Deel 27

3.7K 169 15
                                    

Tingggtingg. De wekker ging af. Ik pakte mijn telefoon en zocht of ik een wekker had gezet. Nee dus. "Yassin waarom zet je een wekker om 06:00?" Vroeg ik boos. "Ehm Sanae ik denk dat ik je wat moet vertellen." Zei hij slaperig.

"Nou vertel." Zei ik nieuwschierig. "Eh.. Nou ik, Sabir, Ilyas, Mohamed en Younes gaan naar Marokko voor een weekje." Zei hij uiteindelijk.

"Marokko? Wat?" Vroeg ik boos. "Yassin we zijn serieus 2 dagen getrouwd en jij wilt naar MAROKKO ZONDER MIJ." zei ik schreeuwend.

"Rustig prinsesje, ik ben over een paar dagen weer terug." Zei hij zacht. Hij kwam naar me toe en focuste zich op mijn lippen. Hij kwam langzaam dichterbij en zoende me intens. Ik stopte de kus en duwde hem van me af. "Wil je naar Marokko? Oké veel succes Yassin." Zei ik boos en verliet de kamer. Ik liep naar beneden en dacht weer aan mijn kindje. Ik heb een kind verloren en Yassin laat me alleen thuis. Klootzak. Dacht ik boos.

Ik maakte snel een ontbijtje en at het snel op. Ik liep weer naar boven en zag dat Yassin pas uit de douche kwam. Ik telde zijn blokjes. Precies 6, een sixpack dus. "Kun je het goed zien vrouwtje?" Vroeg hij lachend. Ik deed mijn best om niet te blozen en liep boos naar de slaapkamer.

"Sanae ik doe het voor jou." Zei hij zuchtend. Ik negeerde hem, pakte een strakke zwarte rok, een witte trui, zwarte panty en mijn witte huarueches en liep naar de logeerkamer.

"Daisyyy kom is." Riep ik hard. Daisy is onze schoonmaakster/kok. "Kan je mijn moeder bellen en vragen of ik op Nisrine kan passen deze week." Vroeg ik terwijl ik mij aankleedde. "Natuurlijk mevrouw Sanae." Zei ze.

Ik knipoogte naar haar en zei:" Zeg maar gerust Sanae haha."

Ik trok die kleren aan, deed wat makeup op en spoot chanel parfum op me.

Chanel = bae.

Ik liep met mijn blik op de grond gericht naar beneden en kwam tegen iets hards aan. Ik voelde alweer een steek in mijn buik. Ik wou schreeuwen maar hield me sterk.

Ik liep naar beneden en zag Yassin klaar staan met 2 koffers. Vanaf dat moment ontsnapten er duizenden tranen. Ik kon dit niet meer aan. Ik zal nooit meer zwanger worden. Yassin die weggaat.

Hij zag er zo mooi uit he. Leger nike tech, zijn haar mooi. Ik weet niet wat deze jongen met nike tech's heeft maar het staat hem gewoon prachtig.

Ik negeerde hem en liep expres geforceerd naar de woonkamer. Ik appte de meiden in de groep.

Sanae: Meiden Yassin gaat één week naar Marokko met de jongens, wie blijft logeren?

Dounia: Ik kom!

Amira: Ik wil wel, maar heb Maher nog.

Sanae: Ach meid neem hem mee, Nisrine komt ook een weekje.

Youssra: Ikkee, lijkt me leuk!

Boutaina: Nou ik kom ook wel, gezellig.

Amira: Saffie is goed, ik bespreek dit effe met Naoufal.

Sanae: Meiden kom in de avond allemaal naar mij, ik app jullie wel! Xx

Ik legde mijn telefoon weg en zette de tv aan. "Daisyyy, al wat gehoord?" Vroeg ik.

"Ja je ouders vinden het goed. Trouwens je moeder vroeg of Zayd ook kon komen." Vroeg ze beschamend.

"Ja natuurlijk, mijn kleine poeppiess." Zei ik blij.

Ik mis ze nu al terwijl ik ze gister nog had gezien haha.

Ik pakte mijn witte Micheal Kors tas, stopte er allemaal spullen in en liep naar de voordeur, op naar de twin.

"En waar gaat mevrouwtje naartoe?" Vroeg een zware stem. Ik draaide me om en zag Yassin sexy naar me kijken. "Is niet jou probleem meneertje." Zei ik boos.

"Sanae niet boos zijn." Zei hij zacht. Hij deed zijn hand op mijn wangen en trok me naar zich toe. Er ontsnapte een traantje. "Zie je je gaat me missen." Zei hij met een lach. Ik keek hem raar aan en schudde mijn hoofd. "Nee ik heb buikpijn." Zei ik zacht.

"Sanae het liefst blijf ik bij mijn vrouwtje, maarja niet alles kan hè." Zei hij zielig.

Ik gaf hem een kusje op zijn wang en liep richting de deur. Ik draaide me nog één keer om, zwaaide naar hem en zei;" Doei Yassin."

Niet wetend wat er zou gebeuren. Niet wetend dat Yassin na deze vakantie heel erg zou veranderen. Ow lieve Sanae geniet van de lieve Yassin, die is er straks niet meer.



El mekteb?  (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu