Capitolul 26

8.8K 465 9
                                    

Francesca P.o.v

Ne aflam in duba ce este menita sa ne duca la depozitul lui Sergio ce se afla in padurea din Roma. Oh..urasc locul asta. Nu-mi place deloc, imi aduce de lucruri urate din trecut. Palmele imi transpira si piciorele imi tremura pe bancheta din dreapta lui Danilo.

-Esti bine, iubito? ii aud vocea groasa si tensionata a lui Danilo.

-Da! spun si pana si vocea mea ma tradeaza.

-Nu esti bine! constata el si ofteaza.

-Ba da! spun eu.

-Ba nu! Imi poti spune ce ai? intreaba el.

-In padurea asta si in depozitul asta la care mergem am fost captive eu si Iris. spun eu cu vocea scazuta.

-Trebuie sa treci peste asta, iubito! Arata-le la toti din ce este facuta Printesa Mafiei. spune el in timp ce opreste masina la marginea padurii in locul stabilit.

Se intoarce spre mine si imi prinde fata in palmele sale.

-Nu sunt slaba! spun eu parca incurajandu-ma singura.

-Nu esti! spune si el , apoi sare peste buzele mele.

Imi acapareaza buzele cu ale sale si conduce sarutup de la unul tandru, la unul animalic.

-Jur ca dupa ce se termina asta, am sa te leg de pat pana in ziua nuntii. spune el si ma mai saruta o data de data aceasta scurt.

Zambesc si apoi coboram din masina alaturandu-ne echipei cu care a venit Angelo.

-Totul este gata. Dinamita este plantata si deja am dat ordin ca fiecare intrare sa fie libera pentru noi! spune Angelo in timp ce ne apropiem de el.

-Bine! spun si imi scot din cizma un pistol.

-Te simti bine? intreaba Angelo.

-O sa ma simt cand il vad pe nenorocit plin de propriul sange. marai si apoi plec spre intrarea din spate a depozitului in timp ce-mi incarc pistolul.

O sa vada el, toti o sa vada. Nimeni nu se joaca cu Printesa Mafiei, mai ales un sobolan infect precum Sergio. Imi voi achita datoria fata de trecut omorandu-l pe nenorocit si apoi voi trai in prezent.

-Francesca, nu esti singura! spune Danilo cand ma prinde din urma.

-Nu, ai dreptate nu sunt, dar vreau sa fac chestia asta cat mai repede si sigur.

-Esti prea pornita pe asta. spune el eu ma opresc din mers.

-Poate! spun si apoi imi continui drumul.

Ajungem la usa din spate si ne strecuram usor in interiorul depozitului. Deja simt miros de sange si a mortaciune pe aici. Nu s-a schimbat nimic de atunci. Il conduc pe Danilo in camera principala unde se afla Sergio. Ii arat usa cealalta pe care trebuie sa intre el in caz de orice.
Dap, sunt doar distragerea.

Dupa ce m-am despartit de Danilo, ma asez langa usa pe care trebuie sa intru eu si inspir adanc. Poti sa faci asta Francesca. Este doar camera in care ai fost torturata nimic mai mult, poti trece peste asta.

Imi fac curaj si pasesc apasat facand ca tocurile mele patrate sa scoata un zgomot puternic. Acum increzatoare si cu pistolul in mana, incep sa zambesc larg cand il zaresc pe Sergio care sta pe un fotoliu cu un picior peste celalalt si cu mainile asezate precum ca s-ar ruga.

-Te astept de ceva timp, Principessa! spune sarlatanul si eu zambesc acum batjocoritor.

-Stii ca intrarea este cea mai importanta atunci cand vrei sa faci o impresie buna, Sergio! spun si mai fac cativa pasi hotarati spre centrul camerei.

Prințesa Mafiei 1Where stories live. Discover now