Capitolul 3

4.1K 177 18
                                    

-Zoe! Stai! Am auzit un strigat in spatele meu.

 Jade deja o luase inainte. Ii era frica sa nu intarzie la ora de franceza. Adevarul era, ca avem si o profesoara cam nebuna.

 Intorcandu-ma, il vad pe Harry. Nu i-am dat importanta, si am mers inainte. Incepeam sa imi grabesc pasul pentru ca nu voiam sa mearga alaturi de mine. Dar nu am observat ca el alerga catre mine. Vrand sa dechid usa ca sa intru in hol, mana lui Harry se fixa pe clanta. Si imi deschise usa. Ma uit ciudat la el.

-Mersi.. cred. Ii spun incercand sa nu ma uit in ochii lui.

Ma impise  de la spate, ca sa intru mai repede, si plimbandu-si mana pe umarul meu,enervandu-ma.

-Inceteaza. Ii spun in timp ce-i dau mana la o parte.

-Ti-am facut ceva? Intrebase razand.

Nu i-am raspuns. Am ales doar sa ma uit la el. Ma indreptam spre dulapul meu sa imi iau caietul si cartea de franceza. Deja se sunase de 3 minute. Mda.. eram ca si moarta. 

-Esti suparata pe mine? Ma intrebase punandu-se in fata mea.

-Nu doar ca...

-Cred ca te-am ajutat intr-un fel cu tipul ala Jake. Nu?

-Exact! Despre asta era vorba.Am tipat la el. -De ce l-ai batut in halul ala? De unde sti tu, ca poate mie imi placea cum se comporta. Iar tu l-ai batut degeaba.

-Deci tie iti placea ca, aproape tipul ala te agresa sexual? Intrebase pufnind in ras.

-Nu.. dar.. Nu apucasem sa termin caci, Harry m-a impins spre dulap, presandu-si trupul peste al meu.

-Sa sti ca eu nu fac asta pentru orice fata. Mi-a soptit la urehe, apoi imi dadu-se drumul.

-Trebuie sa plec. Spun luandu-mi caietul si cartea.

-Ce ora ai?

-Franceza. Spun.

-Se pare ca vom fi in aceeasi clasa!  Spuse arcuindu-si buzele.

 Mi-am dat ochii peste cap,indreptandu-ma spre clasa.

 Intrand in clasa, iar Harry in spatele meu, toti au facut sunete cand ne-au vazutiar profesoara a batut cu putere in tabla.

-Treceti in banca. Mai repede! A spus pe un ton dur.

M-am asezat langa Jade, care se pare a fi foarte atenta. Mie una , nici nu imi place franceza. Nici nu stiu de ce ma mai aflam la ora asta. Ochii mi se plimbau prin clasa, pana cand dau de privirea lui Harry. Ne uitam ca prostii unul la celalalt iar el, incepea sa se uite la mine in felul ala care ma enerva.

-Inceteaza! I-am soptit iritata.

 A inceput sa rada vazandu-mi expresia nervoasa. Pana cand profesoara l-a auzit.

-Styles! Iesi la tabla daca tot razi ,si nu ai ce face!

Cand am auzit am inceput si eu sa pufnesc in ras. Iar profesoara continua.

-Si ar fi bine sa te insoteasca si domnisoara Carter. Cand am auzit ca am fost si eu strigata la tabla alaturi de Harry, am crezut ca innebunesc. Expresia fetei mi se schimbase. Devenisem serioasa. In timp ce Harry ranjea si se abtinea din rasputeri sa nu rada.

-Cine rade la urma rade mai bine, Zoe. Imi spuse Harry cu un ranjet de copil pe fata.

 Incepea sa ne dicteze exercitiile dar norocul meu era, ca fix in acel minut cand ne-a spus ca acum putem rezolva, s-a sunat. Atunci Harry si-a dat drumul rasului. Si eu nu m-am putut abtine, si am inceput si eu. Profesoara s-a uitat urat la noi doi, si ne-a dat tema in plus. Oricum nu era de asteptat. Am iesit cu Jade in pauza, iar Harry statea inconjurat de o gasca de baieti.

-Hei. Vrei sa vi cu mine si baietii undeva? Oricunde ca sa nu fac ora de mate. Ma rugase.

-Deci tu, vrei sa chiulesti.

-Mda.. dar prefer sa ii spun ca ..Se opri balbaindu-se

-Ca ce? Ii continuasem propozitia.

-Nu stiu! Deci spune vrei sa vi si tu?

-Nu, nu vreau sa chiulesc. I-am raspuns accentunand ultimul cuvant.

M-am mai plimbat cu Jade pe hol,pana cand s-a sunat si am intrat in clasa. Banca mea era langa geam iar Jade era langa mine. Pe la jumatatea orei, ma uit pe geam si il vad pe Harry. Radea cu prietenii lui pana cand privirea i se blocase la o blonda care venea povocator spre el. Tipa, se bagase intre picioarele lui, apoi i-a dat un sarut lung si apasat pe buze. El isi infipse mainile in parul ei, tragand-o si mai aproape,sanii fiind apasati pe pieptul lui.

 Ma uitam la ei uimita si speriata intr-un fel. Cand Harry isi indreptase privirea spre clasa, m-a vazut cum ma uitam la ei, aproape inrosindu-ma. Cand privirile noastre s-au intalnit eu mi-am schimbat directia, intorcandu-ma cu ochii la tabla.

 De ce? De ce ochii mi se inmuiau in lacrimi? La naiba. Pentru el? Nu intelegeam. Eu nici macar nu vreau sa fiu prietena cu el. Nici nu as fi vrut sa se intample incidentul cu Jake.  Nu voaim sa se mute langa casa mea. Si nici macar nu voaim sa fie vecinul meu. Eu ma atasez foarte usor de oameni si cateodata imi este greu sa ma despart de ei intr-un fel... dar de ce Harry? De ce sunt mereu atat de sensibila? Clar mi se trage de la mama.

 Tot felul de intrebari mi se invarteau in cap. Eram cu privirea blocata in gol. Pana cand Jade mi-a facut semn ca ma striga profesoara de matematica. M-a pus sa ies la tablasi am facut 5 exercitii si am luat 10. In general mereu iau 10 la matematica. Nu ca ma laud sau ceva, dar nu stiu de ce multi o urasc.

Se sunase. M-am dus la baie, iar Jade a venit dupa mine.

-Ce s-a intamplat? O Doamne plangi?!

-Nu! E-eu doar...

Baiatul Din Vecini | harry stylesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz