Deel 12

5K 191 6
                                    

"De 2 kleintjes van Mevrouw el Moummen zijn net geboren, ze zijn wel te vroeg geboren dus zullen ze even in het ziekenhuis blijven." zei de dokter.

"YAAA ALLAAAAH MIJN KLEINE POEPPIES ZIJN GEBOREN!" riep ik heel hard. Ik was blij maar tegelijk ook niet.

"Ik was toch je poeppie." zei Yassin zielig. Ik gaf hem een speelse klap en knuffelde mijn familie.

"En het slechte nieuws?" vroeg Sabir.

"Oh uhm.. Mevrouw el Moummen heeft het heel zwaar. De tumor is vergroot en ik kan niets anders zeggen dan hopen dat ze beter word.

Mijn wereld stortte in. Voor de tweede keer. Ik schreeuwde alsof mijn leven er van af hing. "Kom hier in mijn armen hbiba djellie." zei Mimouna.

Hier voel ik me tenminste veilig. Mimouna mijn liefste tante ooit. "Mimouna.. Ik kan niet zonder mama leven." zei ik huilend. "Sbar a bentie sbar." zei ze zacht.

Ze veegde mijn tranen weg.. "Mevrouw Sanae el Moummen u en u man mogen de kinderen als eerst bekijken." zei hij.

Met mijn man bedoelde hij natuurlijk Yassin haha!

Ik liep met trillende benen achter hem aan. Yassin deed zijn armen op mijn schouders en zo liepen we de kamer binnen. Ik zag mijn lieve moeder met allemaal infuusjes in haar.

"Mijn liefste mama ik hou van jou en de twin." zei ik zacht. "Sanae jij mag de naam van het meisje verzinnen, en Sabir van het jongetje." zei ze zacht.

"Nisrine, ik kies Nisrine." zei ik zacht. "Prachtige naam hbiba." zei ze met een lach. Sabir, Youssra, Mijn vader en Mimouna kwamen de kamer binnen. "Het meisje heet Nisrine, Sabir welke naam kies je voor het jongetje?" vroeg ik lief.

"Zayd." zei hij zonder na te denken. "Mijn vader keek hem aan met een glimlach.

De babys kwamen de kamer binnen.
Mijn moeder pakte Nisrine, en mijn vader pakte Zayd. Ze gingen blij naast elkaar staan. Ik maakte snel een foto en zette het als mijn whatsapp profiel.

Aahh wat zijn ze klein. Ik keek naar de twin en zag twee kleine hoofdjes vol met infuusjes. Ze gingen weer terug de confeuse in. Ik keek naar Nisrine en gaf haar een kusje op haar hoofd. Bij Zayd deed ik het zelfde.

Mimouna en Youssra hielden het niet droog. Ik knuffelde Youssra.
"Youssra Nisrine en Zayd zijn ook jou broertje en zusje. Je bent de beste vriendin ooit. Dankjrwel dat je altijd voor me klaar staat." fluisterde ik in haar oor.

"Ewa saffie, daar zijn vriendinnen voor." zei ze snotterend.

Sabir mijn twin. Ik en Sabir leken totaal niet op elkaar. Oké eigenlijk wel.. Een beetje.

"Mohim geltou, ik ga naar huis ik steel Sanae even van je." zei Yassin

Hij gaf haar een kus op haar hoofd, Mimouna ook een kus op haar hoofd, mijn vader een kus op zijn hand, Sabir een box en borstgroet En Youssra een hand.

Ik liep achter Yassin aan en knuffelde hem. "Yassin ik kan niet zonder mijn moeder. Wat als ze doodgaat." zei ik huilend.

"Sanae blijf positief denken. Geniet van haar nu het nog kan. Ik hou van je mijn prinsesje." (Omslag)

"Prinses milka, kom je vandaag bij mij slapen. Bij Dounia op de kamer is er genoeg plek." Zei hij lief.

Ik kniktr maar en liep met hem mee naar zijn auto.

El mekteb?  (Voltooid)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang