Какво по дяволите ми ставаше?

7.5K 432 37
                                    


Въртях се в леглото, не успявах да заспя. Погледнах момчето до мен и усмивка се прокрадна по лицето ми. Очите ми паднаха на устните му, долната от които беше леко подута от удара, който беше получил. Това беше най-спокойното му състояние, в което го бях виждала.

Умът ми се върна към това, което ми каза преди да заспим. Сърцето започна да ме стяга от болезнените спомени. Пръстите ми леко докосна голата кожа на гърдите му, разкрита от падналите надолу завивки. Продължиха нагоре по врата му, докато не стигнаха устните му. С върна на пръстите си преминах през тях, преди да отместя няколко кичура коса, които бяха паднали върху лицето му.

Под маската на лошото момче се криеше едно невинно дете с тъмно минало. Побоищата на баща му и загубата на майка му са причината за агресивното му състояние. Той вече не е издържал на поведението на баща си, затова му е посегнал. Не искам да го оправдавам, но определено го разбирах. Започнах да вярвам, че действията на Камерън спрямо мен не трябва да ме плашат, макар че все още ме смущават. Той иска само да ме предпази.

Мислите ми бяха прекъснати от Камерън, който започна да се върти. Тялото му започна да се тресе, а капчици пот се появиха по челото му. Дишането му се ускори, явно сънуваше кошмар.

-Не, мамо-започна да говори.

Явно сънуваше нещо свързано с майка му, сигурно лош спомен.

-Камерън, събуди се-опитвах се да го събудя, без да го плаша.

Лекичко започнах да го ръчкам с пръст и накрая той отвори очите си. Очите му започнаха нервно да сканират стаята, докато не намериха моите. Вдигна ръцете си и защитнически обгърна тялото ми, предърпвайки ме в прегръдка. Усещах тежкото му дишане.

-Беше кошмар, просто кошмар.-прошепнах в ухото му, опитвайки се да го успокоя.

Усетих как зарява главата си във врата ми и устните му оставят целувка там. Започнах да рисувам кръгове по голата му кажа с пръста си и усетих как тялото му се отпуска и се унася в сън. Не след дълго и аз заспах, положила глава на гърдите му, преплела пръстите на ръката си с неговите.

*****

Размърдах се и отворих очите си. Останах разочарована, когато видях, че другата страна на леглото е празна. Камерън си беше тръгнал. Тайно се надявах когато се събудя да го намеря до мен. Въздъхнах и се подпрях на лактите си. Погледат ми попадна върху парче хартия, оставена върху възглавницата, върху която спеше Камерън. Взех го и го разгърнах.

Утре вечер ще дойда да те видя, очаквай ме.

                                                                            Камерън хх

Тялото ми тупна отново върху пухените завивки и усмивка се прокрадна на лицето ми. Какво по дяволите ми ставаше? 


Авторска бележка

Хей <3 Какво мислите за новата глава? А за това какво и става на Скайлин? 

Благодаря ви за всички вотове и прекрасни коментари! БЛАГОДАРЯ! 

Ако главата ви е харесала може да гласувате за нея... Кога искате некст? 

                                                                                                      ОБИЧАМ ВИ хх 



Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now