Скай, спри!

6.5K 364 50
                                    


Следваща глава при 80-85 вота! ОБИЧАМ ВИ! <3 

*Гледната точка на Камерън*

Отворих вратата на стаята на Скай, виждайки малкото й тяло застанало пред огледалото. Беше облякла ментово зелена дълга рокля, която имаше сърцеобразно деколте. Косата и беше направена на някаква отпусната плитка, като няколко кичурчета коса свободно се развяваха по лицето и. Не носеше почти никакъв грим, само спирала и червило, с което беше подчертала сладките си устни.

Тя явно ме забеляза и се обърна към мен, дарявайки ме с усмивка. Пристъпих в стаята и с бързи крачки се приближих към нея.

-Майка ми те пусна?-попита, оправяйки деколтето на роклята си.

-Да.-отговрих и поставих ръцете си около кръста и, придърпвайки я към тялото си.

-Божествено красива си.-прошепнах в ухото й.

Тя явно се засрами и надеве главата си, отбягвайки погледа ми. Засмях се, тя все още се срамуваше от мен, въпреки всичко, което бяхме правили заедно.

-Не се срамувай от мен, красавице.-започнах да поставям малки целувки по врата й.

Тя се изкикоти, преди да вдигне главата си и да погледне към мен. Използвах момента и я целунах. Тя се изненада отначало, но ми отвърна. Задълбочих целувката, захапвайки долната й устна, карайки я да изстене.

-Да тръгваме!

*****

Бяхме пристигнали на събитието, организирано от приятеля ми, Шон, преди час. Скай гледаше с интерес всяка една от удивителни творби на Шон, които бяха изложени на скучните бели стени. Беше претъпкано, много хора обсъждаха окачените рисунки.

Следях внимателно реакциите на Скай. Изведнъж тя насочи погледа си на някъде и устните и леко се отвориха. Проследих погледа й, виждайки интересна картина. Беше на момче и момиче. Ръцете на момчето бяха защитно обвити около тялото на момичето, нейната дълга кестенява коса се развяваше от бриза. Те се бяха вкопчили един в друг, сякаш се страхува да се пуснат. Не беше възможно да се видят лицата им. Тъмна гора беше фонът на тяхната любовна прегръдка.

-Толкова е красива.-прошепна тихо Скай.

Приближих се плътно до нея и обвих ръцете си около талията й, бузата ми си почиваше върху рамото й.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now