Не ме дразни!

7.4K 456 30
                                    

Следваща глава при 70-75 вота! ОБИЧАМ ВИ!

С Камерън лежахме все още в леглото. Голите ни тела бяха завити с копринена завивка, главата ми си почиваше върху голите му гърди. Той очертаваше с пръста си кръгчета по гърба ми, докато аз слушах как сърцето му бие спокойно. Изведнъж Камерън се размърда и стана от леглото. Погледнах го объркано и леко надигнах тялото си, придържайки завивката към гърдите си. Той бавно тръгна към мен, гледайки ме с усмивка. Миг по-късно ме беше взел в ръцете си и вървеше към някъде. Вкопчих ръцете си около врата му, бялата завивка продължаваше да се намира върху тялото ми, макар и по-голямата част от нея да се влачеше по пода.

-Какво правиш?-попитах и погледнах в очите му.

-Отиваме да си вземем душ.-съобщи и отвори вратата на банята.

Затвори я с крак, веднага щом беше влезнал. Спря се пред душа и остави краката ми да стъпят на пода. Студените плочки се сблъскаха с топлата ми кожа, карайки краката ми да потреперят. Камерън се наведе и нежно докосна устните ни, като същевременно с това хвана завивката и я премахна от тялото ми, оставяйки я да падне върху плочките. Хвана ръката ми и двамата влязохме под душа. Той завъртя кранчето и топла вода намокри косите ни и заля възпалените ми мускули. Камерън целуна леко устните ми, преди да протегне ръката си и да вземе душ гела. Изсипа малко върху ръцете си и започна да го втрива в тялото ми, имаше аромат на ванилия. Отдели достатъчно време деликатно да масажира всяка част от тялото ми. Водата отми сапуна от тялото ми. Камерън изми и своето тяло, след което спря водата и обви тялото ми с мека кърпа. Обви кърпа около кръста си и хвана ръката ми, повеждайки ме към стаята. Когато вече се намирахме в стаята, той пусна ръката ми и каза да изчакам. Внимателно наблюдавах как отива до гардероба си,изваждайки сиви боксерки и ги облича. След това измъкна бяла риза и го затвори. Отиде до куфара ми, който се намираше в близост до вратата, и извади черни бикини. Тръгна към мен и след миг се намираше срещу тялото ми.

-Ще ми позволиш ли да те облека?-дрезгавият му глас изпълни стаята.

Обмислих думите му и топлина изби на бузите ми, докато той чакаше отговора ми. Плахо кимнах и усмивка се настани на лицето му. Хвана края на кърпата ми и я махна, плъзна бикините по краката ми до нежната извивка на гърба ми. Сложи ризата си на тялото ми и започна да закопчава копчетата. Погледа му изследваше реакциите ми, остави последните три копчета незакопчани. Нежно притегли тялото ми в прегръдката си и устните му захапа кожата на врата ми. Протеперих когато усетих парещата болка от смучката. Камерън леко духна върху възпаленото място и постави нежна целувка. Преплете пръстите на ръцете ни. Чувствах се слаба в ръцете му.

-Да вечеряме.-прошепна в ухото ми.

-Нали не ни трябваше вечеря?-изкикотих се и го погледнах с повдигната вежда.

-Не ме дразни!-опита се да бъде сериозен, но не му се получаваше.

-Защо? Какво ще ми направиш?-попитах невинно.

Той се подсмихна и преди да се усетя се намирах преметната на рамото му. Той се засмя и тръгна към кухнята.

-Пусни ме!-изкрещях и го ударих по гърба.

Ударите , които нанасях на гърба му, само предизвикваха по-силен смях от негова страна.

-Кротко, любов.-каза и удари дупето ми.

Писък се изтръгна от устните ми.

-КАМЕРЪН!

Влязохме в кухнята и най-накрая ме пусна да стъпя на земята. Взе готовата вечеря и я сложи на масата. Настани се на стола и погледна към мен.

-Ела тук.-краката ми започнаха да вървях към масата.

Когато бях на път да седна на стол, Камерън издърпа тялото ми в скута си.

-Ще стоиш тук!-каза и целуна устните ми.

Кикот излезе измежду устните ми, когато насочи храна към устата ми.

-Отвори уста.-каза и се усмихна.

Отворих уста, но Камерън не уцели или нарочно изцапа устните ми с храната.

Погледнах го злобно, а той само се усмихна невинно.

-Дай да те почистя.-каза и миг по-късно усетих устните му върху моите.


Авторска бележка

Хей <3 Знам, че главата е малко скучна, но ви обещавам за напред по-дълги и по-драмитични глави. Имам много планове и ще се опитам да ги осъществя. Какво мислите за главата все пак?

Благодаря на всички, които се включиха в идеята ми и споделиха факти за тях. Така разбрах, че някои като мен обожават рисуването, някои предпочитат НуКрема пред Нутелата, имат брат, мразят розовото, а други обичат да радват хората с коментарите си. Благодаря ви цялата подкрепа! БЛАГОДАРЯ!

Още нещо. В коментарите може да ме питате неща свързани с мен, които ви интересуват и в другата глава ще отговоря на тях като факти. Затова чувствайте се свободни да питате всичко. Продължаваме с фактите.

Факт за мен: Мразя да ме лъжат, това е нещото, което ненавиждам.

ОБИЧАМ ВИ хх

П.С. Надявам се главата да ви хареса. Съжалявам ако има грешки!

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now