sedecim

2.3K 295 58
                                    

Saat gece 2'ydi ve Luke'un ailesi çoktan eve gelmişti, herkes odasında sessizce uyuyordu. Ailesi gelmeden önce her şeyi temizlemişlerdi, aynı zamanda Luke bulaşıkları da yıkamıştı çünkü Michael'ın dediğine göre o 'iyi çocuk' olmalıydı. Calum ise yaklaşık bir saat önce bütün pudding ve pizzayla evden ayrılmıştı.

Şimdiyse Michael'ın Luke'u uurken izlemesi ve ne kadar izlerse o kadar öpmek istemesi kulağa ürkütücü gelebilir.

Randevuları Michael'ın hayalet olduğu gerçeği göz önüne alındığında oldukça güzel geçmişti. Yani yemekler hariç, randevu mükemmeldi.

Ama iki saat önceki randevuyu hatırlamak onun için çok zordu çünkü şu anda Luke onun önünde bir melek gibi uyuyor ve derin derin aldığı nefesler Michael'ın beynini garip bir duyguyla dolduruyor ve tek düşündüğü şeyin Luke, Luke, Luke ve Luke olmasını sağlıyordu.

Tanrım, gerçekten de ona aşıktı.

Luke'un süt beyazı teni pencereden gelen ay ışığı altında parıldıyor ve birkaç tutam saçı alnına düşüyordu. Luke güzelliğin tanımı olmalıydı, her parçası mükemmeldi ve Michael onun bedeninin her santimini öpmek istiyordu. Bazen Luke'un güvensiz hissettiğini biliyordu, bunu o aynaya baktığında ya da birisi dikkatini ona verdiğinde gözlerinde oluşan ifadede görmüştü. Luke insanların dikkatini çekmeyi sevmiyordu, kilosu, yüzü ya da boyunun ne kadar uzun olduğu konusunda yargılanmayı sevmiyordu, ama asla onların onu kıskanıyor olabileceği gerçeğini düşünmemişti.

Michael yavaşça Luke'un yüzüne gelen saçları çekti ve bu yanlışlıkla onun uyanmasını sağladı, sarışının gözleri hızla açıldı. Saat gece 2:32 olmasına rağmen mavi gözleri karşısında duran Michael'ı bulduğunda gülümsedi.

"Saat gece 3'e yaklaşıyor, ne istiyorsun?"

"Sadece ne kadar güzel göründüğünü söylemek istedim."

Luke cavaplamadı, onun yerine gözlerini kapatıp dudağını ısırdı.

"Luke bir şey deneyebilir miyim? İstediğin zaman beni durdurabilirsin."

Luke neler olacağını bildiğinden kafasını sallayarak onayladı ama yine de bedenini ona yaklaştırmaya cesaret edemedi.

Hayalet çocuk ona yaklaştıkça Luke, onun nefesini dudaklarında hissetmeye başladı.

Luke korkmuştu, çünkü ilk olarak çok yorgundu ve aniden uykuya dalabilirdi, ikinci olarak da, ya ilk öpücüğünü mahvederse? Ne yapacağını bilmiyordu ve Mikey ilk öpücüğünü hatırlamamasına rağmen Luke'tan daha iyi öpüyordu. Mike, Luke'un onun için yeterince iyi olmadığına karar verip onu unutur muydu ki?

Düşünceleri, Michael'ın dolgun dudaklarını kendi dudaklarında hissetmesiyle dondu ve her şey yavaş çekimde gibi ilerledi.

Öpüşme yavaş ve nazikti, sanki dudakları tanıştıkları ilk günden beri birbirlerini beklemiş gibiydi.

Luke kollarını Michael'ın boynuna doladı ve Mike onun saçlarıyla oynarken onu olabildiğince hissetmeye çalıştı.

Hayalet biraz sonra ondan ayrıldı ve geri çekilmeden önce hafifçe boynunu öptü, karışmış saçları ve kapalı gözleriyle ne kadar güzel göründüğüne baktı.

"İyi geceler Luke."

Sarışın çocuk yavaşça yatakta döndü ve yüzünde bir gülümsemeyle uykuya daldı.

~
Selam! Güncele gelmeme 3 bölüm kaldı, sonrasında yazar yeni bölüm attığında yeni bölüm atabilirim. Yani bana kızmayın o yüzden djsvdjshm.

mikey mikey challenge //muke {türkçe}Where stories live. Discover now