Capitolul 5

3.9K 178 16
                                    

 Harry m-a apucat de talie, lipindu-ma de pieptul sau. Se uita atent in ochii mei, iar eu in ai sai. Ma zbateam in bratele lui, ca sa imi dea drumul. Nu vroiam sa ii fac pe plac,s a ii cad in brate cum toate fetele o fac. Se pare ca isi mai elibera bratele iar eu am scapt din stransoarea lui.

 Intorcandu-ma ca sa plec, cretul ma apuca de mana. Privirea i se intoarse din nou spre mine. Aveam atat de multi nervi pe momentul acela,  incat i-am tras.. o palma. Harry isi intoarse capul incet din nou spre mine.

-Asta, a durut.  Spuse cu mana pe obraz.

-Asta pentru ca o meritai. I-am spus uitandu-ma la el.

 Nici nu stiu de ce mai stateam de vorba cu el. Intrun fel ma stimteam prost ca i-am tras o palma. Nu stiu de unde mi-a venit. Mergeam spre casa mea, pana cand aud un strigat in spatele meu.

-Zoe.

-Ce mai e acum?

-Vrei sa vi la mine? Ma intrebase Harry

-Si crezi ca iti voi spune 'da' ? 

-Mda... asa sper.

-Se pare ca este un 'NU' Harry! Ii spun accentuand ultimul cuvant.

-Ah! Te rog Zoe, te rog, te rog.

 Harry nu mai inceta. Incepea sa ma innebuneasca. M-am intors cu spatele la el, si am inceput sa merg. -NU Harry! am strigat in timp ce mergeam.

 Am trantit usa, si m-am azvarlit pe canapea. Incepusem sa butonez telecomanda, vrand sa gasesc ceva la televizor. Nu era nimic interesant numai stiri, si filme de pe vremea lui bunica. Am ales sa fac o baie fierbinte. O meritam. Urcam scarile pana pe coridor. Am dat de camera mea, intrand am deschis dulapul scotand 3 prosoate. Imi pregateam alte haine, curate. Ma gandeam dupa ce se intoarce Jade de la ore, sa mergem sa ne plimbam.

 Intrand in baie, pornesc dusul, asteptand sa curga apa calda. Ma dezbracasem azvarlindu-mi hainele pe jos. Apa fierbinte imi mangaia corpul. Mi-am desprins parul din coc, si ma scarpinam in cap. Ceea ce ma ducea la ideea ca ar trebui sa imi fac o baie la cap.

 Dupa o baie fierbinte, ma masam cu un ulei (cu) miros de ciocolata pe corp. Imi masam gatul, mainile, abdomenul, sanii si picioarele. Dupa ce terminasem am mers in camera cu prosopul pe mine. Am luat feonul si imi uscam parul. Mi-am dat jos prosopul care imi acoperea  partile corpului, si incepeam sa ma imbrac.

 Imi puneam pe mine o preche de pantaloni scurti negri, o camasa si o veste de blugi tot neagra destul de draguta . Camasa imi descoperea putin buricul dar nu ma interesa. Apoi mi-am pietanat parul, si l-am lasat sa imi cada pe umeri.

''Doamne dar ce intuneric este in camera asta.''  Mi-am spus in gand.

 Am tras draperiile lasand razele de soare sa imi intre in camera. Dar cand sa ma uit la cer ii  vad casa lui Harry fata in fata cu mine. Defapt nu ii vedeam casa, ci doar geamul de la camera lui.

Nu pot sa cred ca are camera fix fata in fata cu a mea! Imi tot repetam pe zi ce trecea.

 Vad usor niste bucle dupa o perdea putin transparenta. Daca era lumina aprinsa fac pariu ca se vedea totul. Tragandu-si perdeau il vad pe Harry. Oh... Doamne m-am intors repede si m-am lasat in jos. Sper sa nu ma fi vazuse.

-Zoe?  Aud o voce.

Se pare ca, Harry incepu-se sa rada. Ma rugam sa nu isi fi dat seama ca eram eu aia care se holba la el. M-am pun in genuchi,  si ma rugam sa nu ma fi auzit.

-Oh.. haide Zoe stiu ca esti tu. Te-am vazut.

 Si acum cred ca eram obligata sa ma ridic ca sa imi vada fata. Dar nu am ales asta. Mi-am ridicat usor mana ca sa inchid geamul. Reusind, merg in genuchi pana la usa.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now