Deel 38

3.1K 154 29
                                    

Yassin's perspectief:

Ik ging met Ilyass naar mijn oma die samen met mijn tante en nichtje woont tussen de bergen.

We gingen met mijn lambo. "Ilyass doe snel." Mompelde ik. "Ik kom eraan."

Ik ging alvast naar de auto en zette maitre gims - Brisé hardop.

Na een jaar kwam hij weer naar beneden (niet letterlijk een jaar)
"Kon het nog langer, zelfs een wijf doet sneller dan jou." Mompelde ik.

"Ewajaa ik was me Armani kwijt." Zei hij terwijl hij meezong. Ik schudde mijn hoofd en ging rijden. "Eh kankerjood doe snel." Riep ik naar wahed zwerver die sloom voor me reed.

"Sanae enzo zijn naar oma gegaan vandaag hè." Zei Ilyass. Ik knikte maar.

Aangekomen bij mijn oma parkeerde ik de auto voor het kleine huisje waar ze woonde. "We moeten echt een nieuw huis voor dr kopen man." Zei Ilyass. "Jamaaann." Zei ik. We gingen naar binnen en zagen mijn lieve oma daar staan.

"7ena." (Oma) Zei ik. Ze draaide zich om. Ik zag dat ze tranen had in haar ogen. "Yassin, Ilyass." Zei ze. We knikten. Ze kwam op ons af en gaf ons duizend kusjes. "Hebben jullie honger?" Vroeg ze. "Nee 7ena we hebben net gegeten." Zei ik. Ze negeerde ons en liep naar de keuken.

Marokkaanse oma's he. Altijd eten eten eten. Ik lachtte en pakte mijn telefoon. Ik ging op insta en zag dat ik 470 verzoeken had. Één dag niet op instagram gegaan en nu al zoveel verzoeken.

Ik accepteerde alles en zag dat Sanae een foto had geplaatst en mij op haar buik had getagd. Het was een foto met haar grootouders, en de tweeling. '💍❤' reageerde ik.

Ik legde mijn telefoon op de tafel en zag dat mijn tante Tamara binnenkwam met haar dochter Riham. "Heywaa Yassin." Riep ze.

"Ewa geltie Tamaraaa!" Ik gaf haar een kus op haar hoofd en groette mijn nichtje met een hand. "Waar is je vrouw?" Vroeg Riham. "In Nederland." Antwoorde ik.

Oma kwam binnen met borden vol eten en legde het op tafel. "Yallah ga eten, jullie hebben vast honger." Zei ze. Ik had helemaal geen honger, maar moest wel eten. Oma zou me toch dwingen.

"Yassin kan je me helpen?" Vroeg Riham. Ik knikte en stond op om haar te helpen. Ze knuffelde me zomaar. Ik duwde haar weg en voelde iets prikken. "Ik heb bloed." Mompelde ik. "Oow ik ga je helpen wacht effe." Zei ze. Wat doet deze chick. Ik ging weer naar mijn oma en ging naast haar zitten.

Riham maakte de hele tijd oogcontact. "Wollah deze wijf is raar." Fluisterde ik. Ilyass knikte. "Jaman."

Na uren gezeten te hebben met hun namen we afscheid. Ik knuffelde mijn oma en tante Tamara en negeerde Riham. "In de zomervakantie ga je m'n vrouw zien." Zei ik. Ze werd helemaal enthousiast. Geltie Tamara en Riham daarintegen wat minder.

Ik stapte weer in mijn lambo en reed richting huis. Thuis aangekomen dacht ik de heletijd aan Riham. Sanae apptte me. "Yassin bel me.' Stond er. Ik liet haar op blauw en negeerde haar.

Wat doe je Yassin bel haar. Zei een stemmetje in mijn hoofd. Een ander stemmetje zei weer, negeer haar. Ik luisterde naar het andere stemmetje en negeerde haar.

Na een uur belde ze me huilend op. Ik deed kortaf en hing op. "Yassin." Riep Sabir. Ik ging naar beneden en zag dat hij echt boos was. "Dinae is overleden." Zei hij.

Toen pas draaide er een knop om in mijn hoofd. Dinae is overleden. Ik ging naar boven, pakte mijn koffer en gooide het in mijn lambo. De boys waren ook bezig met koffers inpakken.

Ik voelde tranen. Yassin je bent een man en je gaat niet huilen. Zei een stem in mijn hoofd. Ik veegde die tranen weg en reed met volle vaart naar het vliegveld. De boys reden achter me aan. Ik kocht 6 tickets, want Amal zou meegaan en probeerde Sanae te bereiken.

Na 29 voicemailberichtjes gehoord te hebben gaf ik het op. Ik belde Dounia die wel opnam.

Dounia: "Yassin." Zei ze huilend.
Yassin: "Dounia hoe gaat het met Sanae?"
Dounia: Slecht, ze kreeg geen adem meer en is flauwgevallen. De dokters zeggen dat ze in coma is. Ik kan het niet geloven. Dinae was net zo blij, en nu is ze er niet meer. Yassin, Sanae zei dat ze met je wou scheiden. Je was er niet voor haar toen ze dat slechte nieuws gehoord kreeg tehebben."

Yassin:" Dounia ik kom eraan, zeg tegen papa dat hij ons moet ophalen van Schiphol." Mompelde ik.

Eigenlijk doet het me niks dat Sanae in het ziekenhuis ligt. Ik weet niet wat er met me is maar dit is niet goed.

El mekteb?  (Voltooid)Where stories live. Discover now