Deel 25

4.3K 156 16
                                    

De volgende ochtend stond ik best vroeg op. Ik keek naast me en zag een slapende Yassin. Hij zag er zelfs mooi uit als hij slaapt.

Elmohim ik stond op, liep naar het keukentje en zag dat er croissantjes etc op het aanrecht stonden. Ik pakte het, zette het op een bord met wat beleg ernaast en zette het op een tafeltje. Ik wou een Marokkaans ontbijt maken maar dat gaat niet nu er geen ingredienten zijn en ik de weg buiten niet kende. Ik zette nog wat thee op tafel en maakte Yassin wakker.

"Word wakker eh emshoem." Riep ik in zijn oor. "Sanaeeee je maakt me doof." Zei hij slaperig. "Wat een sexy stem heb je als je pas wakker bent zeg." Zei ik om hem te plagen. Hij stond op en ging op me zitten. "Waarom doe je stoer?" Zei hij lachend. "Yassinn ga van me af ik krijg geen adem." Zei ik zehma. Hij ging van me af en keek me bezorgd aan. "Sanae gaat het?" Vroeg hij me. Ik deed mijn handen voor mijn gezicht en ging nephuilen. Ik zag dat hij me probeerde te troosten. Hij liep weg en kwam terug met een envelop.

"Kijk is wat ik hier heb." Zei hij lief. Ik haalde mijn handen gelijk weg. "Kijken?" Vroeg ik nieuwschierig. "Zat jij niet te huilen?" Vroeg hij met een big smile. "Ehm nee ik heb geen pijn meer."

Hij negeerde mij, liep weg en kwam terug zonder die envelop. "Yassin kom ontbijten." Zei ik boos. Vertrouwt hij me niet dat hij die envelop niet wilt laten zien. Ik was echt boos geworden.

We gingen ontbijten. Yassin stond op en maakte zich klaar. Hij deed een donkerblauwe nike tech aan en zijn zwarte huarueches. Hij zette zijn haar in model met wax en spoot heerlijke parfum op zichzelf.

"Waar ga je naartoe?" Vroeg ik. "Hoef je niet te weten mevrouwtje." Zei hij met een raar accent.

Ik negeerde hem en liep door hem heen naar de slaapkamer. Ik trok een zwarte strakke rok aan en wou naar de deur lopen. "Jij gaat nu terug naar boven en doet iets anders aan voordat ik je ga pakken." Zei hij een beetje boos.

Ik liep weer terug naar de koffer en pakte een zwarte jean, een beige blouse tot over mijn kont en deed er een zwarte leren jasje aan. Ik deed nog wat sieraden om en deed mijn hoofddoek in model. Ik spoot mijn lievelingsparfum chanel op en trok mijn all stars aan.

Ik pakte mijn louis vuitton tas, stopte mijn telefoon, autosleutels, ov chipkaart, sleutels, portemonnee, kauwgom en allemaal troep erin en liep naar beneden. Ik zag dat Yassin al weg was en liep naar buiten.

Stop stop stop. Wachtt. Waar ga ik nu naartoe? Waarom denk ik nooit logisch na voordat ik iets ga doen. Ik wist het al. Ik pakte mijn telefoon en appte de dames in onze groepschat.

Sanae: Dames ik verveel me, wie komt mee naar de stad?
Boutaina: Sorry schat ik woon tever.
Youssra: Sorry hbiba ik heb een afspraak.
Dounia: ikkeeee kom me ophalen!

Ik belde Dounia en sprak met haar af dat ik binnen 10minuten bij haar huis ben. Maar wacht is effe. Mijn auto is bij het huis van Yassin en mij, dus hoe moet ik Dounia ophalen?

Ik ben soms ook zo dom. Ik liep naar de bushalte en pakte mijn ov chipkaart. Ik ging op het bankje zitten en dacht na. Ik haat de bushalte sinds dat gebeuren van Aicha en Soufian.

Ik voelde een steek in mijn maag maar negeerde het maar. Het zal vast niks zijn. Aangekomen bij Dounia zag ik Ilyass al zitten

Voor degene die alles snel vergeten:
Dounia is het zusje van Yassin
Ilyass is het broertje van Yassin

Ik groette hem en vroeg waar geltou Aicha was. (Niet Aicha heks maar de moeder van Yassin die heet toevallig ook Aicha.)

"Ze is met Mimouna en je moeder naar de sauna gegaan." Zei hij. Ik glimlachte al bij het idee. Mijn moeder, Mimouna en geltou Aicha zijn samen gewoon terror.

El mekteb?  (Voltooid)Where stories live. Discover now