Лека нощ, любов

8.3K 463 21
                                    


Вдишах дълбоко и влязох в апартамента на Камерън. Той светна лапмата, осветявайки коридора. Стоях замръзнала на мястото си, точно до вратата. Камерън смъкна дънковото яке от раменете си и събу обувките си. Обърна се към мен и хвана ръката ми. Поведе ме по коридора, докато не стигнахме вратата на стаята му и не влязохме. Той застана пред мен и внимателно смъкна блейзера от раменете ми. Побързах да сложа ръцете пред гърдите си, прикривайки ги. Все още не бях закопчала копчетата, които бяха откопчани. Споменът от по-рано нахлу в съзнанието ми. Побързах да го прогоня, исках да го забравя.

-Аз..- затрудних се кажа нещо.

Камерън ме погледна в очите, чакайки да довърша.

-Благодаря ти-казах тихо.

Знаеше за какво говоря. Наведох глава.

-Бих го направил всичко за теб-каза с дрезгав глас.

Хвана брадичката ми и я повдигна. Забелязах, че кокалчетата на пръстите му са наранени и по тях има засъхнала кръв. Той проследи погледа ми и излезе от стаята. Закопчах копчетата на ризата си и седнах на леглото, което се намираше в близост до прозореца, чакайки го. Усетих как вратата се отваря и вдигнах главата си. Видях как Камерън прекосява стаята и стига до чекмеджетата, започвайки да рови в тях. Извади къси панталонки и дълга близа и ми ги подаде, излизайки от стаята, без да каже нищо.Без да се бавя свалих ризата си и облякох блузата, която стигаше до средата на бедрата ми. Измъкнах се от клина и нахлузих панталонките. Тъкмо се изправих, когато Камерън влезе в стаята.

-Изглеждаш добре в дрехите ми-каза и се подсмихна.

Игнорирах коментара му и се наведох да събера дрехите си от пода. Щом станах пред мен се откри гледката на тялото на Камерън, което беше покрито единствено от черните му боксерки. Загледах се, тялото му беше много добре поддържано. Вдигнах погледа си към лицето му и видях самодоволната му усмивка.

-Не са ли те учили, че е невъзпитано да зяпаш хората?-попита и смях се изтръгна от устните му.

Наведох засрамена глава и бузите ми пламнаха. Осмелих се да вдигна поглед и видях как Камерън отмята завивките на леглото, подканвайки ме да се приближа. Но аз продължих да си стоя, не помръдвах, сякаш бях замръзнала. Потръпнах, когато усетих как Камерън се приближава към мен. Той бавно обви ръцете си около кръста ми и зарови главата си в свивката на врата ми. Усетих как краката ми се отделят от пода и писък излезна от устните ми. Побързах да увия краката си около кръста му и ръцете си за врата му. Той само се засмя и тръгна към леглото. Положи ме леко на него и се намести до мен. Уви здраво ръката си около кръста ми и ме придърпа към себе си, гърбът ми беше притиснат към тялото му. Държеше ме здраво, когато се опитах да се преместя.

-Лека нощ,любов-каза.

Притисна целувка зад врата ми и преплете краката си с моите. Усетих как тялото ми изтръпва, дъха на Камерън гаделичкаше кожата ми. Отне ми време преди да мога да се отпусна. Камерън ме държеше близо до себе си, дори и след като заспа. Лежах будна, може би с часове, и се опитвах да разгадая какво се случи с живота ми.

Авторска бележка

Хейй <3 Какво мислите за новата глава?

Ако главата събере 30 вота до довечера, ще кача още една!!!

ОБИЧАМ ВИ хх


Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now