Capitolul 20

2.3K 104 7
                                    

Harry's pov

 -Am zis sa stergi. Ordona Jessica pe un ton jos.

-E doar putina glazura, se poate spala. Spuse Zoe incruntata si ii puteam simti pumnii inclestati.

 Zoe e genul care isi apara prietenii, familia in concluzie face pe eroina. Asta e al naibi de sexi la o femeie, doar ca rolul asta nu i se potriveste. Nu o zic cu rautate, dar atunci cand se enerveaza, mereu Zoe se alege cu vanatai asemenea unui copil mic. Si lucrul asta este printre cele pe care le ador la ea. Are curaj sa infrunte orice si nu ii este frica de nimic. Adica asta cred, la dracu' nu am petrecut prea mult timp in preajma ei. Oare ea crede ca suntem iubit-iubita? Ar fi ciudat ca doar eu cred asta. Vreau sa spun ca deja mi-am planificat modul, ziua si locul unde ea mi se va darui. Nu e ciudat, nu?

 Jessica isi muta privirea sprea Zoe, dar in loc de o injuratura sau o palma, o intampinase cu un mic ranjet politicos, poi reveni la Jade. 

 Jade statea cu ochii intredeschisi neparand interesata ce rochia lui Jessica. Lumea incepea sa se desparta facand cercul din jurul nostru mai larg. Jessica isi dadu ochii peste cap, in timp ce incerca sa isi sterga rochia cu ajutorul palmei. Zoe imi dadu drumul la mana indreptandu-se spre masa pentru oaspeti.

 Luase un trei servetele din set, si se indrepta spre Jessica. Ii inmana unul, iar cu celalalt o ajuta sa isi curete cat de cat rochia alba care jumate din ea era patata cu glazura de ciocolata. Jade se alatura lund un seretel din mana lui Zoe. Si-a cerut scuze fata de Jessica dupa care si-au facut schimb de zambete.

 Zoe o lasa pe Jess si Jade singure, iar ea se indrepta spre mine stergandu-si degetele de ciocolata.

Zoe's pov

Ma indreptam spre Harry in timp ce imi stergeam degetele de glazura. Fixandu-ma in fata lui, el imi apuca incheietura mainii stangi si o duse la guzele sale, lingand dupa degetele mele de ciocolata. Isi inchise ochii savurand si scotand sunete guturale. Genunchii incepu sa-mi tremure iar obrajii imi erau fierbinti.

 Mi-am smuls mana dintra sa, rosind in continuare. Colturile gurii i se arcura intr-un zambet victorios iar privirea lui ma scana.

-Esti atat de frumoasa. Sopti in timp ce ma apuca de talie si ma lipi de el.

 Insfarsit a spus-o. Ma si asteptam, adica m-am chinuit ceva ca sa gasesc tinuta asta. Blugii negri i-am luat de la Jade, camasa este una de-a lui mama iar sacoul negru l-am gasit cu greu. Pantofii cu toc sunt tot ai lui Jade. Ei bine.. au fost ai mei mai demult dar i-am dat cadou spunandu-i sa sunt noi. Dar totusi nu cred ca se refera la tinuta, mai mult se axa pe machiaj? Dar nu era chiar atat de strident...

 Lasandu-mi gandurile intr-o parte, mi-am adus aminte de Harry care isi ingropa fata in gatul meu, fredonand melodia care tocmai incepuse. Mi-am pus mainile pe spatele sau incercand sa il fac sa se miste dupa ritmul lent al melodiei. Incepea sa ma doara gatul deoarece il tineam putin intr-o parte, lasandu-i lui Harry putin spatiu. Trageam de el sa se miste, macar un pas, dar era atat de greu. Am oftat si mi-am pus bratele in jurul gatului sau, dandu-ma batuta. Stateam pe loc, nici macr o miscare. Toata lumea dansa, doar noi...

-Mirosi bine. Imi spuse dupa cateva minute.

 Abia acum isi dadu seama, dupa apropae un sfert de ora.

-Nu stiu sa dansez. Continua, sopindu-mi la ureche.

 Era cam evident din moment ce nu se misca deloc.

-Harry... ma cam doare gatul. Ii spun.

 Mi-a sarutat apasat locul unde si-a odihnit capul apoi se uita in ochii mei. Era cam ciudat nu faceam nimic, doar ne priveam unul pe celalalt admirandu-ne. Observam in spatele lui Harry lume care se strgangea in jurul unei mese mai mici. Erau in jur de 14 persoane care stateau pe jos, iar vreo cinci fete pe canapea.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now