Capitolul 19

9.6K 576 22
                                    

Danilo P.o.v

Cum s-a putut intampla asta? Cum am putut sa pierd femeia pe care o iubesc? Ea chiar il iubeste? Adica... oficial inima imi este sfaramata. Cum a putut accepta? Stiam ca ma iubeste, stiu ca ma iubeste! De ce a facut asta? Doar ca sa ma omoare pe mine? Nu pot concepe asa ceva! Daca ii spuneam ce simt cu adevarat pentru ea de la bun inceput acum nu mai era asa!

-Hei! Esti bine? imi sopteste sora mea cu glas ingrijorat.

Eu doar o privesc pierdut si imi dau seama. Asta imi este sfarsitul.

Francesca si Leo sunt felicitati de toata lumea, dar eu nu mai pot sta aici vazandau-i, asa ca ma ridic de la masa indpretandu-ma spre etaj. Urc scarile si intru intr-o camera. Privesc mai atent si constat ca este fosta camera a Francescai. Eu nu mai stau pe ganduri si incep sa teantesc tot in calea mea.

Francesca P.o.v

Eu si Leo primim numai urari de bine si toate cele, dar nu pot sa-mi iau gandul ca Danilo a urcat la etaj acum cateva minute, asa ca ma scuz si urc si eu la etaj cu scuza ca am nevoie la baie. Deschid fiecare usa pe rand pana ajung la fosta mea camera. Deschid usa si acolo gasesc dezordine, totul aruncat si un Danilo nervos pana peste cap. Eu inchid usa si ma pozitionez in fata lui.

-Ce mama masii s-a intamplat aici? intreb eu furioasa.

-Ma descarc! striga el.

-Ce dracu cauti tu aici? Si de ce ai facut asta?

-Tu realizezi ce ai facut? urla la mine barbatul pe care aproape nu-l mai recunosc.

-Ce am facut? strig eu inapoi.

-Te-ai legat de nenoricitul ala pentru totdeauna! soune el si darama veioza de pe birou.

-Si care este problema ta?

-Te iubesc, proast-o! striga el si amandoi ramanem nemiscati si muti.

Ce a spus? A spus tocmai ce cred eu ca a spus?

-Ce ai spus? il intreb eu si fac un pas spre el.

-Te iubesc! ma repeta acesta inca o data si face si el cativa pasi spre mine.

-De ce? incep eu calma. De ce mama dracului imi spui tocmai acum? De ce acum? incep eu sa urlu cu lacrimi in ochi.

-Pentru ca vad cum te pierd! spune el mai mult in soapta.

-Oh, bravo! Asa faceti voi barbatii? Va marturisiti sentimentele dupa ce pierdeti persoana iubita? Spune-mi! urlu la el scoasa din sarite.

-Nu vreau sa te pierd! spune el si mie mi se rupe inima.

Dau drumul lacrimilor si incerc sa le opresc pe celelalte ce tind sa apara. Danilo vine in fata mea si imi cuprinde fata cu palmele sale mari. Ma priveste in ochi si eu fac la fel. O adrenalina ciudata ne cuprinde pe amandoi atunci cand ne atingem buzele unele de celelalte.

Tin sa anunt ca urmeaza scene +18 asa ca cei care nu suporta astfel de parti nu este nevoit sa le citeasca.

Ne sarutam salbatic, flamand, ca si cum viata noastra ar depinde de asta. Eu nu ma mai abtin si incep sa ii deschei nasturii camasii aproape transparente. O inlatur si las la vedere un bust parca sculptat. Danilo geme de uimire, dar nu intrerupem sarutul. El imi descheie rochia in timp ce eu ma descat doar cu ajutorul fiecarui picior in parte. Intr-un final ajung doar in lenjerie intima. Eu preiau conducerea si incep sa-i deschei pantalonii, scap de ei rapid, ce-i drept cu miscari stangace. El ramane doar in boxeri si apoi ma tranteste in pat pozitionandu-se deasupra mea incepand sa imi sarute fiecare particica a corpului provocandu-mi placere in timp ce eu il trag de parul sau saten, matasos.

Acesta ajunge la breteaua sutienului meu si o da jos, imi desface capsele sutienului intr-un mod priceput si apoi il inlatura din peusaj, eu ramanand doar intr-o singura piesa vestimentara. Danilo incepe sa-mi sarute unul din sani in timp ce pe celalalt il maseaza, facandu-ma sa gem de placere. Cand simt ca am fost pentru prea mult timp dominata, eu ma pozitionez deasupra lui Danilo si incep sa trasez o linie de saruturi pe gat in timp ce cu mainile le plimb pe abdomenul sau lucrat.

Facem asta un timp pana ce Danilo preia iar conducerea si de aceasta data isi aseaza dehetele pe marginea chilotilor mei privindu-ma intrebator, iar eu doar ii aprob cu privirea. Acesta incepe sa-i dea jos si deja ma rusinez. Eu, Francesca Marino, goala pusca in fata unui barbat, pudica din mine moare de rusine.

-Nu trebuie sa te ascunzi iubito! spune el si finalizeaza inlaturarea materialului. Esti atat de frumoasa! imi spune el privindu-ma in ochi.

Eu doar ma rusinez si doar il trag mai aproape de mine, facandu-mi curaj sa ma apropii de boxerii sai, si o fac. Ii inlatur usor si sigur. Dupa ce termin, Danilo se aseaza mai bine la intrarea mea si spune:

-Te va durea, dar voi incerca sa fiu cat mai bland! Sa-mi spui daca vrei sa ma opresc! spune acesta.

Eu nu pot scoate niciun sunet asa ca doar ii zambesc si acesta incepe. Simt cum o durere puternica imi steapunge partea de jos, semn ca Danilo o face intr-un mod dureros de incet. Eu ma zbat si gem de durere, dar el imi diminueaza geamatul puternic cu buzele sale. Cand se opreste, constat ca a intrat cu totul si ramane asa pana ce durerea incepe sa dispara.

Acum Danilo face miscari lente de dute-vino in mine ce imi provoaca placere, in timp ce el se joaca cu sanii mei. Dupa un timp , ritmul se mareste si placerea la fel. Danilo isi da drumul si corpul meu il urmeaza la comanda lui. Danilo iese din mine si ma pupa pe frunte cazand langa mine. Respiram greu, sacadat, dar ne recapatam respiratia rapid, iar eu ma ridic rapid. O durere ma impiedica.

-Nu te poti misca asa de repede dupa ce daci..asta! spune Danilo.

-Dar trebuie sa plec! Deja ceilalti cred ma cauta! spun eu recapatandu-mi glasul.

-Bine, stai sa te ajut sa te imbraci! spune el.

Acesta ma imbraca si eu ma aranjez putin apoi ma intorc la petrecere spunandu-le ca nu m-am simtit asa bine si am stat putin pe acoperis. Ei stiu despre "chestia mea" cu stelele, asa ca am scapat.

Am facut-o si pe asta! Acum, Danilo Vicenzi, ti-am dat ce ai vrut asa ca asta a fost un adio! Si Francesca Marino, eu, constiinta ta, iti interzic sa mai ai vre-un contact de vre-un fel cu dezvirginatorul tau!

************

Am facut-o si pe asta! Celor ce nu le-a placut capitolul din cauza acelei parti, eu mi-am facut datoria de a atentiona, ati citit pe propria voastra raspundere.

Roxx☺

Prințesa Mafiei 1Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora