Capitolul 9

3.5K 150 9
                                    

-Din cauza intamplarii cu Meredith. Harry.. Vocea mi se stinse.

 Il vedeam pe Harry cum se uita la mine razad. La naiba iar avea privirea aceea de copil. Si zambetul ala..

-De ce naiba razi? L-am intrebat serioasa.

-Of.. Zoe.. Spuse venind spre mine. Se pare ca esti geloasa, ceea ce ma duce la ideea ca ma placi.

 Nu ziceam nimic. Avea in mare parte dreptate. Da, imi placea de el. Dar nu eram topita. Eu doar m-am indragostit de ochii, si zambetul lui. Stateam cu spatele la el, privind iarba, cand dintr-o data se aude cu putere clopotelul. Se termina-se ora de sport. Dar nu m-am dus in scoala, am preferat sa stau afara. Nu cu Harry... singura. Am inceput sa ma plimb in jurul unui copac, fredonand o melodie. Harry era in spatele meu tachinadu-ma, dar eu nu il bagam inseama. Mai erau cateva minure si se suna de intrare. Am auzit-o de Jade cum ma striga.

-Ce faci Zoe?

-Mbine.. tu? Am intrebat plictisita.

-Bine am venit de sport. Nebunul ala m-a terminat. Ma pus sa alerg 10 ture de teren .Imi povestea Jade.

 Eu ma uitam in gol.

-Dar tu ce ai patit? M-a intrebat.

-Asa este de la inceputul zilei.  Rapunse Harry in locul meu.

 Jade se uita la mine dezamagita. Ma apuca-se de mana si ne indreptam spre intrare in liceu. Dar cand Harry pune mana pe clanta sa ne deschida usa, simt cum Jade se trage inapoi. Dar cand ma intorc vad o fata care se uita razand la ea.

-Ce face micuta Jade? O intrba fata aceea pe Jade.

-Se pare ca fac bine. Tie cum iti mai merge? O intreba Jade pe tipa aia.

 Am vrut sa o iau pe Jade de acolo dar incepea sa se stranga lume in jurul lor, iar Harry ma apuca-se de mana si ma trase  inapoi. Am vazut cum fata aceea i-a tras o palma peste fata lui Jade. Ceilalti au inceput sa rada iar alti sau alarmat. Eu am vrut sa sar la tipa aia, doar ca Harry ma apucat de mana si ma tinea lipita de el. Eu ripostam si vroiam sa o iau cat mai repede pe Jade de acolo. Se pare ca tipa aia era foarte nervoasa si viloneta.

-Asta ca sa te inveti minte, sa nu te mai dai la Max. Spuse nervoasa.

 Cine naiba era Max? Si de cand se da Jade la baieti?

-Max nu te sufera tarfo! A tipat Jade.

 Apoi fata aia a luat-o de par de Jade si matura cu ea pe jos. Cand am vazut asta mi-am adus aminte de Meredith. In momentul ala m-am smult din bratele lui Harry si m-am bagat intre ele.

-Aa.. uite cine a venit! Nu ti-a ajuns bataia care ti-a dat-o Mere? mai vrei papusa?

-Nu.. dar se pare ca este radul tau. I-am raspuns tipei.

Atunci i-am dat un pumn in fata. Nu imi sta in caracter sa ma bat, dar m-am enervat. Se pare ca este prietena cu Meredith. Deci.. in concluzie ma enerveaza toti prietenii lui Meredith. Am inceput sa ma bat cu ea. Harry o lua-se pe Jade de acolo. Apoi a venit la mine si m-a despartit de tipa aia.

-Usor Zoe. Nu stiam ca esti asa violenta. Imi spuse Harry.

 Am vazut cativa elevi ce o insoteau pe doamna directiore catre noi. O Doamne... Nu! Directoarea! Atunci m-am calmat. S-a pus in fata mea. Harry statea in spatele meu, tinandu-ma. Chiar nu vroiam sa imi de-a drumul in momentul ala. Imi era frica de ce o sa urmeze.

-Styles, da-i drumul domnisoarei Carter. A spus directoarea uitandu-se la mine.

 Ma pus fata in fata cu tipa  aia. Ne-a cerut socoteala la amandoua, dar am tacut.

-Bun.. veniti in biroul meu. A spus infuriata directoarea.

Cand am ajuns in biroul dansei, m-a pus pe mine si fata aia, sa luam loc.

-Va trebui sa va sun parintii. Asta, si sa va scad nota la purtare la amandoua, daca nu spune-ti cine a inceput.

 Atunci am vazut cum tipa aia sa ridicat si a inceput sa vorbeasca.

-Ea a inceput doamna! A tipa aratand cu degetul spre mine.

-Cum? Am spus eu socata.

-Las-o pe domnisoara Carter sa vorbeasca. A spus directoarea.

 Dupa ce i-am explicat totul doamnei directoarei, ma lasat sa ies, si sa o aduc pe Jade, care deja era la usa asteptandu-ma cu Harry si inca cativa prieteni.

-M-a chemat?  Ma intrebat Jade fara sa ii spun nimic.

 Eu am dat aprobator din cap, apoi ea a intrat. Apoi o vad pe profesoara de biologie pe hol. Acesta ne cheamat la ora. Ajunsa in clasa toti se uitau ciudat la mine. Cand m-am asezat in banca, Harry a venit in cea de langa mine.

Ora trecea atat de greu. Imi este frica pentru Jade. Din cauza unei batai poti fi exmatriculat sau sa-ti ti se scada media la purtare. Si este urat pentru Jade. Ea spera sa intre intr-o falcutate destul de buna dar cu media scazuta, nu prea. Cand aud clopotelul, ies repede din clasa, cautand-o. Am vazut-o inca in birou la directoare impreuna cu fata aia, si mamele lor. La naiba! Am murmurat printre buze. Dupa 3 minute vad ca ies. Mama lui Jade pleaca, spunadu-mi sa am grija de ea.

-Ce sa intamplat? Am intrebat-o ingrijorata.

-Multe. A spus dezamagita. Mi-a scazut nota la purtare. De la 10 la 8.

-Jade.. imi pare rau. Si lui ei aia ce i-a facut? Am intrebat in timp ce o urmaream cu privirea.

-Lui Bria i-a scazut si ei media. Dar la ea este mai rau. O sa stea dupa ore timp de o saptamana, iar directa ia scazut media la purtare de la 10 la 7. Spuse Jade cu un ranjet malefic pe fata.

 Jade ma luat de mana si mergeam impreuna cu ea in sala de chimie.  Clopotelul a sunat iar eu eram deja in clasa. Imi pregateam chestiile alea pe acolo cu Jade. Urasc chimia, dar Jade o iubeste. Cand a intrat profesoara in clasa ne-a spus ce sa facem, apoi ea a plecat pentru ca avea niste treaba.

 Deci, ne-a lasat singuri. Nu cred ca era o idee prea buna. Nu stiam ce sa fac, asa ca am inceput sa torn o subtanta mov intrun pahar apoi am combinat-o cu inca o subtanta doar ca asta era albastra. Si am inceput sa amestec.

-Nuuu! Striga Jade spre mine.

 Mi-a luat paharul din mana dar era prea tarziu. Chetia aia mi-a sarit in fata. Am auzit cum toti radeau de mine. Iar Jade se uita un pic nervoasa la mine dar in acelasi timp si radea.

-Hai sa te schimb. Imi spuse.

 Cand am iesit din clasa ne-am intalnim cu profesoara. I-am spus tot ce sa intamplat apoi ne-a dat voie sa plecam. Bine ca asta era penultima ora. Mai aveam desen.  Dar nimeni nu prea venea la ora aceea. Am ajuns la vestiare, unde Jade ma pus sa ma schimb. Mi-a lasat niste haine curate, apoi ea a iesit. M-am imbracat repede cu pantalonii grii de sport. Si cu un maieu alb. Mi-am legat parul intro coada si am iesit. Dar prvirea mi s-a blocat pe Harry. Se pare ca si el se schimba. Era doar intr-o pereche de blugi negrii si, era la bustul gol. Ii admiram abdomenul bine facut. V-ul iesindu-i  in evidenta. Dar a venit Jade la mine oprindu-ma din holbat. Harry isi luase maieul pe el,si venea spre mine.

-Ti-a placut ce ai vazut? Ma intrebat Harry ranjind.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now