Capitolul 19

2.2K 109 6
                                    

 Harry's pov

 I-am presat usor mana pe spate, nedeslipindu-ne buzele. Mi-am bagat incet mana sub tricoul ei incercand sa-i gasesc sutienul. La naiba, nu purta. Ea isi cobora mainile pe spatele meu pana cand a ajuns la fesele mele, strangandu-le si facandu-ma sa tresar. A zambit malefic dupa care a continuat sa imi muste buza.

 Am pus-o usor pe marginea patului, ea punandu-se pe spate lasandu-ma sa-mi fac treaba. M-am pus deasupra ei, sarutandu-i maxilarul si coborand spre gatul ei. Zoe imi musca urechea, facandu-ma sa o musc de gat din cauza excitarii. Geamatul ei umpluse toata camera, ceea ce m-a facut sa rad. Am continuat sa o musc dar nu prea tare, lasandu-i un mic semn. Sa spunem ca era mic..

 Imi plimbam mana pe piciorul ei, pana cand am ajuns la coapse. Am strans-o facand-o sa isi inchida ochii.

-Tine-i inchisi, iubire. I-am spus in timp ce imi faceam cale spre abdomenul ei.

 I-am ridicat maieul descoperindu-i abdomenul lucrat. I-am trasat o linie subtire cu limba facand-o sa tresare. Si-a bagat mainile in parul meu, ducandu-mi capul tot mai jos. Am zambit invingator, caci gandeam la fel. Spre apararea ei, imi placeau pantalonii de trening dar nu in situatii ca acestea. Asa ca i-am desfacut snurul iar pantalonii au alunecat dupa picioarele ei. 

 Mi-am bagat capul intre picioarele ei, materialul care ma despartea de zona ei intima neincurcandu-ma. Am simtit-o cum isi tine respiratia, ceea ce m-a facut sa rad. I-am dat un ultim sarut abdomenului sau si am coborat nivelul. I-am trasat cu varful limbii o linie prin material. Daca asta o facea sa se excite, ma intreb cum va reactiona cand.. stii tu.

 Nu, nu ii faceam blowjob sau ceva. Doar o incalzeam ca sa spun asa si deja ii simteam picioarele tremurand. La fiecare aer cald primit, ea gemea infundat nevrand sa-i descopar adevaratul strigat de placere. 

 Am urcat pana cand nasurile noastre se frecau. I-am dat un sarut rapid pe buze dupa care am privit-o in ochi admirandu-le culoarea. Dintr-o data s-a ridicat din pat, punandu-si pantalonii la loc pe ea, si scotandu-si feonul din dulap. Stai... ce?

-Iubito? Ce faci? Am intrebat in timp ce veneam spre ea.

-Stai acolo. Vrea sa imi usuc parul acum. A spus in timp ce il baga in priza.

-Asta da bipolaritate. Am zis dar nu cred ca m-a auzit din cauza zgomotului provocat de feon.

                                                                               ~

 Am asteptat-o sa se iasa din baie si sa ma surpinda cu tina ei pentru ziua lui Jessica. Asteptam si asteptam si doar zece minute trecuse. Ca sa nu ma plictisesc mai mult decat eram, am ales sa ma uit prin camera ei.

 Prima oara am inceput cu cotrobaitul prin sertare, gasind vreo trei jurnale. Am citi vreo cinci minute din fiecare. Dar tot ce am inteles a fost ca ii placea de unu Mike si ca in mintea ei omoara lume. Asta nu era ciudat, nu chiar deloc. M-am mutat la raftul cu carti aflat langa sifonier. Am ramas uimit cand am vazut ca citeste Mandrie si Prejudecata. Da auzit ci eu de cartea asta, dar niciodata nu m-am obosit sa dau fila dupa fila. Si a venit timpul. Binecuvantatul sifonier. L-am deschis lasand mirosul de flori sa imi inunde narile. Mii de rochi.. defapt exagerez poate erau mai putine dar totusi erau multe rochii. Ma intreb unde naiba le purta pe toate. Toate bluzele ei erau decoltate dar avea cate un pulovar subtire pentru fiecare. Pantaloni scurti si lungi, sandale, cizme, pantofi, balerini. Geci de piele, sacouri, platoane. Tricouri, bluze, camasi, bugi lungi si scurti. Echipamente pentru sport, pantaloni si o gramada de bluze. Si insfarsit lenjeria intima. Avea chiloti din dantela si cred ca erau toate culorile. De la alb simplu pana la negru. Nu mai zic de sutiene. Cred ca avea mai multe decat chiloti. Am luat o pereche rosie si ii studiam din toate unghiurile, imaginandu-mi-o de Zoe puratand astia. 

 Dar visele mi-au fost intrerupte de ea care mi-ia smuls perechea din maini. Statea in fata mea, asteptand sa zic ceva. Dar nu puteam. Frumoasa era un cuvand penibil de spus. Draguta, era ca o insulta. Stralucitoare era ca si cum i-ai spune ''mda.. e bine'' . Uimitoare era cat pentru un sfert. Incredibila nici pe o jumatate. Nu puteam sa ii spun ''arati bine'' , pentru ca ar fi ca o badjocorire. Era.. de nedescris.

-Lasa-ma sa-ti port copii. Am spus intr-un final.

 Zoe m-a luat in brate, punandu-si mainile de fundul meu. A bagat mana in buzunar si mi-a scos cheile de la masina.

-Pot sa conduc eu? M-a intrebat cu vocea unui copil rasfatat.

-Nu, nu iubito. Vom merge pe jos. Am spus cu un ranjet mare pe fata. Imi placea cand o vedeam cu botul in jos.

                                                                                    ~

-Mai aveam mult? Ma dor picioarele. Protesta Zoe in timp ce mergea cu mult in urma mea.

 M-am oprit asteptand-o sa vina la acelasi nivel cu mine. Cand umerii nostri se atingeau, a luat-o de mijloc si am carat-o in brate. Ea mi-a inconjurat gatul cu mainile, iar buzele si le-a lipit de maxilarul meu, apoi capul si l-a odihnit pe umarul meu.

 Peste cateva minute eram in dreptul casei lui Jessica. Jessica Parker, o snoaba care era genul ''tarfulita'' si umbla cam dupa toti. Nu conta cum aratau sau cine venea, pentru ea doar cadorile contau. Nu prea am avut legaturi cu ea, doar atunci cand juncam adevar si provocare si Evan a provocat-o sa-mi faca un blowjob.

 Am intrat pe cele doua porti mari si faceam cunostinta cu, curtea ei. Si sa fiu al dracu' ca ceea ce vedeam credeam ca nu e adevarat. Asta era un palat sau ceva de genul?  Avea tufisuri peste tot in gradina si toare erau modelate in forma de animele si alte porcarii. Portile erau de 2 metri iar o fantana se putea observa prin spatele unui tufis. Zoe deja plecase de langa mine admirad tufisurile. Cam toata lumea face asta. Si era doar gradina.

 Am luat-o de Zoe de mana si am intrat in casa. La usa am fost intampinati de un ospatar destul de scund, chel si gras. Era chiar amuzant. In timp ce ne lamurea cum sta treaba pe aici, mi-am pus mana pe chelia sa batandu-l usor.

-Intelegem domnule. Daca ne scuzi, noi vom merge sa trageam o ocheada pe aici. Am spus in badjocura. -Aveti si camere libere? Adica ca sa..

-Nu sunt la dispozitia invitatiilor. Spuse butoiul din fata mea, deja inrosit la fata.

 Zoe m-a luat de mana, indreptandu-ma spre zona unde era mai multa lume. In centru se afla Jessica care se certa cu Jade. Tipau destul de tare, doarece cam toti dupa aici se uitau la ele, unii si-au luat si mancare si vizionau. 

 Zoe avea o privirea speriata in timp ce voia sa merga acolo si sa intrebe probabil ce se intapla. Dar nu aveam de gand sa o las. Nu de data asta. Trebuia sa stea aici cu mine si sa nu mai fie ranita fizic sau emotional.

 Maine e ziua mea, nu stiu de ce va spun dar sunt prea emotionata :3 

Scuze din nou ca a durat atat de mult pana sa pun capitolul 19 si Ruxi te rog nu ma mai bate la cap cu next-urile, ca le pun atunci cand imi vine chef de scris. Capitolul 20 o sa vi-l pun mai repede adica intr-o saptamana o sa fie gata, sper.

Oricum, sper sa va placa capitolul acesta si mi-am facut alt cont unde am o noua poveste, linkul il gasiti in descriere. 

~Astept pareri x

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now