Capitolul 15

2.9K 135 13
                                    

 Am impins usa cu putere , iar Jade probabil a prins-o ca sa nu se sparga geamul.  Nu stiu unde ma duceam,dar cu ce naiba ma intorceam acasa?

 -Zoe ce dracu’ ?!  Ce naiba se intampla? Ma intrebase Jade prinzandu-ma de incheietura mainii oprindu-ma din ai da o plama.

-Nimic. Ii zic si ma uit stanjenita in jos.  Am incercat sa ma calmez lund o gura mare de aer si inchizandu-mi ochii pentru cateva secunde pentru a-mi pune nervii la punct.

 Nenorocitul. Crede ca sunt un joc? Abia acum ii pot da lui Jade dreptate cand mi-a spus sa nu ma apropii de el prea mult.  Harry nu este decat un adolescent cu probleme, care face tot felul de jocuri de prost gust.  Un om care cu timpul isi va indeparta prietenii numai clipind si scotand  doua vorbe pe gura. Nu are decat sa se joace cu Meredith.

 Mi-am deschis ochii iar Jade se uita cu mainile in san la mine asteptand un raspuns.

-Sa mergem. Ii spun pe un ton serios cand vad ca Harry iese pe usa restaurantului.

 O apuc de mana si merg hotarata spre un taxi.

-Adresa domnisoara?

- 216 Stockwell Road . I-am aspuns rapid cand l-am vazut pe Harry ca incepe sa alerge spre taxi.

-Porneste naibii masina! I-am spus taximetristului, intrerupandu-I numaratul unor hartii.

 Jade se uita prin telefon si trimitea un mesaj.  Era total calma ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, deci nu merge transmiterea energiei negative. Daca eram in locul ei puneam tot felul de intrebari si cred ca eram mai exasperata. Dar Jade … e Jade.

                                                                          ~ 

 Cand am intrat in casa Jade inca nu si-a luat ochii din telefon, iar eu m-am aruncat pe canapea. Intr-un final si-a lasat telefonul pe masa si s-a asezat pe fotoliul din fata mea.

-Ai de gand sa imi spui ce naiba tocmai sa intamplat?

-Dap. Ii spun accentuand ‘’p’’ –ul.

 M-am ridicat dupa canapea si m-am asezat intr-un mod mai normal, punandu-mi coatele pe genunchi.

-Deci, o sa iti spun repede ca sa nu te plictisesc. Cand Harry a plecat la baie si-a uitat sau lasat intentionat telefonul pe masa. Steteam si ma gandeam daca ca sa il i-au sau nu, dar nu aveam de ales. Asa ca l-am luat si am inceput sa ma uit ca bagacioasa prin mesajele lui. Ultimul mesaj era de la un numar necunoscut si scria … Nu am apucat sa termin ca Jade mi-a luat-o inainte.

-‘’Termina cu vorbele Harry, treci direct la fapte’’.  Continua Jade parca in transa dar dupa se uita in alta parte.

 Ma uitam uimita la ea. L-a vazut?

-Jade de unde…

-Zoe nu mai conteaza. Da-l naibi de idiot, nu stie sa pretuiasca cea ce are.

 Jade se uita in jos frecandu-si mainile si jucandu-se cu picioarele.  De unde naiba stia de mesaj? M-am ridicat in picioare enervata  la maxim dar atentia lui Jade a fost acaparata de tonul ei enervand de la telefon. Am alergat ca sa il i-au inaintea ei dar ea fiind mai inalta decat mine mi l-a luat din mana. Si-a citit repede mesajul , apoi si-a bagat telefonul in buzunar.

-Jade! Am strgat la ea. –Da-mi imediat sa vad de dracu’ scrie!

 Ea se uita la mine speriata. Ochii ii straluceau din cauza lacrimilor care nu avea de gand sa le lase curgand pe obraji.

-Zoe.. eu nu am vrut. Sopti.

 Credea ca daca incepe sa planga va scapa? Asta m-a infuriase si mai tare. Jade imi era prietena. Cea mai buna prietena, ce tot ascundea?

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now