Capitolul 22

1.8K 99 5
                                    

Zoe's pov

 Mergeam linistita cu Jade spre autobuz care se pare ca intarzia. Norii se tot adunau creand deasupra noastra un cer cat mai intunecat. Soarele se pierdea usor in el, razele abia mai luminad cativa nori care au ramas puri. Vantul aproape indoia cregiile copaciilor iar vecinii isi lasau sa cada draperiile geamurilor. Jade isi tragea mai bine pe ea subtirea geaca de piele, pe cand eu incercam sa imi frec palmele cu speranta ca ma voi incalzi.

 Ajunse in statie alturi de inca cateva persoane, am observat ca autobuzul nu venise inca si mai trebuia sa asteptam. Jade si-a ridicat usor palma uitandu-se la cele doua picaturi de ploaie.

-La naiba. Soptise pentru ea cand observa ca urma o adevarata ploaie.

 In cateva secunde se auzi un asurzitor tunet iar o gasca de fete ce se aflau langa mine protestau, injurand. Cateva suvite mi-au fost udate dupa care hainele erau urmatoarele. O mana s-a plimbat usor pe spatele meu pana la ceafa. O umbrela s-a deschis deasupra capului meu iar ochii au intalnit cel mai frumos zambet vazut in acea zi. Parul dat pe spate, parfum puternic, gropite evidente, ochii obositi dar inca incantatori de frumosi, Harry s-a lipit de mine. Abdomenul sau imi incalzi spatele iar mana s-a mi le-a cuprins pe amandoua incalzandu-mi-le. Ia facut semn lui Jade sa se alature si ea sub umbrela, iar putin jenata s-a asezat dar putin in fata mea pentru ca nu-l intrerupe sau enerva pe Harry de la romantisul sau. Umbrela era destul de mare, defapt foarte mare incapand inca vreo doua persoane.

 Autobuzul venise intr-un final iar toti s-au urcat grabiti ocupand toate locurile. Am fost nevoiti sa stam in picioare tot drumul si sa ascultam toate barfele ce treceau pe la urechile noastre. Harry si Jade erau tacuti, in special Jade care si-a scos castile incepand sa asculte muzica. 

-Unde sunt ceilalti? Am intrebat cu speranta ca se va deschide un subiect intre mine si Harry.

 S-a retras din gandurile lui fixandu-si privirea pe mine, si uitandu-se atent in ochii mei.

-Cine? Baietii? A intrebat.

-Da. Adica.. nu trebuia sa vina si ei?

 Dupa o privire rapida la buzele mele, a zambit usor mangaindu-mi obrazul.

-Au plecat. Nu de tot dar au plecat. Fiecare s-a dus la familia lui sau intr-o mica vacanta de exemplu Liam cu iubita sa. Imi explica in timp ce ma uitam atenta la miscarile buzelor lui.

-Si cum mai vin la scoala?

-Adevarul este ca ei nu invata aici. Fiecare sunt la scoli diferite si vin la mine pentru ceva distractie. Apoi pleaca si ma lasa singur intr-o vila. Doar eu, si multe camere cu paturi mari. Imi spuse in timp ce isi plimba nasul pe gatul meu inhalandu-mi pafumul.

 Am chicotit usor in timp ce mi-am infasurat mainile in jurul lui, punandu-mi urechea in dreptul inimii lui ascultandu-i fiecare bataie. Nu stiu cum putea sa fie atat de cald pe o vreme asa de friguroasa. Si purta decat o pereche de blugi stramti, un tricou si un hanorac. 

-Nu Harry, nu vin sa stau la tine. Nu ma deranja ideea dar era putin prea mult. Adica nu stiu precis daca suntem un cuplu si imi e intrun fel jena sa ii pun acea intrebare cu gandul ca se va supara sau ceva.

                                                                               ~

 Cand am intrat pe usiile liceului Harry mi-a sarutat usor buzele, atentia fiind indreptata spre noi dupa care si-a luat ramas-bun si a plecat. Prima ora aveam istorie si nu imi amintesc cand a fost ultima oara cand am invatat la aceasta materie. Mi-am deschis dulapul, mi-am luat cartiile si cateva foi pe care sa scriu. Nu obisnuiam sa imi iau caiete, doar ca imi era mult mai lejer sa imi pun foile intr-un dosar impreuna cu cartiile. 

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now