Трябва да се усмихваш по-често, отива ти!

7.3K 416 64
                                    


Токчетата ми тракаха по улицата по път за вкъщи. Вървях бавно, наслаждавайки се прекрасното време. В Лондон беше рядкост времето да е топло, затова сутринта се бях възползвала от възможността и бях облякла черна рокля, стигаща малко над коленете ми.

Пред погледа ми се появи къщата ми и аз побързах да отключа входната врата. Събух токчетата си и тръгнах към стаята си. Щом отворих вратата на стаята си писък излезна измежду устните ми и изпуснах чантата си. Камерън най-спокойно седеше на леглото ми. Явно привлякла вниманието му той обърна погледа си към мен и очите му зашариха по тялото ми.

-Как влезе?-попитах, навеждайки се, за да взема чантата си.

Щом се изправих осъзнах колко близо се намираше, усещах дъха му по кожата си.

-Не забравяй прозореца си отворен-каза, подсмихвайки се-Ммм, много си секси с тази рокля-измърка срещу врата ми.

Усетих как цялото ми тяло настръхва. Погледнах нагоре към него и видях как погледа му се разхождаше по гръдния ми кош, преди да срещне погледа ми. Подсмихна се и голямата му ръка се спусна по гърба ми, стигайки до задните ми части и ме притисна по-близо до тялото си. Изкимтях при неговите подбудителни реакции. Главата му се наведе, захапа врата ми, аромата му завладя сетивата ми. Плътните му устни покриха моите. Хвана бедрата ми и ме повдигна. Бързо увих краката си около кръста му, за да не падна. Той започна да ходи назад с мен към леглото. Когато стигна седна и се отпусна назад и се подсмихна, без да отделя устните си от моите. Реших да го подразня. Хванах ръцете му от кръста си и ги заковах за леглото. Невинно се отърках в него и чух стона му. Усмихнах се и целунах устните му. Дишането ми се забърза, усетих как издутина се притиска в мен. Преместих се на врата му. Засмуках мястото зад врата му, после го захапах, оставяйки смучка там. Леко духнах, после оставих нежна целувка върху възпаленото място. Чух как стон се изтръгва измежду устните му и той извива глава назад. Използвах момента му на слабост и станах от него, отдалечавайки се. Той моментално надига тялото си и видях обърканост в очите му. Захапах долната си устна със зъби, за да го подразня и тръгнах към банята бързо преди да се осъзнае. Влязох вътре и тъкмо заключих вратата, когато чух как се опитва да я отвори.

-Така ли ще си играем, любов?-чувам как казва, преди да се засмее.

Аз само се подсмихвам и се обръщам с гръб към вратата, облягайки се на нея. Харесваше ми контрола да е в мои ръце, да виждам как е безсилен пред действията ми. Усмивка заигра по лицето ми, спомняйки си как стенеше.

-Хайде излез и обещавам наказанието да не е голямо-чувам как казва от другата страна на вратата.

-И как ще ме накажеш?-попитах невинно, отваряйки вратата.

Излязох и застанах пред него, усмихвайки се невинно. Той само се усмихна и в следващия момент хвана тялото ми и ме преметна на рамото си. Усетих как поставя ръката си на задника ми и изписках. Той само се засмя и тръгна към леглото. Постави ме нежно върху пухкавите завивки и се надвеси над мен.

-Готова ли си за наказанието?-попита.

Не казах нищо. Усетих как ръцете му на корема си и миг по-късно се превивах от смях. Пръстите му старателно гъделичкаха тялото ми, карайки ме да се прививам като змия.

-Спри.. моля те...не мога повече-казах накъсано.

-Ще правиш ли повече така?-попита.

-Не-казах и той спря.

Смехът му изпълни стаята. Загледах се в него. За пръв път виждах радост в очите му,а устните му бяха извити в усмивка. Протегнах ръка и нежно докоснах лицето му, по което все още личаха, макар и едва забележими ранички. Той потръпна и се загледа в очите ми.

-Трябва да се усмихваш по-често, усмивката ти е прекрасна. Отива ти-казах.

Надигнах тялото си и слях устните ни. 


Авторска бележка 

Хей <3 Какво мислите за новата глава? 

Благодаря ви за всички вотове и прекрасни коментари! Благодаря! <3 

Ако главата ви е харесала може да гласувате за  нея. Оставете мнението си, изключително важно е за мен.... 

                                                                                                         ОБИЧАМ ВИ хх


Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now