Добре ли си?

4.4K 250 82
                                    



*Гледната точка на Скайлин*


-Мамка му.

Простенах сънено, опитвайки да се върна към съня си, от който нагло ме изтръгна ругатня, последвана от звук от удар и ръмжене. Ръката ми опипа слабо мястото до мен, но то беше празно и студено. Изправих се в седнало положение и се огледах из стаята, сканирайки абсолютно всеки предмет. Погледнах през прозореца и видях как слънцето срамежливо се усмихваше, стартирайки началото на деня. След това отклоних погледа си и го забих в Камерън, който стоеше в средата на стаята, точно пред огледалото. Лек кикот се изтръгна от устните ми, когато видях как се ядосваше на това, че не може да си сложи вратовръзката. Пръстите му нервно се опитваха да я оправят, но не успяваше, което определено го ядосваше. Накрая просто се отказа и гневно издърпа вратовръзката от себе си, с което успя да откопчае три от копчетата на бялата риза, с която беше облечен. Въздъхна силно и прокара пръсти през перфектно оправената си коса. Лениво се протегнах, преди да стана от леглото и с бавни стъпки да се приближа към него. Заставайки пред него, хванах ризата му и бавно започнах да закопчавам копчетата. Хванах вратовръзката и внимателно му я сложих, тя определено му придаде много официален, но същевременно и секси стил. Погледнах нагоре и погледа ми се срещна с чифт атрактивни кафяви очи, които гледаха право в мен.

-Аз ли те събудих?-попита и се усмихна невинно.

-Да, ти и твоите ругатни.-казах и захапах устни, докато спусках поглед по тялото му, сканирайки го.

-Съжалявам за това, но тази шибана вратовръзка ме ядосваше.-засмя се силно, а аз само кимнах, спирайки погледа си върху панталоните му.

-Къде отиваш?-попитах, захапвайки по-силно устните си, неотмествайки погледа си.

-В холдинга, вече съм семеен и трябва да работя.-каза и придърпа тялото ми в прегръдка, увивайки силните си ръце около ханша ми.

-Трябва ли да ходиш? Не може ли да си останеш тук и цял ден да си бъдем в леглото. Помисли си, може да правим много интересни неща. Може да се целуваме, да се прегръщаме, да се докосваме, да се любим.-попитах съблазнително и го погледнах с надежда в очите, че ще се съгласи.

-Колкото и изкушително да звучи, ще откажа. Наистина трябва да отида там.-каза и целуна челото ми.-Но довечера определено ще направим всичко това. О, Боже, нямам търпение да дойде вечерта и да те любя така, че с дни да не можеш да ходиш. -прошепна и сложи долната си устна между зъбите си, явно представяйки си вече какво ще прави с тялото ми, след като се прибере.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now