-Karakterler Hakkında-

4.1K 317 105
                                    

Öncelikle bunu gerekli gördüm. Çünkü kafa karışıklığı olsun istemiyorum ve Evet, başlıyorum...

Yeniden... 😏😏

*****

Oh Sehun ... 18 yaşında güçlerini yeni keşfetmiş bir cadı ve lise son sınıf. Annesi hayatta ama babası yok. Babası bir cadı. Annesi, onun babası gibi olmasından korktuğu için güçlerinin tamamını öğrenmesini istemiyor. Bu yüzden de büyü kitapları ve ona benzer şeyleri saklıyor. Ancak Sehun, şans eseri gücünü keşfediyor. Annesinin haberi yok ve Baekhyun'dan başka kimse bilmiyor. 200 yılda bir dünyaya gelen seçilmiş cadılardan biri ve bunu öğrenmesi başını fena halde derde sokacak.

Kim Kai... 188 yıldır bir vampir ve oldukça güçlü bir ırktan geldiği için güçlerini tahmin etmek imkansız. Ancak tipik vampirlerde olduğu gibi hızlı, duyuları kuvvetli ve en önemlisi güneş ışığına karşı zayıf. Onun da çaresini bulmuş durumda. Basit bir büyü ile güneş ışığından etkilenmiyor. Seçilmiş cadıyı bulmak ve onu vampirlerin yanına çekmek için görevlendirilmiş biri. Harika bir görüntüsü var ve bu onun, kana susamış kötü yanını daha da tehlikeli hale getiriyor.

Byun Baekhyun... 18 yaşında. Sehun'un aksine güçlerini epeyce küçük yaştan itibaren kullanmaya başladı. Bundaki en büyük etken ailesi. Seçilmiş cadıyı korumak onun görevi ve nesillerdir bu iş Byunlara ait. Sehun ile kuzen olmasının nedeni ise annelerinin kız kardeş olması. O da tıpkı Sehun gibi bir cadı ve kendine has büyüleri var. Kimin ne olduğunu hemen anlama yeteneğine sahip. Ha bir de unutmadan Chanyeol'e aşık.

Park Chanyeol... 18 yaşında. O bir kurt adam ve oldukça güçlü genlere sahip. Bundaki en büyük etken saf kan olması. Babası bir alfa ve 20 yaşına geldiğinde bu görev için eğitime tabi tutulacak ama ondan önce bir şeyi halletmesi lazım. Seçilmiş cadıyı vampirlerden koruması ve kendi saflarına çekmesi gerekli. Sehun'a karşı zaafı var ve onun seçilmiş olduğunu öğrendiğinde oldukça zorlanacak; çünkü Sehun'a karşı hisleri var. Sehun ve Baekhyun ile küçüklükten beri arkadaş.

*******

Bilmiyorum oldu mu ama bence şimdilik yeterli :D zaten başka şeyler olursa bölümlere eklerim ben :D

Bu fici de sevin :D Ve unutmadan tipik vampir cadı kurt özellikleri benzerlik gösterebilir :D

Benimde sizinle birlikte yeniden okumam lazim  ... unutmuşum bee 😭😭

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now