Capitolul 2

4.3K 189 18
                                    

-Asta e un fel de gluma?

Baiatul ridica capul si ramane uimit cand ma vede.

 Era cretul de dimineata dar arata diferit. Buclele ii stateau mult mai bine, iar abdomenul lui era acoperit de un maieu gri ceea ce ma oprea din admirat. Dar isi lasa in evidenta muschii bine lucrati.

-Hei. Tu esti fata care ma trezit de dimineata cu usa. Spuse  sarcastic.

 Nu ii spuneam nimic. Doar stateam si ma uitam la el plictisita. Statea rezemat de masina iar multimea din jurul lui admirand-o. Mai erau cateva fete care se dadeau la el. Unele mai intraznete, se duceau la acesta si ii pipaiau abdomenul iar el doar statea linistit.

 Jade ma luase de mana in semn sa plecam de acolo.

-Zoe, haide.

 M-am ghidat dupa ea. Am mers in curtea din spatele liceului, unde l-am vazut pe Jake. Mi-a facut semn sa ma duc la el. Statea sub un copac la umbra acestuia cu prietenii lui, si.. niste tipe cam dezbracate.

-Buna iubire, ce faci? Ma intreaba, sarutandu-ma.

-Mbine.. Ii rasund in timp ce ma asezam langa el.

 Cred ca era drogat. Ochii lui erau rosii, si fata ii era palida. Deparca nu ar mai fi dormit de 3 zile. Ma uitam in jurul meu, si nu imi placea ce vad. Erau prietenii lui la fel de drogati, care isi pipaiau iubitele in locuri intime. Ridicandu-ma de langa Jake, acesta ma trage rapid jos.

-Jake, vreau sa plec. Spun in soapta.

-Nu pleci nicaieri. Mi se adresa amenintator.

 Ma tinea strans se incheietura maini isi incepea sa ma doara. Ma zbateam ca sa ma lasa sa plec, dar la actinuniile mele, el ma strangea si mai tare de mana, facandu-ma sa scot un mic geamat de durere.

-Du-te naibii de idiot.  Am tipat

 Spusele mele se auzise apropare in jumateate de gradina. Era perfect. Toate lumea sa intoarse spre mine si turbatul asta. Si ce era mai jenant ca si cretul ala se uita. La naiba. Inca o zi distrusa.

 Il vedeam cum vine spre mine si Jake. Ajungand mai aprape de noi, celelalte fete care erau in jurul meu incepu sa faca ochii blanzi cand il vazuse.

-Buna Harry. Il striga o fata in timp ce fumul de la tigare ii paraseau buzele.

  Harry. Era un nume dragut si placut de pronuntat pentru un mic pervers ca el. Ma uitam in ochii lui verzi care se uitau insitent la mine. Ca si cum mi-ar fi vorbit din priviri. Isi incorda-se muschii cand il vazu pe Jake ca, trage de mine ca sa nu plec. Incepu sa vine din ce in ce mai aproape de noi. Perfect.

-Hei frate! Ce faci?  Ii spuse Jake prietenos.

-Nimic nou.  Ii raspunse Harry . -Pot sa te intreb ce ai cu ea? Intrebase.

-Ma enerveaza. Vrea sa plece de langa iubitelul ei, iar eu nu o las ''. La spusele acesta se apropia sa ma sarute, dar eu l-am respins, enervandu-l mai mult. Ma luase de ambele maini, stagandu-le intr-e ale sale. A inceput sa ma sarute usor, apoi se oprise si se uita in ochii mei.

-Iti place? Ma intrebase fara rusine.

-La dracu! Da-mi drumul. Incepeam sa imi ridic vocea. Devenea rusinos pentru mine.

-Nu faci ce vrei tu!  Esti a mea. Si faci orice iti spun eu. Ca daca nu...

 Jake nu apuca-se sa termine propozitia, deoarece a fost intrerup de Harry, care se asezase proctetor deasupra mea.

-Ca daca nu ce? Intreba nedumerit.

 Jake se ridica in picioare. Era mai inalt decat mine si Harry. Prietenii lui aflati acolo, au inceput sa urle ca si cum ar incepe o bataie. Jade ma trage inpoi, spunadu-mi sa nu ma bag intre ei. Stiam foarte bine ce o sa iasa de aici. Lui Jake nu ii place deloc cand il intrerupe cineva. Dar se pare ca micul super erou trebuie sa isi dezvaluie puterile.

-Si tu cine te crezi de ma intrerupi? Il intreba Jake nervos.

-Nu cineva special, doar ca nu sufar cand vad persoane ca tine ca se iau de fete asa frumoase ca Zoe.''

-Daca mai zici ceva cretule, iti sparg fata aia de idiot. Il ameninta Jake .

Vedeam cum Harry statea in fata lui fara pic de teama. Sa dat inapoi cu un pas, ca sa il poata privii pe Jake in ochi. O da, incepea.

-Si daca mai spun ceva?  Incepu sa rada.

 Imi era frica pentru Harry. Daca eram in locul lui nu m-as pune cu Jake. Am vrut sa ma apropii doar ca Jade nu ma lasat. I-am spus ca nu voi face nimic rau. Aproate m-am bagat intre ei, ma uitam la Harry, si vroiam sa ii spun sa inceteze, pentru binele lui. Am facut ochii mari cand am vazut ca Jake sa repezit la el si i-a tras un pumn in fata, curgandui firicele de sange din buza. Lumea incepu sa se stranga in jurul lor. Harry isi ridicat capul. Se vedea furia care o avea in acel monent, in ochii lui. Devenise-ra intunecati. Carliontii lui nu mai  stateau asezati pe spate, ci pe fata. Isi incordase maxilarul si buzele lui i se stranse intr-o linie dreapta.

 Si-a infipt mana in gatul lui Jake, punandu-l la pamant. A inceput la randul sau sa ii dea un pumn. Dar nu doar unul, ci mai multi. Jake incepea sa geme de durereasa ca m-am dus la Harry si l-am apucat de mana cu care il batea de Jake. Ma uitam rugator in ochii lui intunecati. Acesta se opri facandu-mi semn sa ma duc in spate. Harry i-a mai tras un ultim picior ca semn de sfarsit.

 Nu imi venea sa cred cat de violent putea sa fie. Aveam alta impresie despre el. Puteam sa jur ca nu s-ar bate cu nimeni. Inocenta pe care o credeam, s-a stins la fel ca o lumanare lasata in frig.

 Bataia se termina-se. Harry fiind castigatorul. Vroiam sa ma duc la el doar ca ca nu am putut. Era inconjurat de multa lume. Vazand ca nu am cum sa vorbesc cu el, am luat-o pe Jade de mana si am plecat de acolo.

-Asta a fost ciudat.  A spus Jade in timp ce ne-am asezat pe o banca.

Eu ma uitam in jos, la iarba. Mai era 2 minute si incepea prima ora. Cand am vrut sa ma ridic de pe banca, mi-am auzit numele strigat cu putere.


-Zoe!

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now