Capitolul 8

3.7K 150 3
                                    

 Am inchis ochii, si am sperat la un somn linistit.

 Se facu-se dimineata. Si de ce imi intra soarele asta in ochi? Ma durea capul. M-am sculat greoi din pat, si mi-am luat papucii in picioare. Mi-am pus un halat alb pe mine, si  m-am dus in baie. Cand m-am privit in oglinda, am fost speriata de imaginea mea.  Am pornit apa calda, si mi-am facut rapid un dus.

-Zoe! Haide, sti ca azi dam test la franceza.

-Cacat. Am spus.

 Am uitat complet de scoala. Si nu am invatat deloc. Uram franceza. Imi termin dusul, apoi ma uit la ceas. Era 7:28. Mai aveam cateva minute pana la 8:00.

 Am deschis usile de la sifonier si stateam, uitandu-ma. Mi-am ales o pereche de pantaloni scurti,negri. Un maieu alb care scria pe el The Devil. Mi-am luat un pulovar foarte subtire, deoarece decolteul era prea mare, si lasam de vazut. M-am incaltat cu niste cizme negre, si mi-am luat ghiozdanul. Perfect. Au mai ramas inca 15 minute. M-am miscat repede. 

 Mi-am indreptat directia spre baie. Am lasat parul sa imi cada pe umeri. Ma uitam in oglinda, si aveam niste cearcane imense. Le-am acoperit cu fond de ten. M-am dat cu putin tus, si cam atat.   Am coborat scarile spre bucatarie. Acolo era Jade care manca fara mine. Mi-am scos un bol si l-am implut cu cereale si lapte. Am mancat repede apoi am iesit pe usa. Cateva minute si venea autobuzul. Jade mi-a dat un cot in mana. M-am uitat la ea, iar acesta se uita in stanga. Am intors capul si era Harry.

La naiba..  mi-a amintit de el.  Am zis ca nu il voi mai privi in ochi, pentru ceea ce mi-a facut. El nici nu intorcea privirea. Si-a deschis usa de la masina si a intrat impreuna cu Louis, cred ca asa il chema.

 Ei bine.. Louis era la volan. Eu am ramas cu privrea la ei. Jade mi-a dat o palma, usor, peste cap. M-a trezit la realitate. Autobuzul venise. Am urcat il el. M-am asezat in spate, si au mai venit cateva fete si am inceput sa vorbim. Ajunse in fata liceului ne-am despartit si  fiecare pe drumul ei.  

Prima ora aveam franceza. Sper ca Jade sa ma lase ca copiez de la ea. Am intrat in clasa cu capul in jos. M-am asezat plictisita in banca.  Profesoara a intrat in clasa, si ca de obicei si-a trantit geanta nervoasa pe masa, si ne-a impartit lucrarile.

 M-am uitat cu coada ochiului la Harry. Firar!  El scria. Nu avea nici o grija. Eu incercam sa ma uit la Jade. Dar nu prea puteam. Mai erau inca 14 minute. Doamne! Nu am scris nimic. Doar cateva propozitii. Unii deja terminase-ra. Iar Harry era primul, apoi Jade. Eu inca stateam in banca. Il vedeam pe Harry ala cum se uita cu un mic zambet. M-am enervat, m-am ridicat si am dat lucrarea.

-Esti cam nervoasa, domnisoara Imi spuse profesoara, uitandu-se la mine urat.

-Pot sa merg la baie? Am intrebat incet.

 Ea a dat aprobator din cap . Am iesit pe usa. Ma plimbam pe holuri. Zici ca eram o fantoma, care bantuia liceul. Vedeam o umbra la capatul holului, care se indrepta spre mine. Firar!Era Harry. Pur si simplu il voi ignora. Trec repede pe langa el, dar acesta ma apucat de mana. Nu ma zbat. Nu ii dau atentie.

-Buna frumoaso. Imi spune seducator.

Clopotelul se auzi iar ceilalti iesiau alergand din clase.

-Ce sa intamplat? Ma intreba Harry.

D e parca ia-si rapunde. Ii intorc spatele, si ma indrept pe Jade.

-Zoe, vezi ca avem sport. Ne vedem in sala. Eu ma duc in vestiar sa ma schimb.

-Jade!  Asteapta. Vin si eu.

-De ce? Tu nici nu ai echipament.

-Nu conteaza. Da-l naibi.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now