Capitolul 4

3.9K 178 19
                                    

-Nu! E-eu doar...Mi-a intrat ceva in ochi.

- Nu prea cred... Haide! Spune-mi ce sa intamplat.

-Stii tu.. Harry...Nu am apucat sa termin, deoarece am auzit usa de la baie usor deschizandu-se. Vad o silueta inalta stand in usa si fixandu-ma. Era chiar blonda de adineori. Avea trasaturi frumoase, ochii negri care ieseau in evidenta pe piela sa alba si parul auriu ca spicul de grau. Acum inteleg de ce o alesese Harry, era chiar frumoasa. Realizez ca ma holbam cu ochii aproape inlacrimati la ea, asa ca imi mut brusc privirea in alta directie .

-Ce sa intamplat? Te-am vazut de afara cum te-ai uitat la Harry si ai fugit.E ceva inneregula?

-A, nu nimic...raspund cu o voce tremurata.

-Vrei sa vi pana jos sa iei niste aer?  Ma intrebase

 Wow, era chiar draguta cu mine. De ce ar fi facut asta?! Nici macar nu ma cunoaste...Mi se parea nepotrivit dar am ales sa merg cu ea jos. Cand am ajuns in curtea liceului vad un grup mare de baieti dar si fete dar , la o distanta semnificativa de noi. Era si Harry pe acolo intre ei, radea impreuna cu acestia, despre un subiect pe care nu l-am putut intelege.

 Blonda se uita la mine de sus... la propiu. Isi fixase privirea, insistent  pe mine. Lumea se strangea in jurul nostru din ce in ce mai mult. Era si Jake pe undeva pe acolo. Dintr-o data simt o mana in parul meu care ma trage in jos. Ma trantise pe iarba rece, lovindu-ma la maini si bazin. Ma uit in sus si o vad pe tipa blonda , uitandu-se la mine satisfacuta. Ahh, nu pot sa cred ca am avut incredere in ea si pe deasupra am mai mers si cu ea afara. Am incercat sa ma ridic dar ma impinge la loc.

 Harry se uita la noi in tot timpul acesta. Era probail socat. Ingrijorat, incearca sa-si faca loc prin multime pentru a ajunge la noi.

 Intrun final ma ridic de jos. Tipa nu se uita la mine, era prea ocupata pentru a auzi strigatele de glorie pentru ea, din multime. Prind clipa cand sa intors spre Harry, asa ca i-am intors favorul si am luat-o si eu de par, punandu-o la pamant. Si de acolo a inceput totul. Am inceput amandoua sa dam cu pumnii si picioarele.

 Harry reusi sa se bage intre noi, intr-un final dar, neobservand ii trag si lui un pumn. Ma apuca de mana, tinandu-ma departe de blonda aceea. Vrand sa imi trag mana dintra lui, la miscarea mea acesta ma apuca de talie. Vazand asta,  tipa se enervase. 

 Harry ma tinea stans nedadandu-mi drumul. Nici nu puteam sa fac o miscare. Ma uitam urat la tipa aia. Nici nu stiu de ce aveam nervi. Poate din cauza faptului ca, incepea sa imi placa de Harry. Dar asta nu poate fi posibil.

-Cred ca ar fi timpul sa incetati. Face o pauza, si se uita la mine. -Amandoua.

 Imi dadu-se drumul din stransoarea lui, tragand aer in piept. M-a pus fata in fata cu ea si a inceput sa vorbeasca.

-Zoe, ea este iubita mea Meredith. Iar Mere ea este o prietena de-a mea.

-Dar iubi, se uita urat la noi... Nu apuca-se sa termine ce avea de spus caci, Harry se baga peste ea.

-Si asta nu inseamna ca trebuie sa o iei la bataie Urla Harry.

 Eu ma uitam in gol, nepasandu-mi de nimic. Eram scufundata in ganduri. Harry terminase ce avea de spus si ma scoase din multimea aceea.

-Unde mergem? Am intrebat.

-Acasa. Nu cred ca mai poti sta la ore in halul asta.

 Harry avea dreptate. Ma durea ingrozitor capul. M-am bagat in masina lui, iar acesta a pornit motorul. Ma tine strans de mana in timp ce conducea.

 Am ajuns langa casa mea. Asta ce mi-a readus aminte ca, era vecin cu mine. Nu vroiam sa merg la el acasa, dar cand m-am smuls din strasoarea mainii lui, Harry m-a apucat de talie lipundu-am cu pieptul de al sau.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now