Capitolul 18

2.5K 115 14
                                    

 Harry's pov

 Mi-am dat parul pe spate, umezindu-mi buzele si admirand-o pe Zoe cum isi facea loc printre lume pentru a ajunge la Jade. Nu puteam sa renunt atat de repede. Stiam ca inca mai simte ceva pentru mine. Si la dacu' cu jocul ala. Trebuie sa-i demonstrez ca tin cu adevarat la ea.

 Am lasat-o pe Bonnie singura, cautand prin rafturi tot felul de cadouri pentru Jennifer si eu am plecat pentru a o cauta pe Zoe.  

-Harry crezi ca o sa-i placa? Ma intreba Bonnie in timp ce venea dupa mine cu o pereche de pantaloni in mana.

-Aaa.. eu trebuie sa plec. Te descurci tu singura. O informez in timp ce-i zambesc politicos, ca sa nu ma creada un magar care o lasa singura in mijlocul magazinului.

 Ea isi dadu-se ochii peste cap iar un oftat lung i-a parasit buzele. I-am facut cu ochiul in semn de multumesc ca nu ma luat la baitaie sau ceva, si ma indreptam spre Zoe care statea la o cafenea de vorba cu Jade. 

 Jade's pov

 O priveam pe Zoe in timp ce sorbea din cana ceai, uitanadu-se in gol. Idiotul de Styles. Daca as fi fost in locul ei as incepe sa il i-au la bataie apoi sa il sugrum de bile. Dar nu, ea sta si ofteaza ca depresivii. Macar daca s-ar duce la el sa ii ceara explicatii. Incepea sa ma enerveze. Daca nu ar mai fi exista jocul ala totul ar fi perfect. Si nu spun deparca as fi si eu implicata. Dar normal ca sunt.

 M-am ridicat de la masa, lasand-o putin timp de Zoe singura. Il cautam pe Harry cu privirea, dand de le la standul cu reviste. I-am smuls revista din mana si l-am tarat dupa mine.

-Jade nu am de gand sa ma duc acolo, sa o privesc in ochii iar ea sa nu imi vorbeasca.

-Asta este numai din vina ta! Ii reprosez in timp ce ii dau un pumn in piept, iar el dansu-se doi pasi inapoi.

Harry se uita in jos, neavand curaj sa ma priveasca in ochi.

-Deparca nu ar fi si a ta. Imi spune aproape soptind. -Jade nu e vinovata, nu? Ea niciodata nu face nimic. Mereu este acolo cand Zoe este ranita. Porcarii. Tu ai propus cacatul asta. De la tine a pornit totul. Crezi ca daca esti prietena cu Zoe si va jucati  ''jocurile copilariei'' vei rezolta ceva? Din contra Jade. O vei face mai mult sa sufere atunci cand prietenia voastra nu va mai exista. Cand am facut pariul ala nici nu stiam despre ce fata era vorba. Dar cu trecera timpului sentimentele se schimb. Nu stiu ce sa mai fac. Incheie in timp ce isi trece mana prin par.

-Ce sa mai faci? Nu mai facut nimic idiotule! I-ai trimis un mesaj amarat si ai incercat sa iti spui 'imi pare rau'. Si te intrebi ce sa mai faci? E patetic Harry. Chair si pentru nivelul tau, te-ai prabusit. Asa ca du-te dracu' acolo si fa ceva. Pentru ca si mie imi pasa de Zoe si urasc cand o vad asa.

-Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa-mi bagi rahatul asta pe gat. Imi spuse in timp ce pleca grabit de langa mine, impingandu-ma usor de umar.

 Zoe's pov

 M-am ridicat de la masa, chinuindu-ma sa imi aranjez camasa. Nu mai aveam chef sa o astept pe Jade pana se intoarce. Macar daca mi-ar fi spus unde se duce. Mi-am scos banii din buzunar si i-am bagat sub ceasca si am plecat. Cand ma pregateam sa o caut pe Jade, apare in spatele meu ciupindu-ma de fund. Ma uit la ea cu o spranceana ridicata, rugandu-ma sa imi spuna ca trebuie sa plecam de aici.

-Uite ia cheile si du-te acasa. Eu mai raman pentru cadou. Diseara la 22:20 de petrecerea. Daca vrei poti veni. Imi spuse in timp ce imi inmana cheiile.

-Mersi. Spun in timp ce i le trag  din mana ei.

-Zoe sa nu..

-Nu o murdaresc.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now