Capitolul 13

3.2K 138 16
                                    

 Stateam in masina cu capul rezemat de geam. Stiam ca am ajuns, iar masina statea in loc dar nu voiam sa plec de aici. Nu era din cauza lui Harry sau ceva, doar ca ochii mi se inchideau singuri si nu mai aveam putere sa merg sau sa imi misc vreun deget.

 Harry isi butona telefonul iar asta m-a enervat putin. Cu cine naiba se gaseste sa vorbeasca la ora asta? In fine...am ales sa nu fiu exagerata si sa ii smulg telefonul din mana. Am oftat incet si m-am cuibarit mai mult in acel scaun.

-Vrei sa dormi aici? In masina? ma intrebase Harry inca cu ochii in telefon, cred.

 Am marait in semn sa ma lase in pace dar el s-a lipit de mine si ii simteam respiratia pe obrazul meu. Am ranjit in sinea mea. Nu voiam sa il dau la o parte. Imi placea "sa ma joc" cu el. Mormaia ceva pe gatul meu, dar ca de obicei nu am inteles. Imi lasa sarutari dulci pe maxilar si imi spunea cuvinte dulci la ureche. Pielea mi se facuse de gaina iar el observase. Imi luase parul si incepuse sa se joace cu el. Ma abtineam atat de mult sa nu incep sa il sarut, dar se pare ca el mi-a luat-o inainte. Profita de faptul ca aveam maieu iar umerii mei erau goi. Imi trasase o linie cu limba sa apoi saruta locul.

 Sfinte! Ce naiba e inneregula cu el? De ce face asta? Si de cand am devenit noi atat de apropiati?

 Cand i-am simtit mainele pe coapsele mele am tresarit si l-am dat la o parte.

- Si chiar cand devenea mai interesant. Spuse facand un bot de catel.

- Eu... trebuie sa plec. Ii spun si deschid usa.

- Vrei sa te conduc?

-Nu mersi, ma descurc.

-Sigur?

-Doamne Harry! Nu sti.....voi fi violata la primul pas pe care il voi face. Ii spun dandu-mi ochii peste cap.

Ii spun asta crezand ca ma va lasa in pace, dar el din contra. A coborat din masina si m-a ajuns din urma.

-Nu pot risca. Spuse serios, venind la acelasi nivel cu mine

Am pufnit si i-am luat-o inainte. Cand am ajuns la usa casei Harry m-a oprit tinandu-ma de mana.

- Aaa.. eu...

-Da? il intreb ridicandu-mi sprancenele.

-Pf... mi-a facut placere sa... sti tu, sa ma plimb cu tine. Spuse pana la urma.

-Da, si mie. Ii spun zambindu-i ca semn de multumire.

-Deci cum ramane cu filmul?

-Cine mai vine?

-Pai cred ca vor veni si baietii. Dupa trei zile, Niall si Louis pleaca intr-o excursie, Zayn se duce sa locuiasca cu iubita lui, iar Liam cam la fel.

 Wow! Deci ii ramane lui toata casa? Mai bine pentru mine. Nu mai trebuie sa indur difuzoarele, si imi pot face linistita temele.

-Aham...ii spun. Ok, atunci te sun cand ma scol.

-Noapte buna. Imi spune sarutandu-mi obrazul.  

- Noapte buna. Reusesc sa ii spun.

 Intru in casa si ma impiedic de toate cele, apoi ma trantesc pe prima canapea. Incerc sa imi regasesc somnul si im lipesc pleoapele.

                                                                              ~

- Mhmm... ce naiba? Jade?

- Zoe! Trezeste-te! Du-te la baie si imbraca-te.

-Ihi ... raspund cu capul in perna.

 Peste cateva minute, adica o ora mai precis, m-am ridicat din pat. Ceasul imi indica ora 13:45. Nu cred ca Harry s-ar fi suparat daca nu ajungeam la timp la film.

C and am ajuns in baie am dat drumul la apa calda. Jade batea cu pumnii in usa, spunandu-mi sa nu mai folosesc atat de multa apa ca o voi lasa fara. Dar nu am ascultat-o si mi-am continuat baia.

 Cand am iesit mi-am infasurat un prosop in jurul corpului, mi-am prins parul intr-un coc si am mers spre camera mea. Mi-am trantit parosopul pe pat si mi-am expus corpul gol in fata sifonierului.

 Mi-am ales clasica lenjerie alba, cu dantela si am continuat sa imi aleg o tinuta. Totusi mergeam la un film si nu puteam sa ma imbrac cu o pereche de blugi si un maieu, cum obisnuiesc. Am ales pana la urma una dintre rochile mele negre. Cu 5 centimetri deasuprea genunchilor si cu spatele gol. Era destul de simpla. M-am incaltat cu o pereche de pantofi negri iar parul mi l-am uscat si l-am prins intrun coc elegant. Mi-am aplicat putin fond de ten, ruj rosu si putin rimel. Eram gata.

 Jade mi-a batut la usa iar cand am deschis a ramas cu gura cascata. La fel si eu cand am vazut-o. Era imbracata cu o rochie albastra pana la genunchi, cu un guler elegant , iar parul i se odihnea pe umeri, in mari valuri de bucle. Rujul rosu ii scoatea in evidenta buzele pline iar ochii ei erau uimitori. Cred ca s-a chinuit ceva.

- Sa mergem. Am spus.

 Cand am iesit din casa, spre surprinderea mea, Harry era in fata casei mele cu 2 masini. Am ramas cu gura cascata din nou, cand am vazut-o pe ea. Meredith era acolo langa Harry incercand sa il ia in brate. Simteam cum palmele imi ardeau de furie, iar privirea mea era intunecata. 

 Cum a putut sa imi faca asta? De ce a adus-o? Voiam sa fug departe de acolo. Toti ochii erau atintiti spre mine si Jade.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now