По дяволите, къде си?

4.7K 264 92
                                    


Следваща глава при 85-90 вота. ОБИЧАМ ВИ! хх 

ВАЖНО!!!

ПРОЧЕТЕТЕ БЕЛЕЖКАТА СЛЕД ГЛАВАТА! БЛАГОДАРЯ ВИ!


                                                         *Гледната точка на Скайлин*

Сбръчках вежди малко преди да отворя очите си напълно. Огледах наоколо и се намръщих, когато видях празна другата страна на леглото. Изправих се в седнало положение и хвърлих бегъл поглед към часовника, който показваше десет часа. Измъкнах се от леглото и си облякох една от тениските на Камерън, обичах да нося неговите дрехи. Излязох, чудейки се къде може да е. Въздъхнах с облекчение, когато го видях да стои на балкона, с гръб към мен.

Днес денят се очертаваше да бъде по-студен, макар че слънцето срамежливо се показваше зад тъмните облаци.

Потръпнах, когато студеният вятър ме удари, чудех се как Камерън може да стои там без тениска.

Насочих се към него, обвивайки ръцете си около кръста му, поставяйки глава на гърба му, притискайки бузата си към него. Той не помръдна, но усетих как въздъхна и се отпусна леко. Вдишах и веднага усетих миризма на цигари. Отдръпнах се от него и застанах от едната му страна. Той не ме погледна, но разтвори свободната си ръка, докато държеше цигарата в другата. Оставих го да ме придърпа в обятията му и да постави главата ми на извивката на врата му, докато мълчахме тихо, а аз се наслаждавах на топлината, която тялото му излъчваше, въпреки студенината навън. Той приближи цигарата до устните си, дръпна си, след което отдалечи ръката си, издишайки дима.

Мразех цигарите и това, че в момента пуши ме разтревожи. Намръщих се и се отдръпнах от него. Взех цигарата от ръката му и я загасих, а той ме погледна объркано. Взех лицето му в ръцете си, приближавайки се крачка напред, залепяйки се плътно за тялото му.

-Не искам да пушиш, не искам да се тровиш с цигари, искам те здрав, винаги до мен.-казах му тихо аз, галейки бузата му с дланта си.

Той се усмихна и допря челото си до моето, поставяйки ръцете си на талията ми.

-Аз винаги ще бъда до теб, любов, и ще те пазя от всичко...И ако спирането на цигарите ще те направи щастлива, ще го направя.-каза той, целувайки челото ми.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now