-21. Bölüm-

2.7K 240 213
                                    

Medya>> BaekChan *-*

Şarkı>> Kesinlikle dinleyerek okuyun *-* ... Davichi- This Love T^T (DotS -OST)

******

-Önceki Bölüm Sonu-

Baekhyun, içini çekerek ağlıyordu ama inadına sesi çıkmıyordu. Chanyeol'un açıkta olan göğsüne dokunmadan önce yanına diz çöktü. Chanyeol uyuyor gibi duruyordu. Sakindi. Biraz önceki adam sanki başkasıydı. Chanyeol'un teni sıcaktı. Hep sıcak olmuştu ve küçüklüğünden beri bunu hep sevmişti. Başını onun, ağır ağır kalkıp inen göğsüne koydu. Chanyeol'un kalp atışları kulağındaydı.

''Bunu yaptığım için özür dilerim. Ama seni kaybetmeyi istemiyorum.'' Göz yaşları Chanyeol'un tenine doğru kayıyordu. ''Lütfen beni sevmeyi dene. Lütfen.'' Baekhyun, gözlerini yumdu ve iki damla kaydı, başını koyduğu göğse...

Yarın sabah ne olacaktı bilmiyordu, ama tek dileği her şeyin iyiye gitmesiydi...

***********

Baekhyun, Chanyeol'un göğsünde ne kadar kaldı bilmiyordu, ama göz yaşları durmuştu. Başını kaldırdı ve Chanyeol'e baktı. Hala baygındı. Belki de uyuyordu ama oldukça sakin görünüyordu.

Baekhyun, elini uzattı. Onun alnına dağılan saçları kenara çekmek istemişti ama yapamadı. Yutkundu ve oturduğu yerden kalktı. Chanyeol, çantasına telefonunu koymuştu. Baekhyun, bunu hatırlıyordu. Gidip onu bulmak için hareket etti. Kalbinin acısının yanında, arkasındaki acıyı hissetmiyordu bile. Telefonu, dışarıda ki gözlerden birine koymuştu. Baekhyun, onu aldı ve koşarak dışarı çıktı. Mahzenin kapısını açtı ve derin derin nefesler aldı. Göğsü sıkışıyordu. Bunu neden yapmıştı ki... Chanyeol, yarın sabah ondan nefret ederek uyanacaktı. Baekhyun, yeniden dolmaya başlayan gözlerini hızlıca sildi ve artık tam tepede olmayan Dolunay'a baktı.

''AAAAAAAAAAAAAAAAAA'' Baekhyun , boğazını yırtarcasına bağırdığında etraftaki ağaçların üzerinde olan kuşlar uçmaya başlamıştı.

Baekhyun, berbat hissediyordu. Ağlamak istiyordu. Gözleri çıkana kadar ağlamak ve yok olmak. Neden onun zor anından faydalanmıştı ki... Sevdiği adam ondan nefret edecekti. Baekhyun, aldığı telefonu açtı ve ezberlediği numarayı tuşladı. İkinci çalışta açılmıştı.

''Onu buradan götürün. Baygın ve kendinde değil.'' Dedi ve kapattı. Nasılsa aradığı kişi burayı biliyordu.

Baekhyun, elindeki telefonu sıktı ve yürümeye başladı. Karanlığı aydınlatmaya devam eden Dolunay, ona yolunu gösterirken geldiği patikadan geri gitmeye başladı. Chanyeol uyandığında yanında olmayı deli gibi istese de onun vereceği tepkiden korkuyordu.

Gözlerini kapatıp, renk değiştirmesine izin verdi ve alanı koruyan büyüyü kaldırdı. Şimdi gidebilirdi. Canı yanıyordu. Kalbi acıyordu. Ruhu can çekişiyordu. Ormandan dışarı çıkması ve eve gitmesi gerekiyordu. Yorgundu.

''Özür dilerim Chanyeol... özür dilerim.''

************

-Ertesi Sabah-

''BaekhyunBaekhyunBaekhyun.'' Sehun, sesli bir şekilde Baekhyun'un odasına dalmıştı. Teyzesi odasında uyuduğunu ve kahvaltı etmeye gelmediğini, akşama kadar uyumak ve rahatsız edilmek istemediğini söylemişti.

Kapıyı kapattı ve yüzündeki gülümseme ile kuzeninin kendini tamamen sakladığı yatağa doğru ilerledi. Yatağın yanına geldi ve durdu. ''Hişt uyuyor musun hala? Ne oldu anlatsana... Ne yaptınız?'' Sehun'un sesi oldukça neşeliydi. Merak ediyordu.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now