Capitolul 7

3.7K 161 15
                                    

 Ma sculasem greu de jos , incercand sa alerg in bratele ei.  Dar iar cad. Jade speriata vine spre mine. Sa asezat incercand sa ma ridice, dar eu am luat-o de gat si am incep din nou sa plang. Ea ma luase in brate. Nu stiu cum de avea atat de multa forta. Ma aseza usor pe canapea. Jade sa pus in ghenuchi la capul meu, si imi mangaia parul.  Lacrimile mi se oprise. Ma uitam in gol, pe tavan.

-Haide, du-te in pat. A fost o zi foarte agitata. O sa vin si eu. Dar mai incolo. Imi spuse Jade.  Parca era mama.

 Eu m-am sculat cu o patura pe mine, care mi-a pus-o Jade. Am tarat patura cu mine in camera. Urcam greu scarile, din cauza durerii. Am deschis usa camerei, si am intrat. Ma durea rau de tot capul, si mai ales piciorul.  De ce trebuia sa alunec pe iarba aia?  Corect, era uda. Nota : Zoe, nu mai alerga niciodata pe iarba cand acesta este uda. Risc: Iti rupi piciorul.

Am intrat in baie. Am dat drumul la apa calda, si am lasat sa se umple cada. M-am dezbracat, si mi-am lasat corpul alnuecand, usor in apa fierbinte.  Cum a zis Jade. Azi a fost o zi foarte agitata. Sau intamplat multe lucruri. Revenind la baita. Mi-am umplut cada cu spuma, mi-am pus castiile in urechi, am dat volumul muzicii la maxim,  si am inchis ochii.  Am vrut sa uit tot pentru cateva minute.

HARRY'S POV

 Am intrat in casa. Petrecerea era in toi. Il vedeam pe Louis cum era agatat de lustra,  tipand ca un nebun. Sincer sa fiu nici nu stiu cum de il tine lustra aia, la cat de greu este, si nu vreau sa stiu cum a ajuns acolo. Pe Niall, care era la bar cu doua fete, destul de dragute. Bineinteles ca Niall nu statea pe uscat. Manca ceva de la KFC. Cred ca erau aripioare. Zayn care statea pe canapea cu un tip. Se jucat cu el un joc video, si erau amandoi foarte concentrati. Iar niste adolescenti se strangeau in jurul lor, sa vada ce se petrece. Liam vorbea cu o fata.  Era una bruneta, si mai mica decat Liam cu vreo doua capete. Radeau impreuna. L-am vazut pe Liam cum a luat-o pe acea tipa, si a urcat cu ea scarile. Nu era o surpriza. Probabil sa imbatat si avea chef de ''joaca''. Iar eu stateam in mijlocul sufrageriei.  Ma durea ingrozitor capul.  Adevarul este ca astazi a fost o zi  foarte ciudata.

 Am urcat scarile, pana am ajuns la mine in camera. Era o dezordine cumplita. Tricouri pe jos, boxeri pe pat, blugi peste tot. Am strans totul, apoi m-am bagat in baie. Mi-am facut rapide un dus, fierbinte si m-am bagat in pat. Incercam sa dorm dar ce naiba era ora 9.  De cand ma culc eu la ora asta?! Am aprins televizorul dar nimic. Am incercat sa ascult muzica dar tot nimic.  Rahat! Ce pot sa fac ca sa adorm? 

 Dintr-o data gandul mi-a zburat la Zoe. Parul ei lung si blond si acei ochi albastri. Potolestete Styles! Si nu pot sa cred ca am sarutat-o. Avea buzele atat de dulci. Iar lacrimile ei erau sarate. Ochii aceea albastri te faceau sa te topesti. La naiba!

 Nu mai vroiam sa ma mai gandesc la ea. Asa ca am coborat jos sa vad ce fac nebunii aia. Nu aveam somn, dar capul ma durea ca dracu'.

ZOE'S POV.

 Intr-un final am iesit din baie. Frigeam toata. Parca ieseau aburi din mine. M-am imbracat in pijamale, si m-am bagat in pat. Inca se auzea muzica din casa de la Harry. Nu pot uita ce sa intamplat azi.  Imi este rusine sa il mai privesc in ochi.

 Se facu-se ora 11. Cred ca, Harry i-a dat afara pe toti. Cum mi-am dat seama? Pentru ca am auzit pe cineva tipand, am  scos capul pe geam, si l-am vazut pe Harry nervos, cum ii dadea afara, unul cate unul. Am inceput sa rad. Se auzea cum se certa cu ceilalti baieti. Harry tipa la ei ca nu mai putea, si ca il durea capul. Iar unul dintre ei tipa de foame prin casa.

 M-am bagat din nou in pat, incercand sa adorm. O auzeam pe Jade cum urca obosita scarile.

''Mai am putina treaba, si vin si eu'' . Asta inseamna la Jade, ca sta ore sa se uita la filme si sa imi manace mie mancare din frigider. Dar tot o iubeam.

Am inchis ochii si am sperat la un somn linistit.

Baiatul Din Vecini | harry stylesNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ