Deel 24

4.2K 180 26
                                    

We stapten in de limozine. Ik keek Yassin verliefd aan. "Yassin ik vind het heel lief dat je dit hebt geregeld maar ik wou het zelf regelen." Zei ik een beetje boos.

"Je had even een verwendagje nodig, je hebt genieg gestresst." Zei hij lief. Hij keek me zwoel aan. "Weetje dat je echt mooi bent als je boos bent." Zei hij. Ik voelde mijn wangen rood worden en wendde mijn blik omlaag.

"Gekkie." Was het enige wat uit mijn mond kwam. "Gek op jou ja." Zei hij. Ik lachtte om zijn domme opmerking. "We zijn er." Riep de chauffeur. Hij maakte de deur voor ons open. Ik stapte uit en wachtte op Yassin. Er stonden allemaal camera's te filmen. De familie stond weer aan de andere kant van de paarse loper.

Yassin kwam uit de limo en paktte mijn hand vast. Bij die aanraking voelde ik vlinders in mijn buik. Vlinders? Eigenlijk bedoel ik een hele dierentuin.

We liepen een raar gebouw in. "Wat is dit nou weer?" Vroeg ik bang. "Kom nou maar." Zei hij zacht. "Ohgoooddd, neeeee." Zei ik zacht.

"EEN MILKAAFABRIEEEK!"  riep ik hard. We liepen naar binnen en kregen een hele rondlijding door het gebouw. Ze lieten ons zien hoe je milka maakte. We mochten ook natuurlijk onze eigen milkareep maken. Ik maakte er een met caramel, witte chocolade, bruine chocolade, m&m's en gummybeers.  Een hele rare combinatie maar ik kon het niet laten om van alles te pakken. Die gummbeers zagen er zo schattig uit haha.

We liepen de fabriek uit. "Deze milkareep ga ik nooit opeten." Zei ik lachend. "Ja het gaat ooit over datum." Zei Yassin lachend.

We stapten de limo weer in en reden weer ergens naartoe. Dit keer duurde de reis heel lang. "Waar gaan we nu naartoe?" Vroeg ik aan Yassin. Hij negeerde en kwam naast me zitten. Hij paktte mijn hoofd en draaide het zijn richting op.

Ik begon rood te worden en keek omlaag. Hij deed mijn hoofd weer omhoog en kwam dichterbij. En ja hoor. Een kus. Ik voelde alle dieren van heel afrika in mijn buik. "Ya rabbie wat doet deze jongen toch met mij.

"Yassin volgens mij heb ik in mijn broek geplast." Zei ik voor de grap. "Wat zeur je nou je hebt niet eens een broek aan." Zei hij. Aauwwtchh ik was vergeten dat ik een takshita aanhad.

Eindelijk waren we er. Dit keer waren er 10maal zoveel mensen. Van ex klasgenoten tot familie uit Duitsland.

Ik stapte uit en keek om me heen. We stonden voor een prachtig gebouw. Dakka marrakchia ging hun gang en iedereen begon te dansen. Ik pakte mijn telefoon en maakte een heleboel selfies.

We gingen helemaal los. Er kwamen zelfs een paar Nederlandse mensen die toevallig langsliepen meedansen. Youssra, Boutaina, Dounia en Amira kwamen met me dansen. "Jullie weten dat jullie mijn beste vriendinnen zijn he." Zei ik zacht. "Tuurlijk schat, niet huilen we gaan er een leuk afscheid van maken." Zei Dounia.

Yassin liep naar zijn zusje Dounia en knuffelde haar. Ik begon te huilen en liep naar mijn moeder. "Mamaaaaaa ik ga je missen." Zei ik huilend. Mijn moeder probeerde haar tranen in te houden, wat haar overigens niet lukte.

Iedereen stond om een kring om mij en Yassin heen. Ik knuffelde mijn moeder, en Yassin knuffelde zijn moeder. Ik kon haar niet loslaten. Bang dat er wat zou gebeuren. Na tien minuten geknuffeld en gehuild te hebben met mijn moeder liep ik naar mijn vader.

Maher zain: for the rest of my life werd afgespeeld. Ik en mijn vader gingen dansen. Er stond een hele grote kring om ons heen. We waren trouwens nog buiten, het was al 4uur snachts.

Ik knuffelde mijn vader en vroeg om vergiffenis. "Voor wat? Je hebt me niks aangedaan." Zei hij. Bij die woorden begonnen er meer tranen te ontsnappen.

Ik liep naar Nisrine en Zayd en knuffelde hun. "Jullie mogen altijd bij me logeren." Zei ik zacht tegen ze. Alsof ze me zouden verstaan. Ze zijn nog maar één maandje oud haha.

Ik zag Sabir met zijn handen voor zijn gezicht. Ik liep naar hem toe en zag dat zijn ogen helemaal rood waren. Iedereen keek onze richting op. "Sabir ik hou van je. Ik kom elke dag langs en dat weet je." Zei ik met een brok in mijn keel.

"Mijn kleine tweelingzusje gaat weg. Voor altijd." Zei hij. "Ewa hayek, ik ga niet dood." Zei ik met een lach. "Niet lachen of ik sla die grijns van je gezicht af." Zei hij. "Zo ken ik je weeerr!" Riep ik lachend. Ik knuffelde hem en liet hem de ketting zien die hij aan me had gegeven op mijn verloving.

Hij kreeg een grote big smile op zijn gezicht. En liet de zijne zien. Ik knuffelde hem en nam toen afscheid van de rest.

Ik en Yassin liepen weer naar de limo en stapten in. De hele weg naar het hotel was het stil. Onderweg begon ik zomaar te snikken. Yassin kwam naast me zitten en trooste me. "Sanae weetje hoeveel pijn het doet om jou te zien huilen." Zei hij.

"Bij elke traan voelt het alsof ik een schot door mijn hart krijg."
Ik knuffelde hem en fluisterde "Laat me nooit alleen."

"Tuurlijk niet je bent mijn houb" zei hij lief.

We hadden een vijf sterren hotel genomen. We liepen naar boven en ik liep gelijk naar de douche. Oow shit hier had ik niet aan gedacht. Huwelijksnacht.

Ik appte snel in de groepschat van mij, Dounia, Boutaina, Youssra en Amira. "DAMES HUWELIJKSNACHT!" Schreef ik.

Dounia reageerde gelijk.

-Dounia: Hahahahahaha lekker voor je.
-Sanae: Dounia ik had hier niet eens aan gedacht.
-Dounia: Hahahahahahahaaaa ik ga stuk!
-Boutaina: Sanaeee hooorr! Geniet ervan he!
-Dounia: HHAHAHAHA GEKKE BOUTAINAAA
-Boutaina: Yassin is wel jou broer he. Vind je het niet raar?
-Dounia: Neejoh heb de leukste schoonzus ooit.
-Youssra: Ik ben thuis dames.
-Amira: Ik ook, Maher huilt dus ik ga beslema dames.

Yassin klopte op de badkamerdeur. "Sanae gaat het wel?" Vroeg hij bezorgd.

"Ehm.. jaa." Zei ik zacht.

Ik legde mijn telefoon weg en probeerde mijn takshita uit te doen. Ik trok het omhoog maar het zat vast. "YASSIN IK KRIJG GEEN ADEM!" riep ik bang. Ik hoorde voetstappen en voelde 2 warme handen die jurk eraf te halen.

"Yeh dramaqueen. Yassin ik krijg geen adem." Zei hij met een piepstem. "Doe me niet na." Zei ik boos.

Ik keek in de spiegel en zag toen pas dat ik in mijn onderbroek en bh zat. Ik pakte snel een handdoek en deed het om me heen. "Ik ben je man, waarom schaam je je voor mij?" Vroeg hij lachend.

Ik negeerde hem en stapte onder de douche. Even later voelde ik de douchegordijnen bewegen. Ya rabbie wat is hij mooi. Hij had alleen een boxershort aan. Zijn mooie getrainde sixpackkk. Ik werd gek dat er zelfs speeksel uit mijn mond kwam.

We gingen douchen en liepen naar het bed. Hij gaf me een kus op mijn nek en zoende me.

Verder vertel ik niks. Willen jullie wel weten hé vieze mensen hahaaha..

-SchrijfsterHafsa.

Alhamdoulillah mensen. Ik kreeg de schrik van mijn leven. Ik dacht dat dit deel was verwijderd. Pff wou bijna in janken uitbarsten. Sorryyy dat het laat is gepubliceerd. Ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven.

Loveeeuu x Hafsa😘

El mekteb?  (Voltooid)Where stories live. Discover now