Deel 33

3.5K 151 10
                                    

Aangekomen bij het pretpark stapten we snel uit. Pff dit ritje wil ik niet meer meemaken hoor. Straks rijd Youssra wel..

Ik liep naar de auto van Mohamed en zag dat de meiden ook hadden geparkeerd. "Salaam oualaikom dames." Zei ik lachend. Mijn kleine prinses Nisrine. Ik pakte haar maxi cosi en deed het in de kinderwagen. "Mamaaaa?" Vroeg Dinae. "Ja schat?" Vroeg ik.

"Tante Youssla zegt tegen mij dat ik lelijk ben!" Zei ze verdrietig. Ik gaf haar een kus. "Dinae je bent prachig, tante Youssra is zelf lelijk." Zei ik

"Sanae kom je?" Vroeg Dounia die de kinderwagen met Zayd duwde. Oownee, Dounia en een kinderwagen kan niet goedgaan. Shit Youssra gaat die richting op. "Boutaina pak aub die kinderwagen af van Doun!" Zei ik snel.

Ze keek me verbaasd aan en toen begon ze te lachen. "Dounia, Youssra en een baby, dat kan nooit goedgaan." Zei ze.

Ik lachtte en liep naar de ingang. "Met hoeveel personen zijn we?" Vroeg ik aan Amira. "6 personen, de baby's tellen niet mee." Zei ze toen.

Ik knikte en kocht 6 kaartjes. Achter ons stonden toevallig 4 Marokkaanse jongens met een paar kinderen. "Jullie ook gezellig naar het pretpark?" Vroeg een jongen.

Ik negeerde hem, Yassin gaat vast boos worden. Mevrouw Dounia moest weer reageren. "Ja heel gezellig met onze kinderen." Zei ze met een fakelach. Ik zag dat ze geïritteerd was.

Die jongens begonnen nog harder te lachen. "Jullie delen die 4 kinderen zeker." Zei eentje. Wauw wat was hij mooiii. Groene ogen, donkerbruin haar en een prachtig baardje.

"Dounia loop." Zei Boutaina met haar blik op de grond gericht. Boutaina was een prachtig meisje ma shaa Allah. Ze droeg de abaya met trots.

Dounia liep achter ons aan het pretpark in. "Mama, gaan we hierin?" Vroeg Dinae. "Is goed schat." Zei ik lief. "MEIDEN WE GAAN HIERIN!" riep ik. Alle meiden waren het ermee eens.

Nogmaals, de personen met wie we in het pretpark zijn:
-Dounia: Schoonzus. (Beste vriendin)
-Youssra: Beste vriendin.
-Amira: Beste vriendin.
-Boutaina: Nicht. (Beste vriendin)
-Dinae, Zayd, Nisrine, Maher.

De atractie waar we in zouden gaan was een soort bootje waar we allerlei dingen in konden doen. "Wie gaat op de babies letten?" Vroeg ik. "Ik let wel op." Zei Amira.

We knikten. Ik ging tussen Dinae en Youssra zitten. Tegenover ons zaten Dounia en Boutaina. "Yallah bismillah." Zei Boutaina die nogal bang was. We moesten allemaal lachen om haar bangheid.

"Niet bang zijn geltoe Boutaina." Zei Dinae met een lach.

--

"Woow dat was eng zeg." Zei Boutaina toen we klaar waren met die attractie.
"Het was een bootje wat is daar eng aan." Zei Youssra lachend. Ik pakte het handje van Dinae en liep richting Amira. "Was het leuk?" Vroeg ze lief. We knikten allemaal.

"Yallaah volgende attractiee!" Zeiden Youssra en Dounia tegelijk. Ik duwde de kinderwagen met Nisrine erin richting de volgende attractie. "Heey jullie weer." Zei een zware stem.

"Doei." Zei Youssra.
Ze wou weglopen tot ze vast werd gehouden. "We kunnen samen lopen." Zei die jongen. Youssra duwde zichzelf weg en veegde haar kleren af. "Raak me nooit meer aan." Zei ze sissend.

"Meiden loop!" Zei Boutaina. We liepen achter hun aan en de jongens achtervolgden ons. "En wie is dit prinsesje?" Vroeg die knappe jongen aan mij, wijzend naar Nisrine. "Mijn zusje." Zei ik met een lach. "Dus jij hebt geen kinderen." Zei hij.

Op dat moment kwam Dinae. "Mamaa?" Vroeg ze lief. "Ja schat?" Vroeg ik. "Waar is pappie eigenlijk? En oma?" Vroeg ze "Oma heeft een afspraak en papa is op vakantie." Zei ik.

Ik draaide me om en zag dat de jongen me met grote ogen aankeek. "Sorry." Zei hij netjes. "Rania kom je?" Vroeg hij aan een klein meisje. "Laniaaaa!" zei Dinae opeens hardop.

"Dinnnaaee!" Zei dat kleine meisje. Ze liepen op elkaar af en knuffelden elkaar. "Dit is mijn broer Marouan!" Zei Rania wijzend naar die knappe jongen. "Dit is mij mama!" Zei Dinae blij. "Maar je had toch geen moeder?" Vroeg Rania.

Ik zag dat Dinae haar gezicht naar beneden wendde. Ik pakte haar handje vast en buktte naar de 2 kleine meisjes. "Tuurlijk heeft ze wel een mama, ik was alleen op vakantie." Zei ik met een lach. Ik zag dat Dinae traantjes had gekregen en veegde ze weg. "Niet huilen prinses." Zei ik en tilde haar op.

Ik hoorde dat Nisrine ook begon te huilen. De jongen genaamd Marouan liep naar Nisrine en haalde haar uit de maxi-cosi. Hij probeerde haar stil te krijgen. Ziet er echt schattig uit. Ik mis Yassin op zulke momenten echt.

Alsof de duivel tussen ons inzat ging mijn telefoon af. Yassin manlief♡ stond er. Ik legde Dinae op de grond en nam op. "Heey schat." Zei hij. Ik zette hem op luidspreker. "Hooi lieverd." Zei ik zacht. "Hoe gaat het met jou en de meiden?" Vroeg hij bezorgd.

"Goed alhamdoulillah, en met de jongens?" Vroeg ik lief. "Goed goed prinses, mag ik Dinae spreken?" Vroeg hij. Ik gaf mijn telefoon aan Dinae en pakte Nisrine over van Marouan. "Bedankt." Zei ik zacht.

"Geen probleem."zei hij lief. Ik knikte en liep richting de meiden die ondertussen al in een attractie zaten. Ik ging naast Youss zitten die op de babys zaten te letten.

Ik keek naar Nisrine die allemaal dingetjes brabbelde. Wat een schatje is het toch..

El mekteb?  (Voltooid)Where stories live. Discover now