Capitolul 16

2.7K 131 8
                                    

-Rahat! A tipat Jade cand s-a dat jos din pat.

 Mi-am deschis ochii incet dar cand razele si-au facut aparitia imi scufund capul in perna, abia daca puteam sa respir.

-Ce s-a intamplat? Intreb politicos.

-Eh.. m-am lovit. A spus Jade.

 Am mormait un ''bine'' in perna, vrand sa adorm la loc dar nu functiona. Jade se lovea de toate chestiile care ii stateau in cale, injurand si blestemand. M-am ridicat in sezut si ma scarpinam in cap, dandau-mi seama ca trebuia sa fac o baie. M-am sculat din pat si cand dau sa ma aplec pentru a-mi gasi papucii, o durere ingrozitoare,ca un fulger imi strabate capul. Ma ridic brusc, miscare prosta, si cad inapoi pe pat.

-Zoe unde e... Jade se opri cand ma vazuse in pat cu parul rasfirat pe fata si cu mainile pe tample, imitand un planset.-Doamne Zoe! Te simti bine?

-D-da, sunt bine. Incerc sa spun.

 M-am ridicat usor ajutata de Jade, pornind spre baie. Pornesc apa calda, si las cada sa se umple. M-am dus pana la sifonier si mi-am scot o pereche de blugi negri,o bluza de aceeasi culoare si clasica lenjerie intima neagra. Imi i-au doua prosoape si un nou gel de dus din dulap si eram gata. Cand intru in baie fata imi este intampinata de nori de aburi care se imprastiau pe oglinda si peste tot. Opresc apa si intru incet, nevrand sa ma frig prea tare. Stau cateva minute, bine.. o ora si incep sa imi ung corpul cu gelul de dus. Incep cu gatul, urcand mai sus in apropierea maxilarului, accentuand frecarile. Imi inchid ochii, si imi dau capul pe spate inhaland parfumul gelului. Cobor mai jos, ajungand la piept. Inca cu ochii inchisi o amintire de-a lui Harry imi apare in minte. Sta cu mainile in buzunar, cu ochii intredeschisi, carliontii dati pe spate, si buzele.. buzele subtiri rozali, inmuiate de limba sa care se plimba peste ele, la sfarsit apucandu-si usor buza de jos. Ma cutremur usor, ducandu-mi mainile mai jos ajungand la sani. Mi mangai punand putina presiune,inca gandindu-ma la Harry. Venea spre mine, scotandu-si mana din buzunar si dandu-si carliontii dupa frunte. Imi apuca talia, urcand spre pieptul meu, atingandu-mi senzual sanii, si strangadu-mi in plamele lui. La acesta inchipuire, incep sa imi strang sanii in palme, iesindu-mi un mic geamat printre buzele intredeschise. Imi trec degetele peste sfarcurile deja intarite, coborand mai jos. De data asta Harry, m-a pus pe un scaun, stand deasupra mea, bagandu-si genuchiul intre picioarele mele. Si-a apropiat buzele de gatul meu si incepea sa il sarute usor, dupa il sugea, incercand sa-mi faca un semn, probail. Vrand sa ma apropii mai mult de el, feminitatea mea s-a intalnit cu genuchiul lui, facandu-mi respiratia mai grea. Mi-am inchis ochii, vrand sa il sarut dar el m-a oprit, punandu-mi degetul sau aratator peste buze. Si-a impins genuchiul spre mine,de data asta folosindu-si si mana peste mai multa satisfacere. Un geamat tradator mi-a scapat cand Harry si-a introdus mana in pantalonii mei, jucandu-se cu dantela lenjeriei. L-am apucat de mana, obligandu-l sa si-o bage sub , dar el facea totul invers. Incepea sa imi frece feminitatea prin lenjerie, dubland intr-un fel placerea. Si-a apasat degetul pe clitorisul meu, scotandu-mi alt gemat. Facea cerculete cu degetul, punand multa presiune. Stand in cada, imi cobor mainile spre abdomen mai jos, ajungand la zona intima. Cu ochii intredeschisi incep sa reproduc miscarile imaginare ale lui Harry. Ma gandeam la ochii lui atintiti spre mine, atingerile lui, mirosul lui, aroma, saruturile, buzele.

-Zoe? Iar ai cazut? Mai stai mult? Ma intreba Jade in spatele usii, batand usor.

 Ultima intrebare a lui Jade m-a facut sa chicotesc putin, aduncandu-ma la realitate. Mi-am retras mainile, ridicandu-ma in picioare, si incepand sa ma clatesc.

-Mai am putin. Ii raspund.

 Jade avea baia ei, nu stiu de ce astepta dupa mine. Sau cuiva ii pasa de mine si vrea sa stie daca mai sunt in viata.

 Dupa ce am iesit din baie,Jade plecase. Mi-am trantit prosopul pe pat si incepeam sa ma imbrac. Cand am terminat, am intrat din nou in baie,dandu-mi seama ca uitasem sa imi spal si parul. Jade stiga dupa mine de jos, deci trebuia sa merg cu ea undeva. Nu mai aveam timp, asa ca mi-am prins parul intr-un cod dezordonat si am iesit pe usa.

 Coborand lenes scarile, Jade,exasperata, imi striga mai tare numele scotandu-ma din sarite. Cand am ajuns jos, m-am incalt cu o pereche de cizme negre si am iest impreuna cu ea pe usa. In comparatie ea, Jade era un norisor alb din care se zarea un curcuber colorat, iar eu eram un nor negru care vestea o furtuna.

 Cand m-am urcat la ea in masina, asigurandu-mi prostectia,Jade imi da un cot usor in mana si facandu-mi semn sa imi ridic privirea. Si cum ma asteptam, Harry era la geamul camerei lui, stand cu o cana de cafea in mana, exact cum l-am vazut in prima zi, numai ca de data asta imbracat. Ochii lui erau apropate inchsi, ceea ce imi dadea impresia ca abia se trezise. Nu se uita la mine, adica noi. Privirea lui era acaparata de o pasare care i se alaturase. Expresia ii era una trista, cu ochii inchisi ma facea sa cred ca plange sau ca simtea ceva discomfort. Si-a strans cana in mana si sorbea incetul cu incetul. Ochii i s-au deschis dar tot nu se uita la noi. Poate ca doar eu il puteam vedea?

-Mergem? Ma intreba Jade.

-De ce naiba nu ma vede? O intreb iritata.

 Nu mi-a raspuns. M-am ales doar cu un oftat si atat. Privirea mi-a coborat in jos cand Jade a pornit masina. Ma jucam cu brelocul cheilor,inca gandindu-ma la Harry. Ar trebui sa fiu suparata pe el. Sa dau buzna la el in casa si sa ii fac o discutie despre miciuni si jocuri. Sa ii spun ca din astea doua rezulta suferita pentru cineva apropiat, sa ma uit urat la el, aproape cu dezgust si sa ii reprosez ca stiu totul, sa ii adresez cuvinte neplacute, si sa ies val vartej din casa lui, trantind usa si nelasandu-l sa scoata o vorba. Dar nu puteam. Nu puteam sa il privesc fix in ochi, cu ura si sa il insult sau sa il fac sa se simta prost, iar dupa sa ma urasca. Nu puteam sa rezist scuzelor lui, nu puteam nici macar sa bat la usa lui si sa ii spun ca avem de vorbit.

 O lacrima isi facu aparitia pe obrazul meu,iar Jade se uita la mine cu sprancenele ridicate.

-E din cauza melodiei,scumpo. Imi spune si imediat da volumul radioului mai incet.

 Nici nu observasem ca se auzea muzica. Oricum cum puteai sa nu plangi cand ascultai All of me de John Legend? Am luat o gura de aer si ma uitam pe geam, schitand niste desene ciudate pe geamul masinii.

-Tu il speli. Ma ameninta Jade.

 Am zambit si mi-am mutat privirea spre cer. Oare Harry se uita la el?

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now