Epilog

10.2K 621 47
                                    

Francesca P.o.v

-Mami, mami! Antonia nu vrea sa se joace cu mine si papusile mele.. se plange micuta Iris.

-Scumpo, Antonia este mai mare ca tine..las-o sa vorbeasca la telefon, te poti duce cu varul Matias in casa din copac. spun eu in timp ce ii prind fata fetitei cu ochi de irisi, in palmele.

-Mami, cand voi fi si eu mare? intreaba fetita bosumflata.

-Vrei sa cresti? o intreb eu zambind la satena mica.

-Da! Vreau sa fiu si eu mare ca Antonia si sa vorvesc la telefon cu cine vreau si sa imi gasesc un baiat ca tati! Asa cum ai facut tu! spune micuta de 8 anisori.

-Dar eu nu vreau sa creeesti! spun si o pup pe frunte.

-De ce?

-Ca o sa pleci de langa mine si nu o sa te mai intorci!

-Mami, eu te iubesc, nu o sa plec de langa tine si tati! zice fetita facandu-ma sa zambesc.

-Bine scumpo, acum fugi la varul Matias, probabil ca este cu matusa Grazia! spun si fetita zambeste facandu-mi cu mana, apoi alergand spre curtea alaturata.

Ha..daca imi zicea cineva cat de frumos este sa ai copii, faceam mai multi de trei. Rad la acest gand. Danilo voia mai multi, dar am ales sa ne oprim la micuta Iris. Totul este bine acum. Problemele noastre s-au terminat, trecutul parca nici nu a fost, acum este doar amintirea unui cosmar foarte urat din care ne-am trezit in ziua aceea cu explozia. Totul s-a terminat atunci.

Lesinasem la un moment dat in ziua aceea, dupa explozie. Nimeni nu stia ce se intampla cu mine, am fost dusa la spital de urgenta, acolo am fost tratata si am aflat ca de fapt sunt insarcinata cu Dante baiatul nostru de 21 de ani. Da, au trecut 21 de ani de atunci, totul s-a aranjat mai bine decat as fi crezut, din cauza lui Danilo, pentru ca nu a vrut sa mai puna in pericol viata mea si a micutului. Danilo s-a conformat foarte bine situatiei si am fost surprinsa cand am vazut ca era pregatit sa devina tata.

Dupa alti patru ani a aparut si Antonia, fata noastra de 17 ani care imi seamana intr-utotul, iar apoi Iris care m-a vrajit de prima data cand am vazut-o, ochii ei mi-a amintit de surioara mea, de care mi-e al naibii de dor, sper sa ne vegheze in continuare si de acum in colo. Locuim in propria noastra casa in Sicilia, alaturi de Angelo si familia lui si Grazia si familia ei. Parintii lui Danilo au fost atat de incantati cand au auzit ca vor avea primul nepot incat soacra mea Finlanda, m-a pupat pe toata fata.

Totul este bine cand se termina cu bine asa-i?

-Mama..aud un strigat din camera Antoniei asa ca sting aragazul rapid si fug la etaj intrand cu rapiditate in camera Antoniei.

-Ce, ce se intampla, esti bine? spun speriata uitandu-ma in stanga si in dreapta.

-Da mama, sunt foarte bine, doar ca voiam sa vii repede! spune adolescenta care incepe sa rada usor, facandu-ma pe mine sa respir usurata.

-Ce este, scumpo? intreb si ma asez langa ea, ce tinea telefonul in mana.

-Tu cum ai stiu ca esti indragostita de tata? intreaba fata facandu-ma sa zambesc larg.

-Pur si simplu am stiut. Mereu in preajma lui nu puteam sa-mi abtin fluturasii din stomac si ma balbaiam mai mereu asa ca incepeam sa vorbesc in italiana ca o moara stricata! spun si ea incepe sa rada. De ce ma intrebi? Este un baiat in viata ta?

-Pai..nu stiu mai exact daca pot sa spun asta, dar cert este ca baiatul asta nu ma lasa in pace si ma enerveaza cu toate tachinarile lui, dar o face intr-un mod care mi se pare..

-Dragut? completez eu satena.

-Da! spune ea frustrata.

-Pai si tu ce simti cand face asta, sau ce ii spui cand face asta?

Prințesa Mafiei 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum