Capitolul 17

2.6K 143 13
                                    

-Ce dracu?!  Nici 15 minute nu am mers iar tu deja ai adormit? Vocea lui Jade mi-a sunat in creer, trezindu-ma din visat.

 Nu fantezii cu Harry, preversilor. Defapt nici nu cred ca am visat ceva. Am vrut doar sa imi inchid ochii si sa ascult muzica. Dar se pare ca Jade numai cu ochii pe mine sta.

-Nu dorm. Am reusit sa-i spun in cele din urma.

-Oricum te trezeam daca o faceai. Nu ca sa te enervez… bine poate ca si asta, dar idiotii astia s-au oprit pentru a admira o afurisita de parada si suntem blocate ceva timp pana se termina. Imi explica.

-Aha.  Spun cu ochii inchisi si cu capul rezemat de geam.

 Nu dupa ceva timp am primit un mesaj. Prima oara nu aveam chef sa il deschid dar am facut-o cu speranta ca va fii Harry. Si mda.. el era.

 ‘’Zoe… Hei nu am mai vorbit de… ieri? Scuze dar am fost derutat in ultimele ore. Numai cu gandul la tine am stat. Stand pentru a-mi gasi cuvintele care sa ti le adresez atunci  cand imi voi cere scuze. Cred ca Jade ti-a spus,nu? Chiar nu am tupeu sa ma arat in fata ta si a incep sa imi cer scuze. Nu te mai pot privi in ochi cum o faceam inainte, acum stau cu teama ca tu imi vei intoarce spatele. Nu vreau asta.Nu suport asta.Asa ca iata-ma aici cu scuze penibile pe care nu cred ca le vei baga de seama. Imi pare rau.Imi pare nespus de rau. Doar ca, atunci cand am facut pariul ala nici macar nu te cunosteam. Nu stiam ca va dura atat de mult, incat sa ma indragostesc de tine. Imi lipseste zambetul tau,imi lispsesc atingerile tale,privirea,soaptele,totul.  Te rog  Zoe iarta-ma. Iarta-ma pentru ca am fost un idiot.'' -Harry x

 La naiba. A facut asta. Si-a cerut scuze printr-un mesaj, in loc sa mi se arate in fata. 

-Mesaj de la Harry? Ma intreba Jade 

-Da. I-am raspuns scurt.

 Jade s-a intins pana in spate sa isi i-a puloverul. Se chinuia sa il puna pe aia in timp ce mormaia cateva injuraturi.

-Jade, ai nevoie de...

-Ma descurc Zoe! Ma intrerupse in timp ce iesea din masina.

 M-am asezat pe scaunul ei in timp ce ea isi facea loc printre toate masinile.Un babat a iesit in fata ei dar Jade doar l-a impins. Cand a ajuns in fata paradei, s-a urcat pe o banca din apropiere si a inceput sa strige. Fac pariu ca ceilalti din spatele nostru nu au auzit. Deabea daca am descurcat cateva cuvinte. Dupa ''spusele'' lui Jade, parada incepea sa se mute in directia opusa cu autostrada. In drum spre masina, un tip i-a blocat calea, dar ea doar s-a uitat la el, i-a zambit politicos si s-a intors in masina.

-Sa ii i-a naiba! Exclama in timp ce porneam.

-Unde merge pana la urma?

-A da, urma sa iti spun. Mergem ca sa ii i-au cadou lui Jess. E ziua ei astazi si aproape am uitat. Si cred ca te intereseaza, sau nu dar si Harry o cunoaste deci s-ar putea sa ne intalnim cu el. Asta daca alege acelasi mall. Imi explica.

 Doamne.. zici ca sunt in filmele acelea de dragoste cand fata incearca sa scape de baiat dar destinul nu le da voie.

 Dupa cateva minute bune de mers vad mall-ul de la cativa km. Jade se uita nervoasa pe geam injurand si blestemand, tipic ei, deoarece nu gasea loc de parcare. Am avut o mica cearta cu ea, pentru ca vroia sa iasa din masina ca sa il bata pe unu care ea spunea ca i-a luat locul.Sau cum spune Jade ''doar voi discuta politicos cu el''. Sigur..

 -Aaahh nu-i asa ca e frumos? 

-Da. Extraordinar. Ii spun lui Jade dar probanil nu m-a auzit din cauza ca era cu mult inaintea mea.

 Pana acum am cumparat un parfum destul de scump pentru veniturile lui Jade si o bluza. Nu stiu de ce se chinuia atata. Adica nu este o regina sau ceva de genul ca sa ii cumpere haine si accesorii,parfumuri de milioane. Dar ma rog.. Jade mereu isi da interesul, si asta e dragut.

-Haide si aici! Ma trase de mana.

 Si exact cum ma asteptam. El era aici. Se plimba cu o fata destul de scunda, bruneta si cu multe pungi in mana. Harry se uita printre rafturi cu o fata neutra, neplacandu-i nimic probabil. Stateam si il analizam in timp ce Jade se mira de orice vedea. Era imbracat cu o pereche de blugi negri, un tricou alb si un hanorac. Parul lui stateam pe spate, iar atunci cand mergea mai multe suvite ii cadeau pe frunte iar el se chinuia sa si le de-a inapoi pe spate, iar asta m-a facut sa rad.

-Zoe, iti place asta? Ma intreba Jade stand cu o bluza albastra simpla in mana.

-D-da e draguta. Ii spun in timp ce ma uitam dupa Harry.

 Jade observase, asa ma m-a tras de mana si incepeam sa mergem spre el.

-Hei cretule! Striga dupa el.

-Jade ce naiba faci?! Am intrebat-o aproapre tipand.

-Ii spun sa isi ceara scuze. Esti deprimata si nu imi place. Nu te poti concentra pe chestile care le cumpar si ma enervezi.

 Harry se intoarse iar expresia sa neutra, a fost rapid inlocuita de una mirata. I-a plasat o punga fetei de langa el si venea la fel de grabit spre  noi. Nici nu ma uitam la el. Privirea mea era blocata la incaltamintea mea, admirandu-mi fiecare zgarietura. Eram ca un copil mic care se tine de mana cu mama sa, care era nervoasa si isi facea drum spre copilul rau care ma lovit.

-Va las singuri. Imi spuse Jade cand ma puse fata in fata cu Harry.

 Nu stiam ce sa fac. Inca ma uitam in jos si imi venea sa plang din cauza situatiei incare ma aflam. Harry incerca sa imi gaseasca privirea in timp ce imi soptea numele.

-Ce vrei? L-am intrebat scurt si repede.

-E-eu... nu stiu.. vreau sa imi cer scuze? Spuse nesigur in timp ce se uita la mine.

-Parca ai spus ca nu ai tupeu. I-am spus de data asta privindu-l in ochi.

 Inca avea aceeasi privire trista. Verdele nu-i mai stralucea, era unul inchis care iti trasmitea suparare si te facea sa iti fie mila de el. Buzele lui era stranse intr-o linie drapta. Fata lui aproape alba si cercanele nu lipseau de sub ochi.

 Voiam sa plec cat mai repede de acolo. O cautam cu privirea ca o nebuna pe Jade, dar nu o gaseam.

-Zoe uitate la mine. Ma implora Harry. 

Harry's pov

 Nu mai stiam ce sa fac. Eram blocat. Toate scuzele care mi le-am planificat aseara, s-au dus. Nu mai stiam nimic. Vroiam sa vorbesc cu ea, sa ii aud vocea dar nici nu se uita la mine.Am incercat sa o apuc pe mana dar ea s-a tras repede, vrand sa plece. 

-Te rog.. Am implorat.

-Ce ma rogi Harry? Ce vrei? Nu ai facut destule? De ce nu ma poti lasa naibi odata in pace, si sa pleci la curvele tale? Avea Jade dreptate... nu trebuia sa ma fi indragostit de tine. Esti un idiot care isi bate joc de toata lumea. Cat o sa mai tina cu jocurile astea? Cat?

 Prea multe intrebari. Nu stiam ce sa fac. Puteam pur si simplu sa o fi sarutat, sa ma pun in genunchi si sa o implor sa ma ierte sau sa ii raspund ca un magar cu tot tupeul care il am, la intrebari.

 Dar era prea tarziu ca sa fac una dintre cele propuse. Zoe deja plecase. Iar eu stateam intepenit, inca nevenindu-mi sa cred ca ea a stat chiar in fata mea iar eu nu am scos aproape nici un cuvant.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now