

La media este Abel.

Prințesa Mafiei 1Where stories live. Discover now