Capitolul 13

12.5K 596 16
                                    

Francesca P.o.v

...Dupa 3 luni.

-Innamarato! Sei pronto? ma intreaba Leo din sufragerie. (Iubito! Esti gata?)

- Immediatamente , l'amore! strig si eu inapoi, in timp ce imi pun ultimul cercel. (Imediat, iubire!)

Ma mai privesc odata in oglinda si imi mai asez putin rochia rosie, lunga pe care o port. Imi pun sandalele cu toc de culoare neagra in piciore, imi iau plicul cu telefonul si un pistol, apoi ies pe usa dormitorului si merg in sufragerie unde era Leo, imbracat la patru ace. El ma ia de mijloc si ma saruta pasional. Eu ii raspund sarutului, iar dupa ceva timp ce despartim. Eu chicotesc, iar Leo ma priveste confuz.

-Esti tot de rujul meu! spun si il sterg cu un servetel, la fel facand si el cu mine.

-Haide, Angelo si tatal tau ne asteapta! spune el.

-Ok! spun si ii zambesc calduros, el pupandu-ma inca o data, de aceasta data pe frunte.

El isi ia mana de pe mijlocul meu si ia cheile de la masina, apoi imi deschide usa, iar eu ii zambesc amuzata si ies. Il astept sa inchida apartamentul, iar apoi intram amandou in liftul care ne ducea la parcarea subterana. Zarim masina, asa ca el o deschide, eu intrand pe locul din dreapta, iar el pe cel de la volan. Baga cheile in contact si pornim.

Da! Sunt impreuna cu Leo! In astea 3 luni pe care le-am petrecut impreuna mi-am dat seama de ce simteam eu de fapt fata de el. Dupa seara aceea in care am evadat, viata mea s-a intors la normal sa zicem. M-am intors la facultate, a trebuit sa-i dau cateva explicatii serioase lui Amy, am mintit-o bineinteles, am invatat foarte mult pentru ca ramasesem in urma datorita lipsei mele de o luna. Nu am mai stat la camin dupa ordinele tatei care apropo nu se mai ascunde si s-au mutat la loc in vila noastra, am locuit cu Leo, cica pentru a fi mai in siguranta, intr-un apartament din apropierea facultatii. Acum o luna am absolvit facultatea cu nota maxima si m-am intors in Italia.

Acum locuiesc cu Leo in apartamentul lui care apropo este urias. Leo s-a intors in Italia definitiv, fara parinti, a reintrat in mafie si acum Angelo e la conducere. El acum este intr-o relatie, relatie adica logodit. O cheama Camila, este o fata foarte frumoasa desteapta si buna la suflet, o cunosc din liceu si nu stiu cum de a acceptat sa fie cu netotul meu frate, dar exista si minuni, se pare. Am reintrat si eu in mafie. Socant stiu, dar in seara aceea am avut o revelatie, nu il pot prinde niciodata pe Sergio daca nu stiu tot ce misca printre mafii si asa am devenit avocatul mafiei. Sunt si mana dreapta a lui Angelo, ma rog, mai mult Leo este, dar eu sunt totusi intr-un loc important asezata in mafie. Inca mi se spune "La principessa mafia", acum mai mult ca oricand, datorita intoarcerii mele surpriza. Ma mai ocup din cand in cand de transporturi de arme, dar in rest nimic. Inca nu imi place sa omor oameni, asa ca la fiecare decizie pripita a fratelui meu ii bag niste chestii de avocatura pe gat si apoi o lasa mai moale.

Asta s-a intamplat in doar trei luni. Relatia cu Leo a inceput acum doua luni cand el mi-a marturisit ce simte cu adevarat pentru mine. Este indragostit de mine de ani de zile, doar ca nu a putut sa mi-o spuna, i-a fost frica, asa ca a sarit in bratele fiecarei curve pe care a vazut-o doar ca sa ma uite si cand ne-am intalnit la petrecerea aia nenorocita de la Danilo, si-a propus sa ma faca a lui. Zambesc la acest gand. M-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui dupa ce m-a sarutat la terminarea unui film romantic vizionat in apartamentul din Londra. A fost romantic. Chiar daca am mancat pizza si tot felurile de prostii, el a fost cat s-a putut de romantic. Stie ca nu-mi plac lucrurile complicate, ca sunt mai simpla, si asa a facut ca totul sa iasa perfect.

-Francesca! aud vocea lui Leo care imi intrerupe sirul gandirii.

-Da! spun eu tresarind.

-Am ajuns! Esti bine? ma intreaba el.

-Sunt! Ma gandeam doar! spun eu.

-O sa fie totul bine! spune el si ma pupa pe frunte apoi iesim amandoi din masina.

Eu ii iau bratul si pornim amandoi spre intrarea hotelului in care se afla intrunirea. Da, aceasta petrecere la care mergem este defapt o licitatie de opere de arta foarte valoroase pe care tata o organizeaza si l-a rugat pe Angelo sa cheme toate mafiile din Italia. Nu sunt putine!

De ce spun asta? Pentru ca, chiar in acest moment am intrat pe usa restaurantului hotelului si aici este wow. Wow de plin, multe persoane care stau la mese si discuta, altele care danseaza tango pe ritmul melodiei ce se aude pe fundal. Eu si Leo imi zaresc familia asa ca ne indreptam spre masa lor. Acolo era Angelo impreuna cu Camila, mama si tata, unchi, matuse, verisori si niste prieteni de familie. Ii salutam si ne asezam la masa eu langa mama si Camila cu care ma inteleg foarte bine, iar Leo langa tata si Angelo.

-Cum mai esti scumpo? ma intreaba mama.

-Sunt bine, mama! Dar tu? o intreb eu.

-Eu sunt foarte bine, scumpo! Imi este dor de tine, pe Camila o vad tot timpul, dar pe tine..

-Nu am mai avut timp sa trec si pe la tine mama, dar o sa incerc sa fac si asta! ii spun eu ei si ma intorc spre Camila. Acum vreau sa o intreb pe scumpa mea cumnata cum e sa traiesti cu fratele meu netot, este asa cum ti-am spus? o intreb eu amuzata.

-Ha,ha! Ce amuzanta esti tu surioara! Vrei sa-l intrebam pe Leo cum e sa traiesti cu tine? sare si Angelo cu gura in apararea sa.

-Gata copii! spune si mama.

Eu ma stramb la Angelo si apoi ma intorc la Camila.

-Deci?

Ea rade usor amizata si spune:

-Este bine, Francesca! Fratele tau ma face fericita! spune ea cu vocea sa calda de inger.

-Ooo! Ce dragut! Dar sa sti ca eu inca, cred ca o sa ajungi la vorbele mele! spun si ceilalti incep sa rada.

-De fapt, scumpa sora, am un anunt de facut! spune si atrage atentia tuturor de la masa.

-Acela fiind!? il intreb eu.

-Eu impreuna cu Camila am hotarat data nuntii! Ne vom casatorii peste doua saptamani, dar asta nu este tot! spune el si vine langa Camila sarutand-o cald si ii mangaie abdomenul. Voi fi tata! spune el si toti raman masca mai ales eu.

Dupa ceva timp toti incep cu felicitarile si toate cele, iar eu abea acum ma trezesc la realitate.

-Nu credeam ca o sa ajung in momentul in care o sa spun ca o sa fiu matusa, dar a venit! Felicitari! le spun si eu ii imbratisez. Ma simt asa batrana! spun eu si toti incep sa rada.

-Nu esti iubito! spune Leo venind spre mine si ma saruta.

-Ah, acum m-am linistit! spun si ceilalti incep sa rada, apoi il sarut pe Leo.

Dupa asta, a inceput sa cante o melodie frumoasa, lenta, iar Leo m-a invitat la dans. Am acceptat si acum dansam, eu tinandu-l de dupa gat, iar el tinandu-ma de mijloc. Mai dansam ceva vreme si de-odata lui Leo ii pica privirea pe usa. Eu ma incrunt si privesc si eu intr-acolo. Pur si simplu raman masca la vederea acelor persoane. Ma despart de Leo si ma indrept spre usa, el venind dupa mine. Il vad si pe Angelo in urma mea, mergand cu pasi apasati. Cand ajungem in fata persoanelor acelora, ne oprim. Acum eu fiind pozitionata intre Angelo si Leo imi iau postura de dura si spun:

-Tu ce cauti aici? il intreb eu mai mult maraind pe cel care sta in fata mea.

-Nu te bucuri sa ma vezi? Principessa! spune el in timp ce zambeste miseleste.

Mai fugi de el, printesa!

*******

Sper ca v-a placut! Cine credeti ca este? Astept comentarii!

P.S.- la media este rochia Francescai.

-Roxx, out!

Prințesa Mafiei 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum