Не се срамувай от мен, любов

6.2K 357 27
                                    


 Следваща глава при 85-90 вота. ОБИЧАМ ВИ! <3

*Гледната точка на Скайлин*

Отворих бавно очите си и се огледах. Спомените от снощи нахлуха в съзнанието ми, карайки сънена усмивка да се настани на лицето ми. Обърнaх тялото си настрани и видях Кам. Устните му бяха леко отворени, миглите му трепваха. Беше толкова сладък докато спи. Постоях още малко, гледайки го, преди да увия тялото си в завивката и да стана. Босите ми крачета стъпиха върху студения под и aз се запътих към гардероба му. Отворих го и измъкнах от там чифт негови боксерки, плъзгайки ги по краката си. Издърпах и една сива тениска, преди да затворя гардероба. Пуснах завивката да падне на пода и облякох тенеската, края и стигаше до средата на бедрата ми. Отидох до леглото и целунах нежно устните на Камерън, преди да излезна от стаята и да тръгнах към кухнята. Отворих вратата и пристъпих в кухнята. Мисля да направя закуска. Заех се с приготвянето за смес на палачинки и когато бях готова започнах приготвянето им. Когато и последната палачинка беше готова я постави в чинията. Усетих как нещо докосва кракът ми и подскочих. Стрестнато погледнах надолу и видях красиво куче – хъски.

-От къде се появи, сладур?-клекнах и го погалих.

Погледнах в очите му, бяха в различни цветове. Едното беше синьо, а другото кафяво. Беше толкова красиво, още от малка обожавам кучетата. То изплези езиче, явно му харесваше да го галя. Седнах на пода, а кучето се настани в скута ми. Засмях се когато муцунката му докосна бузата ми.

-Изневеряваш ми с кучето ми?-чух дрезгавият глас на Камерън.

Обърнах се и го видях облегнат на рамката на врата единствено по черни боксерки. Косата му стърчеше на всички посоки, а смучки личаха по врата и гърдите му. Прехапах устни, изглеждаше толкова секси.

-Джакс, стани от момичето ми. Тя е моя!-каза на кучето и то послушно стана от мен.

Камерън пагали кучето, преди да ми помогне да стана.

-Ревнуваш дори и от кучето си?-изкикотих се и го погледнах.

-Да, ревнувам те от всичко, дори и от кучето си.-каза, гледайки ме сериозно.

Усмивка пробяга по устните ми и аз се надигнах, сливайки устните ни.

-Не знаех, че имаш куче.-казах след като се отделихме.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now