undecim

2.5K 320 277
                                    

(DİKKAT! AŞIRI SMUT İÇERİR! HEM DE İLK PARAGRAFTAN İTİBAREN. O YÜZDEN TOPLUM İÇİNDE OKUMAMANIZI ÖNERİRİM DDHSHDJSV.)

Sarışın çocuğun sırtı soğuk duvarla buluşunca inledi. Michael'ın dudakları Luke'un solgun teninde izler ve öpücükler bırakarak ilerliyor, tırnakları sarışının omzu ve sırtında çizikler yaratıyordu. Ölü çocuğun inleyerek yavaşça Luke'un pantolonunun fermuarını indirmesi Luke'un kalçalarının istekle hareket etmesine neden oldu. Luke, ona yardım etti ve pantolununu odanın rastgele bir yerine atarken dudağını ısırdı. Baksırları haricinde ikisi de tamamen çıplak kaldığında, Michael kendini Luke'a daha çok bastırarak onun istekle inlemesini sağladı.

"Siktir, Mike..."

Michael sırıttı ve Luke daha fazlası için yalvarırken Luke'un boynundan ayrıldı ve onun önünde yavaşça dizlerinin üstüne çöktü. Luke'un kasık kemiğine öpücükler ve küçük dil darbeleri kondurdu. Luke kendini duvara daha fazla bastırdı ve ağzından sert bir inleme kaçırdığında Michael onun daha da fazlasını istediğini anladı.

Michael onun istediğini yapıp dilini baksırın üstünden Luke'un ereksiyonuna bastırıp sıcak ve ıslak bir his bıraktı. Luke'un nefesleri hızlanırken yavaşça baksırı indirip Luke'un penisini tuttu. Michael onu yalamaya başlayınca Luke zevkle titredi.

Bu cidden gerçekleşiyor muydu? Michael onun sadece arkadaşıydı, ondan o yönde hoşlanmıyordu. Her zaman dudaklarını kendi üstünde hissetmek istese de, onu sadece bir arkadaş olarak görüyordu.

Sadece çok yakın bir arkadaş.

Luke kafasındaki düşünceleri bir kenara bıraktı ve Michael'ın ağzıyla yapıyor olduğu şeyler yüzünden tekrar inledi. Luke'un elleri Michael'ın saçlarıyla buluştu ve onu kendine daha da bastırdı.

"Oh Ta-tanrım, Michael... Ço-çok yaklaş-"

Luke tam doruk noktasına gelmişken aniden her şey bulanıklaştı ve kendini yumuşak bir şeye bastırıyormuş gibi hissettiğinde, gözlerini açıp kendini kendini yatağında, boş tavanı izlerken buldu. Kasıklarınının sızladığını hissettiğinde bakışlarını aşağı indirdi ve sertleştiğini fark etti.

Sikik rüyalar.

Ya Michael onu gördüyse? Ya da duyduysa? Bu çok utanç verici olurdu. Neden Michael'ın ona oral seks yaptığı bir rüya görmüştü ki? Arkadaşlar böyle şeyler yapmazdı.

Bu bir şeyi mi işaret ediyordu? Michael'dan hoşlanıyor muydu? Luke'un kafasında bir sürü soru dönüp duruyor ve olanları unutup tekrar uykuya dalmasına engel oluyordu.

Telefonundan saate baktı, sabahın 4:54'üydü. Saat 4:54'te Luke banyoya doğru ilerleyip küçük 'problemini' halletti. Saat 5:12'de kendine soru sormaya devam etti, saat 5:17'de hayalet çocuktan sadece bir arkadaş olark hoşlanmadığının farkına vardı. Saat 5:19'da ise yüzünde bir gülümsemeyle uykuya daldı.

mikey mikey challenge //muke {türkçe}Where stories live. Discover now