-7. Bölüm-

2.8K 256 273
                                    

Yeni kapak için minnoşuma HauteCouture91 teşekkür ediyorum :3 <3<3<3 

********************

Chanyeol, kalabalığın içinden geçip, asıl olayın ne olduğunu gördüğünde adeta yıldırım yemişe dönmüştü. Hızlıca ilerledi ve Kai'yi kolundan tutup, Sehun'dan öteye itekledi.

''Ne yaptığını sanıyorsun sen!''

Kai, geriye doğru sendelerken, kurt olanın gücünü hissetmişti. Yan bir şekilde sırıtarak ona baktı. ''Sehun'u öpüyordum, sen gelip bozmasaydın...''

''Şerefsiz!'' Chanyeol, hızlıca ona atılmış ve oldukça sert olan yumruğunu Kai'nin yüzüne indirmişti.

''Chanyeol!'' Sehun, onu durdurmak için seslenmişti. O ikisi okulun içinde kavga ederse her şey kötü olurdu.

Kai, geriye doğru sendelerken yüzündeki gülümsemenin yerini sinirli bir surat almıştı. Aynı şekilde hızlıca dönüp, Chanyeol'e vurduğunda; Chanyeol yana doğru savrulmuştu.

''Yah kesin şunu!!! '' Sehun ikilinin daha fazla birbirine vurmasını engellemek için aralarına girmeye çalışıyordu, ama şu an için nafile gibi duruyordu.

Kai, yeniden Chanyeol'e vurup, onu biraz daha sendeletti. Chanyeol, gelen diğer yumruktan sıyrılmak için başını geriye çekince; bu sefer Chanyeol, Kai'nin düştüğü boşluktan faydalanıp ona yumruk atmıştı. Sinirleri neredeyse en üst seviyeye ulaşmak üzereydi ve kendini kontrol etmesi zorlaşıyordu.

Kai, yediği en son ki yumruğun gerçekten acıttığını hissettiğinde yandaki duvara savrulmuştu. Aptal kurdu hafife almıştı. Ufaklık cidden sağlam yumruk atıyordu.

''Kai, yapma dur!'' Sehun, Kai'nin önüne geçip, ellerini onun göğsüne koyarak engellemeye çalıştığında Kai, bakışlarını ona çevirdi. ''Yapma, kes şunu okuldayız.''

''Önce o başlattı.'' Kai sertçe söylediğinde Chanyeol'e bakmıştı.

''Sehun'dan uzak dur'' Chanyeol'un sesi hırıltı şeklinde ve sinirli bir halde çıkıyordu. Sehun, Chanyeol'un kendini zor kontrol altında tuttuğunu fark etmişti ve ona doğru ilerleyip, önünde durdu. ''Chanyeol, kendine gel.'' Sehun, Chanyeol'un dikkatini çekmeye çalışıyordu. ''Chanyeol!'' Sehun, onun yan tarafta sıkılı halde duran yumruğuna dokunmuştu. ''Okuldayız ve herkes bize bakıyor. Kendine gel.'' Sehun, yumuşak bir tonda ona söylediğinde ve eline değen sıcaklık ile Chanyeol, bakışlarını önündeki Sehun'a çevirmişti.

''Sakinleş Chanyeol'' Sehun, ona kocaman açtığı gözleri ile bakarken, Chanyeol'un nefes alış verişleri sakinleşmeye başlamıştı.

''Sehun!''

''Sehun!'' Chanyeol ve Kai, aynı anda ona seslendiğinde sırayla ikiliye baktı.

''Kesin ikiniz de şunu, sen Kai...'' Sehun, ona döndü. ''Sınıfa gider misin lütfen'' Chanyeol'e döndü. ''Ve sen Chanyeol. Benimle geliyorsun'' söyledikten sonra Chanyeol'un bileğinden tutup, onu kalabalığın arasından çekiştirerek dışarı doğru sürükledi.

Okulun yan tarafındaki depoya getirmişti onu Sehun. ''Tanrı aşkına Chanyeol senin derdin ne?'' Chanyeol'e dönüp söyledi.

''Neymiş derdim?'' Chanyeol, tek kaşını kaldırıp ona sesini yükselten Sehun'a baktı.

''Neden kavga çıkarıyorsun?''

''Ben mi çıkardım kavgayı! O züppe seni okulun içinde öylece öpsün, ama kavgayı neden ben çıkarıyorum öyle mi?'' Chanyeol'un sesi de yükselmişi.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now