Capitolul 14

3K 142 22
                                    

 Am facut cativa pasi inapoi dar Jade m-a apucat de mana si mi-a spus ca o sa fie bine.

-Doar nu te uita la ea, ignoro. Mi-a soptit.

 Am tras aer in piept si mergeam spre Harry, ma studia din toate unghiurile posibile. Dar se pare ca si eu faceam cam acelasi lucru.  Era imbracat cu o pereche de blugi negri, si un tricou negru. De ce naiba am ales sa ma imbrac de gala cand noi mergeam doar la un film? Meredith era imbracata cu o fusta rosie pana la genuchi, un  maieu alb si o geaca neagra de piele. O da… cum puteam sa nu ii observ cizmele rosii asortate cu fusta.  Nu am stat sa ii studiez pe fiecare in parte doar Harry si Meredith erau atractia, intr-un fel. 

 Mergeam cu pasi mici, ca si cum mi-ar fi fost frica. Jade m-a luat de brat si ma impingea ca sa merg mai repede. Era acolo. Se uita la mine.

-Hei baieti! Ii saluta Jade.

-Hei.  Spun toti parca sincronizati.

 Ma uitam in pamant, nu aveam tupeu sa ii privesc in ochi pe Harry sau Meredith.  Cei  patru baieti s-au urcat intr-o masina iar eu in cealalta alaturi de Harry,Jade si Mere .

-La ce film mergem? Intrebase  Meredith, intrerupand linistea.

Harry isi reglase glasul vrand sa ii raspunda.

-Nu stiu sigur.

 Ma uitam pe geam rugandu-ma sa ploua si sa ne intoarcem acasa. Jade asculta muzica, Meredith  isi aranja parul iar Harry conducea linistit. Eu doar sa uitam pe geam. Dintr-o data ii aud telefonul lui Harry, sunandu-i in buzunar. Il scoate repede si citeste mesajul. Colturile gurii I se arcuira intr-un zambet  jucausi dupa care lasa telefonul  jos.  Intoarce brusc la dreapta iar masina din spate urmadu-ne.  Opreste fix in fata cinematografului, Harry coborand  si deschizandu-ne usa la fiecare.  Cand ies din masina trag aer in piept si imi inchid ochii, simtand aerul rece ce imi mangaie gatul transpirat. Pana la urma  trebuie doar sa ma prefac ca ii suport figurile lui Meredith si sa inghit fiecare  insulata. Fara batai, injuraturi sau priviri aruncate urat, nu?

-Stati aici, ma duc sa vad ce filme sunt. Vrei sa vi Zoe? Ma intrebse Harry incercand sa imi gaseasca privirea.

-Nu, astept aici.  I-am raspuns sec incercand sa ma uit in alta parte.

 I se alaturase si tipul blond pe nume Niall. Se uitau pe niste afise cautand cu degetul un anume film probabil. Harry isi miji ochii vrand sa vada ma bine. Fata lui Niall i se incrunta cand vede cea ce si Harry observase. Vin grabiti spre noi, Harry uitandu-se acum in ochii mei.

-Cinematograful este inchis. Face un fel de renovare inauntru si nu avem voie sa intram. Toate filmele au fost anulate cu speranta ca le putem viziona sptamana viitoare. Explica Niall.

 Liam,Louis si Zayn au venit langa noi, punand tot felul de intrebari.

-Si ce facem acum? Intreba Meredith cu mainile in san.

-Puteam merge sa mancam undeva? A sugerat Jade.

-O idee buna. A sustinut-o Niall.

Harry era indiferent, mergand la acelas pas cu mine .

-Imi pare rau pentru asta. Imi spuse apucandu-ma de mana.

-Nui nimic. Oricum nu prea avem chef de un film.

 Ne-am urcat la loc in masina, de data asta stand eu in fata langa Harry. Dupa cateva minute de mers am ajuns in fata unui restaurant pe nume San Francisco. Era mare, cu doua etaje si o micuta gradina in spatele lui. Cand am iesit toti din masina, Harry m-a luat de mana si am intrat inauntru. Stand in pragul usii, ochii mei s-au marit cand am vazut cat de spatios era plus ca asta era doar parterul. Un chelner ne-a luat de la usa conducanu-ne inauntru.

-Cate locuri? A intrebat acesta.

-Opt locuri. A  raspuns Jade.

 Chelnerul era scund de stura, indesat si imbrcat la costum. Louis si Zayn radeau de chelia acestuia si de statura. Nu m-am putut abtine si am inceput si eu sa rad la gluma lui Liam care era tot pe seama cheliei  micului pinguin.

 Chelnerul ne-a condus  la o masa de opt persoane dupa care,  ne-a lasat un meniu si a plecat. Meredith a fost prima care s-a asezat la masa. Aceasta stand pe primul scaun, langa ea s-a asezat Zayn, dupa el a venit Harry si Niall. Primile patru louri s-au ocupat. Jade s-a asezat fata in fata cu Meredith, eu in fata lui Zayn,  Louis in fata lui Harry iar Liam fata in fata cu Niall.

 Louis a comandat toata macarea. Harry s-a  oferit sa plateasca pentru mine,dar nu m-am putut opune deoarece tot insista. Dupa ce ne-a fost adusa, Harry si-a cerut scuze si mi-a spus ca se duce pana la baie. Imediat ce a plecat am observant ca si-a uitat telefonul  pe masa. Of Doamne… va trebui sa il invat pe baiatul asta sa nu isi mai lase lucrurile importante pe oriunde. Era prea tentant, eram curioasa sa ii vad mesajele. Totusi a plecat acum 1 minut la baie si mie imi trebuie doar cateva secunde ca sa citesc un mesaj. Asa ca m-am aplecat si  l-am luat. Din fericire nu are parola,deci nu ma voi chinuii sa il deschid. Ultimul mesaj era de le un numar necunoscut, la fel ca celelalte.  Cand am vrut sa il deschid, il vad pe Harry venind grabit spre masa, dar a fost oprit de o chelnerita care probabil ca l-a intrebat ceva. Repede am pasat pe ultimul mesaj. ‘’Termina cu vorbele Harry, treci direct la fapte. ‘’  Respiratia mi s-a oprit pentru cateva secunde, cand am inteles sensul mesajului. Harry a venit langa mine uitandu-se speriat incercand sa imi i-a telefonul sau din mana.

-Zoe… Vocea lui Harry sa stins cand incep sa vorbesc in soapta.

-Harry, ce e asta? Il intreb aratandu-i telefonul.  Toti de la masa taceau, Jade era curisoasa sa afle ce s-a intamplat, iar Meredith mustacea usor. Zayn si ceilalti se uitau in jos si nu spuneau nimic. Harry se uita la mine cu ochi rugatori deparca  eram pe cale sa il omor sau ceva de genul.

 Nu, nu imi venea sa plang, eram nervoasa. Mi-am luat prosopul din poala si m-am ridicat de la masa, cu telefonul lui Harry in mana.  I l-am aruncat pe jos sarindui tot ce avea in el. Ma indreptam spre usa alaturi de Jade care m-a ajuns din urma.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now