✔Deel 46✔

5.8K 199 84
                                    

Alleen.. zo voelde ik me. Ik keek Sabrine aan. Zij, de reden dat ik blijf leven. Yassin zou Sabrine vandaag meenemen. We hebben al een afspraak gemaakt. Yassin krijgt haar in het weekend.

"Sanae je kunt je niet voor altijd verstoppen." Zei Amira. "Amira, jij moet blij zijn dat je Naoufal hebt. Naoufal die niet vreemd gaat. Weetje hoeveel pijn het me doet?" Zei ik boos.

"We gaan vandaag iets leuks doen." Zei ze met een glimlach. Ik pakte Sabrine, deed haar minie Canada Goose jas bij haar aan en deed haar in de maxi-cosi. De bel ging, dat zal Yassin zijn. Het was inderdaad Yassin. Hij kwam binnen en liep niet naar Sabrine maar ging op de bank zitten.

"Waarom ben je zo eigenwijs Sanae? Zie je niet dat ik zoveel moeite voor je doe?" Vroeg hij met een brok in zijn keel. Ik ging naast hem zitten en keek hem aan. "Yassin." Zei ik zacht. Hij paktte mijn hoofd vast en keek me aan.

Hij focustte zijn blik op mijn lippen en kwam dichterbij. Vlinders in mijn buik. Ik wist het zeker. Ik hou van hem. Ik hou van Yassin.

--

"Rayan?" Riep ik boos. Mijn kleinste zoon van 2 jaar oud heeft meel op de grond gegooid. "Mama, ik ga weg met Imane en Nisrine." Riep Sabrine. Imane is de dochter van Ilyass en Youssra.

"Let goed op jezelf." Riep ik. Ik tilde Rayan op en deed hem in bad. Sanae el Moumen heeft twee kinderen met Yassin en word gek van ze.

Ik keek Rayan aan. Rayan was de kopie van Yassin. "Papaaaa." Riep Rayan. Wat zegt hij? Ziet hij spoken. Ik draaide me om en zag Yassin. "Hey schat." Zei hij en kwam dichtbij. "Vandaag etentje bij mijn moeder." Mompelde ik. Ik gaf hem een zoen en liep weer naar Rayan.

--

"Nee Sabrine, jij doet die zwarte rok aan." Zei ik boos. Ze keek me boos aan en liep weg. Pubers toch. "Yassin" riep ik. Hij kwam uit de douche. Hij had een witte Armani blouse aan met een zwarte broek. Hij deed aanstalten om zijn gucci pet te pakken.

"Ho maar, die doe je niet aan." Zei ik. "Ik doe het wel aan." Zei hij vast en zeker. Ik keek hem aan en schudde mijn hoofd. Ik ben getrouwd met een gek.

Ik tilde een bord met loumpia's op en liep naar beneden. Achter mij volgde Yassin, Rayan en Sabrine. "Omaaaa!" Riep Sabrine blij. Ze rende naar mijn moeder en knuffelde haar.

"Salaam mama." Zei ik met een lach. "Heeyy prinsesje." Zei ze. Ik liep naar binnen en zag iedereen al zitten. Oeps wij zinn zoals altijd weer als laatst

-->

Voor de duidelijkheid:

Youssra & Ilyass zijn getrouwd en hebben een dochter Imane.

Amira & Naoufal hebben een zoon Maher en een zoon Chahid.

Dounia & Marouan hebben geen kinderen.

Ik en Yassin hebben een dochter Sabrine en een zoon Rayan.

Boutaina en Younes (mijn neef) hebben een dochter Noor.

Sabir = Alone.

--

"En hoe gaat het dames?" Vroeg ik. Ik, Boutaina, Amira en Youssra zaten alle 5 bij mij op de oude kamer. Het voelde net zoals vroeger. "Slecht, tussen mij en Ilyass. Hij is steeds vaker buiten en is weinig bij mij en Imane." Zei Youssra zacht.

"Yassin is ook vaak buiten en heeft nieuwe vrienden gemaakt." Mompelde ik. "Oh wat toevallig Younes ook." Zei Boutaina. "Ik snap ze niet, Yassin droeg nooit een gucci pet en nu opeens wel. Zijn kleren stinken naar tabak." Zei ik zacht.

"Jongens worden steeda raarder tegenwoordig." Zei Amira. Tussen haar en Naoufal gaat het prima. "Ik ga Rayan effe halen, ik hoor hem huilen." Zei ik. Ik liep naar beneden en zag Rayan huilen.

El mekteb?  (Voltooid)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon