Deel 7

5.7K 206 8
                                    

4 maanden later;

Het ging goed tussen mij en Yassin. Met mijn moeder gaat het Alhamdoulillah stukken beter en inmiddels hebben Ilyass en Youssra ook een relatie!

Vandaag was mijn verloving. Ik stond heel vroeg op, liep naar mijn moeder die bezig was in de keuken en gaf haar een kus op haar hoofd.

"Sanae kom is." zei Sabir. Ik liep naar zijn kamer. Hij deed de deur dicht en omhelste me. "Waar heb ik dit aan verdient?" vroeg ik lachend.

"Sanae je bent nu een grote dame. Mijn kleine zusje gaat verloven. Het doet pijn in mijn hart Sanae. Ik wil dat mijn kleine bolle altijd bij me blijft." zei hij.

Ik keek hem aan en er kwamen tranen in m'n ogen. "Oh Sabir toch. Wat moet ik zonder jou a lange." zei ik huilend.

Hij veegde mijn tranen weg en gaf me een pakketje. Ik maakte het open en zag 2 kettingen. Op de ene stond Sabir en op de andere Sanae.

Ik deed die met Sabir om en hij die met Sanae. Zo blijven we altijd verbonden met elkaar.

Ik verliet zijn kamer en liep naar beneden. De bel ging. Ik liep naar de deur en zag Youssra, haar zusje Mounia en haar moeder Rachida.

"Salaaamm oualaikom zina djellie jai bent greut gewordin he." zei haar moeder. Ik lachtte en gaf haar een kus op haar hoofd. Mounia gaf ik ook een kusje en Youssra trok ik mee naar mijn kamer.

"Sanaeee Boutaina is er!" riep mijn moeder. "Stuur dr naar boven eh mama." Even later klopte Boutaina aan. Ik groette haar met 4kusjes en Youss deed hetzelfde.

We kletsten nog even en gingen toen douchen. Ik natuurlijk als eerst, toen Youssra en als laatst Boutaina.

"Sanae doe snel, de ziana is er." zei Boutaina. Ik maakte mezelf snel droog met een handdoek en trok snel een witte bh & onderbroek aan.

"Salaam Oualaikom Imane." zei ik tegen de ziana. Ik groette haar met 4kusjes en ging op mijn bed zitten.

"Sanae yallah zido de gasten komen zo!" riep mijn moeder. Ik keek haar lachend aan en zei tegen Imane wat ik allemaal met mijn haar wou.

Ik wou het best simpel houden. Gewoon mijn haar stijl en van onder gekrult, en een mooi kroontje in mijn haar en een licht roze takshita die versierd was met allerlei zilvere steentjes. Verder zou ik licht opgemaakt worden en zilvere sieraden omdoen.

Nadat dat gedaan was waren Youss en Boutaina aan de beurt. Als laatst was mijn moeder aan de beurt. "Tbarkellah hbiba djellie je ziet er PRACHTIG uit." zei mijn moeder. Ze gaf me een kus en veegte haar tranen weg.

"Laten we er een leuk dagje van maken!" zei ze blij. Ze liep trots naar beneden en liet mij alleen met Youssra en Boutaina.

Even later gingen we in de auto, onderweg naar de zaal die we hadden gehuurd.

Mijn verloving zou ik heel simpel houden. Ik wou genieten van mijn verloving en niet als model de hele tijd jurken verwisselen. Ik zou blijven in mijn licht roze takshita. Verder zou ik samen met Yassin aan een tafel zitten en gewoon alles hetzelfde als een normale verloving.

Ik zag dat Sabir, Yassin, Ilyass en mijn neven Mohammed en Younes er al waren. Ik groette ze allemaal behalve Yassin.

Hij keek me zielig aan. Ik wenkte hem dat hij mee moest komen. We liepen de zaal in, naar de wc's. "Je ziet er prachtig uit milka djellie." zei hij zacht.

Hij rook heerlijk, zijn haar was prachtig opgeschoren en hij had een mooie zwarte pak aan met gewoon die simpele zwarte schoenen.

Hij trok me dichtbij en gaf beet op zijn lippen. "Ik verlang naar je lippen a zina djellie." zei Yassin.

Ik sloot me ogen en gaf hem zachtjes een kus op zijn zachte lippen. "Genoeg Yassin, straks gaan ze nog raar denken hahaha." zei ik zacht.

Stiekem wou ik dat hij nooit stopte maar ik moet het volhouden tot we getrouwd zijn.

Wat zou ik zonder Yassin zijn..

El mekteb?  (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu