Искам да те защитавам, да те пазя от всичко и всеки.

7.7K 453 45
                                    


Върнах се в стаята си, след като се преоблякох в банята. Камерън беше седнал, подпирайки се на лакти и ме наблюдаваше докато влизах в стаята. Проправих си път към леглото и се настаних до Камерън. Беше топло, но настръхнах, когато той обви ръката си около кръста ми и ме предърпа към себе си. Гледахме се в очите, мълчейки. Мислите ми се върнаха на снимката, която видях в апартамента му. Не успях да спра думите си и те се изтъркаляха от устата ми.

-Какво се е случило с детето от снимката?

Почувствах как ръката му се затяга около кръста ми, явно бях засегнала болна тема. Големите му очи се взираха в мен, лицата ни бяха опасно близо. Тъкмо щях да му кажа, че не е нужно да ми споделя, когато той започна да говори тихо.

-Изтърпя прекалено много болка, надеждата буквално беше изтръгната от него.

Погледът му се отмести от лицето ми, гледаше навсякъде другаде, но не и в очите ми. Опитваше се да прикрие болката, която личеше в очите му.

-Камерън-той се насили и погледна в очите ми-Какво е станало?

Той се чудеше дали да ми сподели.

-Баща ми удряше майка ми- заекна.

Очите ми се напълниха със загриженост, когат го видях как стиска очи, спомняйки си болезнените моменти.

-Спомням си как майка ми винаги ме караше да се прибера в стаята си. Слушах я и се заключвах в стаята си. Чувай писъците и, усещах как я боли, но не можех да направя нищо. Измъчвах се.-спря и си пое дъх.

-Година по-късно майка ми се разболя, имаше рак. Баща ми не спря побоищата, продължаваше всяка вечер да се прибира пиян и да я бие. Опитвах се да заглуша писъците, които идваха от долния етаж, не можех да понеса мисълта, че съм безсилен.-отвори очи и аз заключих погледа си с неговия.

-Един ден тя просто не издържа и умря, загубих я. Мислех, че след смъртта й баща ми ще се промени, но не стана. След като вече нямаше кой да бие, започна да пребива мен. С години си мълчах и търпях болката, мислех си, че я заслужавам. Мислех, че това е наказанието ми, задето не успях да помогна на майка ми. Търпях всичко, докато един ден баща ми не се прибра отново пиян. Този път беше различно, още с влизането си започна да обижда майка ми. Не издържах да слушам как се подиграва с честта й, дори и след смъртта й. Не се замислих и юмрукат ми се затръшна в лицето му, отново и отново. Блъснах го на пода и се качих върху него, продължавайки да го удрям. Лицето му беше покрито с кръв, кокалчетата на ръцете ми бяха станали тъмно червени. Продължавах да нанасям удари, представяйки си всички пъти, в които виждах как удряше майка ми и чувах писъците й. Гневът беше завладял тялото ми. Продължих с ударите, докато ръката ми не ме заболя, дишай накъсано. Насилих се да стана, не бях в състояние да погледна разпиления на пода мъж, наречен мой баща. Не можех да остана повече там, събрах нещата си и просто си тръгнах.

Не можех да обработя приетата информация. Не мърдах, бях замръзнала на място.

-Едва не го убих-каза тихо.

Започнах нервно да играя с пръстите си. Отворих устата си, за да кажа нещо, но нищо не излезе от нея.

-Плаша ли те?-попита.

Вдигнах погледа си и го погледнах в очите. Виждах болка и надежна, която с всяка изминала секунда изчезваше.

-Не- отговорих без да се колебая.

Хванах нежно дясната му ръка и преплетох пръстите си с неговите.

-Исках да предпазя майка си, но не успях.-каза и сведе поглед.

Тялото му се наведе по-близо до моето.

-Още когато те видях онази вечер, толкова невинна, осъзнах, че искам да те защитавам, да те пазя от всичко и всеки.-прошепна.

Усещах напрегнатостта му. Хванах ръцете му и нежно целунах кокалчетата му, поддържайки очен контакт с него. Бутнах рамото му, карайки го да легне по гръб на леглото и колебливо седнах отгоре му. Наведох главата си и започнах да разпръсквам целувки по тялото му. Опитвах се да го разсея и да отнема от болката му. Подскочих, когато сложи ръцете си на бедрата ми. Продължих с целувките, докато палците му потъркваха кожата под тенеската ми, под формата на малки кръгчета. Стигнах до врата му и го докоснах с устните си, засмуквайки. Стон излезна от устните на Камерън, явно бях открила слабото му място. Не след дълго се отдръпнах и оставих целувка върху наранените му устни . Усетих как тялото му се отпуска и той ме дръпна да легна до него. Придърпа ме към тялото и положи главата ми върху голите си гърди, овивайки защитно кръста ми  с ръката си.

-Разбирам те-казах срещу кожата му и оставих целувка върху гърдите му.


Авторска бележка

Хей <3 Какво мислите за новата глава? А за тайната, която Камерън  разкри на Скайлин? Очаквам мнението ви... 

Ако главата ви е хареса може да гласувате за нея....

Благодаря ви за цялата подкрепа и всички гласове и прекрасни коментари!! 

                                                                                                                ОБИЧАМ ВИ хх 



Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now