Днес аз ще контролирам нещата

7K 358 23
                                    


Следваща глава при 85-90 вота. ОБИЧАМ ВИ! <3 

*Гледната точка на Камерън*

Отключих вратата и влязох в апартамента си, заедно със Скай в ръцете си.

-Е, принцесо, пристигнахме.-съобщих, а Скай се изкиска и зарови главата си в гърдите ми.

Оставих я нежно да стъпи на пода, тя ми се усмихна мило, преди да обърне главата си настрани. Беше толкова невинна, но същевременно и секси. Протегнах ръката си и докоснах с дланта си бузата й, преди да обърна главата й към мен. Приближих се максимално близо до нея и наведох главата си, устните ми леко докосваха ухото й. Усетих как тръпки налазиха тялото й и се усмихнах, харесваше ми това, че и влияя.

-Спомняш ли си какво ти казах вчера? Когато останем сами...-прошепнах съблазнително в ухото й.

Знаех, че няма смисъл да довършвам изречението си, тя отлично знаеше какво имах в предвид. Погледна ме, затаила дъх, преди перверзна усмивка да се плъзне на лицето и и тя да захапе долната си устна. Не издържах и залепих бързо устните си за нейните. Изненадах се когато ме отблъсна. Погледнах я объркано, а тя само се усмихна невинно.

-Днес контрола е в моите ръце, Кам. Ще те накарам да забравиш всяка друга, с която си бил. Обещавам ти.-каза съблазнително и прокара пръст по гърдите ми.

-Да те видим, скъпа.-усмихнах и се с насмешка, тя беше прекалено невинна за тези работи.

-Не се съмнявай в мен, ще съжаляваш накрая.-пръстите и минаха по врата ми, ноктите и се забиха в кожата ми, карайки ме да изстена.

Приближи се плътно до мен, гърдите ни се докосваха. Надигна се и тъкмо си помислих, че ще ме целуне, когато премести устните си на бузата ми. Изръмжах раздразнено, а тя само се засмя.

-Не бъди нетърпелив, имаме достатъчно време.-гласът и беше палав.

-Добре, оставям се в ръцете ти. Да видим какво можеш.-казах и й се усмихнах.

Тя бавно постави ръцете си на сакото ми, преди бързо да го премахне и хвърли на земята. Главата и се наклони и устните й докоснах врата ми, хапейки и смучейки го. Стон се изплъзна от устните ми, усетих как се усмихва срещу кожата ми. Когато беше готова се отдръпна и прокара пръсти през вече готовата смучка. Прехапа устните си, с което успя да ме възбуди. Погледна ме с насмешка в очите, виждаше как ми влияе. Пръстите и хванаха първото копче на ризата ми и започна да го откопчава. Изведнъж се намръщи и ме погледна.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now