Deel 45

3.2K 148 6
                                    

Ik belde aan en haalde diep adem. Het was stil. Ik wist niet wie de deur openmaakte, ik wist niks. "Sanae." Was het enige wat ik hoorde. Nadat diegene dat zei was het piepstil.

"Sabir?" Vroeg ik zacht. Hij kwam langzaam dichtbij en knuffelde me stevig. Tranen verlieten mijn ogen. "Sanae." Zei hij. "Je bent oom." Zei ik trots. Hij keek naar de kinderwagen en pakte Sabrine eruit. "Yassin?" Vroeg hij. Ik knikte. Yassin was de vader.

Ik liep naar binnen en haalde diep adem voor ik de woonkamer binnen zou gaan. Ik deed Sabrine weer in de maxi-cosi en tilde het op. "Bismillah." Zei ik zacht. Ik opende de deur en zag heel de familie. Het werd muisstil.

"SANAEEEE?" riep mijn schoonmoeder. Ze stond op en begon te hyperventileren. "SANAE?" riep bijna iedereen. Ik begon te huilen en verstopte me in Sabir's armen. Ik haalde Sabrine uit de maxi-cosi en legde haar in mijn armen.

Ik draaide me om en wou dat ik nooit had omgedraaid. Yassin. "Sanae?" Vroeg hij. Hij kwam dichterbij en wou me aanraken. "RAAK ME NIET AAAAAAAAN!" riep ik.

Iedereen keek me aan. "Is dit mijn kind?" Vroeg hij. Ik werd rood en knikte. Ik moet eerlijk toegeven. Yassin zag er verdomd lekker uit. Bordeux nike tech, hair on fleek Armani parfum zoals altijd.

Hij kwam dichterbij en pakte Sab uit mijn armen. "Ze is mooi." Was het enige wat hij zei.

El mekteb?  (Voltooid)Where stories live. Discover now